Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

fastmarcus je napisal/a:

Prijava situacije

race 1

619s kozuh, obid goran

Goran se me dotakne od zadaj , da izgubim nadzor in zapeljem iz ceste izgubim takoj 3 mesta

Status: Je kriv (glasovi 3:0)

Obrazložitev: Beri višje

Kazen: +5kg

Opomba: prva napaka Obida

Sem večkrat pogledal posnetek, oprosti marcus, tebi je tam vzelo zadnji konec avta in si upočasnil zarad tega, jaz pa na polno iz ovinka. Si me presenetil in nisem mogu reševat situacije.

Ni problema, sprejemam kazen če mi je bila dodeljena.

tist trojni ovink po merjennu 1vmestnega Äasa je f***** teĹžek...

aj karamba

Äasi? na 06 so bli okol 1:34... tu mislim da +2 sekundi hitr zraven zaradi spremenjene prve ĹĄikane.. ampak ne me drĹžat za besedo

ps: to govorim za dry ;)

GL & HF

Res zelo kul zgleda. Sploh je zakon, če delaš filmček in si pogledaš sam tam Lap by Lap in pogledaš kaj se je zanimivga zgodl in točn veš kaj je zanimivo posnet. Da ne gledaš vsakega posebi in s tem po nepotrebnem izgubljaš časa.

tist trojni ovink po merjennu 1vmestnega časa je f***** težek...

aj karamba

časi? na 06 so bli okol 1:34... tu mislim da +2 sekundi hitr zraven zaradi spremenjene prve šikane.. ampak ne me držat za besedo

ps: to govorim za dry ;)

GL & HF

Evo, jst sm odpeljal 10 krogov treninga brez KG, pa je naneslo 1:36.701. tako da sta glih dve sekundi :)

Sam pomoje bojo "tabolši" vozili kr hitrej, pa tudi pri mojemu času je še kašna rezerva. Pomoje bi se dalo boljše odpeljat...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...