Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 To to....Äe ne druzga res za naslednjo sezono. Se je bom zihr udeleĹžil Kolkr mam sreÄe se mi bo pa zihr naslednjo sezono zgodilo, da bom jst ĹĄtale na cesti delal, pa vse te kazni pobral Link to post
Ale 472 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 To to....Äe ne druzga res za naslednjo sezono. Se je bom zihr udeleĹžil Kaj zdej hoÄeĹĄ povedat, da te letos ne bo veÄ(HEC) Link to post
play 502 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Bova z McBajsom zdej kupla ĹĄe eno Race07, ko je ravno v akciji....pa bomo probal postavt dedicated server kje je akcija ĹĄpila? jaz zgleda da svojga ne bom mogu popravt,nimam straga steam gesla itd pohvale pa vsem prvim trem! Link to post
play 502 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Bova z McBajsom zdej kupla ĹĄe eno Race07, ko je ravno v akciji....pa bomo probal postavt dedicated server kje je akcija ĹĄpila? jaz zgleda da svojga ne bom mogu popravt,nimam straga steam gesla itd pohvale pa vsem prvim trem! sm najdu,na steam-u! Link to post
Speedboy 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Ja glede kazni je treba marsikaj dorečt,ampak itak sred sezone ne moraš spreminjat kazni,tako da za drugo sezono bi pa bilo super,da se bi to malo spremenilo... Link to post
KRUH 5 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Hvala...........Če boš rabil še kakšne infote samo pove PS: Naroči zdej do 13. marca dokler je popust!!! Link to post
igor 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 OK: Jaz sem pregledal replay iz moje perspektive: Slapar: šel si po travi, jst sem te dohitu, ti si me zaprl, potem ši sel malo proč in potem spet na mrtvo žlajfal.Jst sem se zaletu v tebe in si šel po travi. Se oproščam, bodo pa drugi povedali kolk sem v resnici kriv najbrž sem jaz, kr si ti samo nek manever naredu (youtube posnetek se nalaga). Glede enega(najbrž vončina) nimam besed---dvakrat sem dobil na polno--prvič od strani, drugič od zadaj---posnetek se uploada Zdej glede pritožb jst sploh ne vem kdo je kdo v bistvu. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Z VonÄino imam tudi jaz slabe izkuĹĄnje. Äe je stalno "rahlo" zaletavanje z ene in druge strani dirkanje, potem nimam besed. Res pa je, da je uÄinek (da voznik spredaj postane ĹživÄen) doseĹžen. No, mi je pa jasno, da to ni avtoĹĄola, zato si je treba nabrat izkuĹĄenj, kako se takim situacijam Äimbolj uspeĹĄno izogniti. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2008 Avtor Share Napisano March 10, 2008 Jao...ne pisat v temo obravnave!(offtopic je brisan) Link to post
Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Kaj ima VonÄina rumeno sivo alfo? Äe ja, potem tudi jaz vem, kako je, Äe ti stalno teĹži zadaj. Ampak to je del ĹĄporta...ravno to ga naredi zanimivega. RajĹĄi vidim, da mi nekdo tako diha za ovratnik, kot pa da je 100m za mano in kar naenkrat s polno hitrostjo prileti vame. DrgaÄ je pa ena zelo dobra finta, kako lahko take zafrkneĹĄ Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2008 Avtor Share Napisano March 10, 2008 Jao še ti Kaj se bomo učili avte na pamet(kdo je kakšen) Drug teden vsi pisni test Vončina nima Alfe Link to post
McBajs 8 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Dijo mijo! Jest sem pa razočaran mal nad vašim spremljanjem dogajanja okoli sebe - že skoraj na koncu sezone smo, pa še zmeraj ne veste kateri vozniki vas obdajajo v katerem avtu! Jaz vsaj za 10 najbližjih konkurentov točno vem vsaj kakšno ekipno cizo imajo... Link to post
KRUH 5 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Še jaz vem recmo vse pa ne dirkam s vami.............Gelde alfe pa bi ja vedu da rumeno-sivo im,ajo deklevci Link to post
Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Jst vedno ko se nekomu predstavim sliĹĄim iz druge strani samo ĹĄum Da bi si pa vse dirkaÄe zapomnil je veliko za priÄakovati od mene. Ĺ e posebej ker ima vsak ĹĄe svoj nickname in potem rata popolna zmeda. Link to post
igor 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Jao še ti Kaj se bomo učili avte na pamet(kdo je kakšen) Drug teden vsi pisni test Vončina nima Alfe Vsi v šolo takoj--če bi bli vsi enobarvi kot jest ne bi blo panike. Link to post
Recommended Posts