Ale 472 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Ale, sem probal dobit 1s, v tistih parih ovinkih, pa ko sem peljal ven iz zadnega ovinka je blo -0.600 in ni blo mozno A tako, no pa vseeno hvala za fer borbo Link to post
Speedboy 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Sej je cool,nisem tko mislil...tam smo bli vsi trije malo krivi... Link to post
Emilo 1 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Zopet polom, že kvalifikacije niso in niso šle, dirke pa itak brezveze. V prvi se mi je celo odpel volan Čestitke za zmago!! samo povej ti meni kdaj se je tebi odpel volan ?? jaz ne mislim se nic pritozevat ker nima smisla!!!. naj si komisija pogleda race1 in race2 (1 in 2 krog)kako so me zbumbali!!! Mislim, da v prvem krogu in sem zaradi tega zadel enega Leona! Če si bil to ti se ti opravičujem, samo za sekund, dve sploh nisem vedel kaj se dogaja... Link to post
igor 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Pozdrav: Kje se dobi replay od dirke za narest par slikc? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Äe si bil na dirki, greĹĄ pod replay theater in poiĹĄÄeĹĄ replay. Od vsake dirke se shrani replay. [ime proge]_leto_datum_ura_session npr. Anderstorp_080309_2201_Race2 Anderstorp - ime proge 080309 - 2008.03.09 (ameriĹĄki format, najprej mesec potem dan) 2201 - ura zaÄetka druge dirke Race2 - druga dirka Link to post
igi 51 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Smešno je, kako sem postavil svoj najboljši čas na kvalifikacijah - celo ciljno ravnico mi je zmanjkovalo benza. Sekundo zatem je pa mcBajs že preklopil na dirko Link to post
Speedboy 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Sem videl ja,sem vozil za tabo,lih čez cilj sva prišla in je prekloplo...drgač pa moram pohvalit voznike s katerimi sem imel opravka.Prejšnje dirke sem se vozil zadaj in sem bil skoz parkrat zbombandiran,to dirko je bilo čisto drugo,res se vidi kvaliteta voznikov,lepa dirka ni kaj. Link to post
Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Jst ĹĄe vedno trdim, da je tukaj le nekaj voznikov, ki se ozirajo na druge. To da ponesreÄi izrineĹĄ sotekmovalca, ker paÄ nisi mogel zabremzati je beden izgovor. Si pa veÄ prostora pusti pred njim, Äe ne znaĹĄ na bremzo pritisnt pravilno. Nekje 6 voznikov je dosti ĹĄportnih medtem, ko vsi ostali hoÄejo z glavo skozi zid. So pa tudi pri vrhu taki, ki s komolci prehitevajo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 A misliĹĄ, da se pa kje drugje vozniki ozirajo na druge? Ne! Ozirajo se sam nase. Ne zaletavajo se zarad tega, ker je to njim v ĹĄkodo in zato ker so prehude kazni. Ker pa pri nas ni nobene pametne kazni v prvenstvu (sploh Äe noben ne prijavi) potem pa delamo vsi tko kot delamo. Noben se ne sekira. Da bi kej dosegl, bi blo pomoje treba vse sumljive situacije pregledat pa tut, Äe "Ĺžrtev" ne prijavi tega. Sam problem je k nobenga nimamo, k bi to pregledoval. Link to post
Emilo 1 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Mene zjebe predvsem to, da večino časa porabim za nastavitev dirkalnika in pa izboljšanje časa na kvalifikacijah, veliko premalo pa dejansko dirkam proti nasprotnikom. Proti računalniku pa je dejansko brezveze igrati, saj je čisto drugačen način vožnje, poleg tega pa se v dirkah proti računalniku, lahko veliko bolj zaletavaš od zadaj in avta ne boš zlepa zrinil. To je vsaj za moj pojem velika napaka, saj dejansko ne dobiš tistega občutka, koliko se lahko koga dotakneš, da ne bo zletel iz ceste. Mislim, da bi bila najboljša rešitev, da zberemo denar in najamemo kakšen server, ali pa se še malo bolj organizirajmo in imejmo več dirk med tednom, ter tam čim več vadimo drug z drugim... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2008 Avtor Share Napisano March 10, 2008 Bova z McBajsom zdej kupla še eno Race07, ko je ravno v akciji....pa bomo probal postavt dedicated server Link to post
Killer_B 87 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Jst mam pa eno boljĹĄo idejo....ne zaletavajte se v avtomobile pred seboj....Äisto preprosto. Äe si preblizu in vidiĹĄ, da bo priĹĄlo moÄno zaviranje, zaÄni malce prej bremzat...al pa vsaj imej 5 metrov veÄ varnostne razdalje. Vem da nekateri ne morejo poĹžreti tega, da moraĹĄ tudi pri dirkanju kdaj spustiti kakĹĄno priloĹžnost. Zato predlagam zelo stroge kazni. To je po moje edini naÄin, da se odpravi te zadeve. Kazni morajo biti pa vsaj veliko dodatnih kil ali pa odvzem toÄk oziroma pribitek k Äasu. Link to post
Ale 472 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Mene zjebe predvsem to, da veÄino Äasa porabim za nastavitev dirkalnika in pa izboljĹĄanje Äasa na kvalifikacijah, veliko premalo pa dejansko dirkam proti nasprotnikom. Proti raÄunalniku pa je dejansko brezveze igrati, saj je Äisto drugaÄen naÄin voĹžnje, poleg tega pa se v dirkah proti raÄunalniku, lahko veliko bolj zaletavaĹĄ od zadaj in avta ne boĹĄ zlepa zrinil. To je vsaj za moj pojem velika napaka, saj dejansko ne dobiĹĄ tistega obÄutka, koliko se lahko koga dotakneĹĄ, da ne bo zletel iz ceste. Mislim, da bi bila najboljĹĄa reĹĄitev, da zberemo denar in najamemo kakĹĄen server, ali pa se ĹĄe malo bolj organizirajmo in imejmo veÄ dirk med tednom, ter tam Äim veÄ vadimo drug z drugim... Sej Äe bi veÄkrat pogledu na forum bi lahko vidu, da so bli v zadnjih 14. dneh vsaj 2 do 3-je treningi. Pol se pa tut na dirki vidi kdo je navajen proge in SOTEKMOVALCEV :wink: Link to post
KRUH 5 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Zdej kar je letos je pač.........Krstna sezona........zdej kazni nima smisla preveč zviševati letos, ker ni nekako fer.......ker nekateri so do te dirke delalo ajoj ajoj in skor 0 dobil zdej pa tole..............Pustmo stat in ne preveč bund o kaznih :wink: ............Druzgo leta pa magar unga dnf alpa prepoved na next race Link to post
Ale 472 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Vem da nekateri ne morejo poĹžreti tega, da moraĹĄ tudi pri dirkanju kdaj spustiti kakĹĄno priloĹžnost. Zato predlagam zelo stroge kazni. To je po moje edini naÄin, da se odpravi te zadeve. Kazni morajo biti pa vsaj veliko dodatnih kil ali pa odvzem toÄk oziroma pribitek k Äasu. Killer_B delamo tut na kaznih, tako na odvzemu toÄk kot na pribitku k Äasu, predvsem pa na STROĹ˝JIH KAZNIH. Link to post
Recommended Posts