Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

To to....Äe ne druzga res za naslednjo sezono. Se je bom zihr udeleĹžil :D

Kolkr mam sreÄe se mi bo pa zihr naslednjo sezono zgodilo, da bom jst ĹĄtale na cesti delal, pa vse te kazni pobral :D

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

To to....Äe ne druzga res za naslednjo sezono. Se je bom zihr udeleĹžil :D

Kaj zdej hoÄeĹĄ povedat, da te letos ne bo veÄwink.gif(HEC)

Bova z McBajsom zdej kupla ĹĄe eno Race07, ko je ravno v akciji....pa bomo probal postavt dedicated server

kje je akcija ĹĄpila?

jaz zgleda da svojga ne bom mogu popravt,nimam straga steam gesla itd

pohvale pa vsem prvim trem!wink.gif:twisted:

Bova z McBajsom zdej kupla ĹĄe eno Race07, ko je ravno v akciji....pa bomo probal postavt dedicated server

kje je akcija ĹĄpila?

jaz zgleda da svojga ne bom mogu popravt,nimam straga steam gesla itd

pohvale pa vsem prvim trem!wink.gif:twisted:

sm najdu,na steam-u!

OK: Jaz sem pregledal replay iz moje perspektive: Slapar: šel si po travi, jst sem te dohitu, ti si me zaprl, potem ši sel malo proč in potem spet na mrtvo žlajfal.Jst sem se zaletu v tebe in si šel po travi. Se oproščam, bodo pa drugi povedali kolk sem v resnici kriv najbrž sem jaz, kr si ti samo nek manever naredu

(youtube posnetek se nalaga). Glede enega(najbrž vončina) nimam besed---dvakrat sem dobil na polno--prvič od strani, drugič od zadaj---posnetek se uploada

Zdej glede pritožb jst sploh ne vem kdo je kdo v bistvu.

Z VonÄino imam tudi jaz slabe izkuĹĄnje. Äe je stalno "rahlo" zaletavanje z ene in druge strani dirkanje, potem nimam besed. Res pa je, da je uÄinek (da voznik spredaj postane ĹživÄen) doseĹžen.

No, mi je pa jasno, da to ni avtoĹĄola, zato si je treba nabrat izkuĹĄenj, kako se takim situacijam Äimbolj uspeĹĄno izogniti.

Kaj ima VonÄina rumeno sivo alfo? Äe ja, potem tudi jaz vem, kako je, Äe ti stalno teĹži zadaj. Ampak to je del ĹĄporta...ravno to ga naredi zanimivega. RajĹĄi vidim, da mi nekdo tako diha za ovratnik, kot pa da je 100m za mano in kar naenkrat s polno hitrostjo prileti vame.

DrgaÄ je pa ena zelo dobra finta, kako lahko take zafrkneĹĄ :D

Dijo mijo! Jest sem pa razočaran mal nad vašim spremljanjem dogajanja okoli sebe - že skoraj na koncu sezone smo, pa še zmeraj ne veste kateri vozniki vas obdajajo v katerem avtu! Jaz vsaj za 10 najbližjih konkurentov točno vem vsaj kakšno ekipno cizo imajo...

Jst vedno ko se nekomu predstavim sliĹĄim iz druge strani samo ĹĄum :D

Da bi si pa vse dirkaÄe zapomnil je veliko za priÄakovati od mene. Ĺ e posebej ker ima vsak ĹĄe svoj nickname in potem rata popolna zmeda.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...