JeZn 120 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Meni je tudi druga dirka malo friznila, sm par krogov vozil z semaforjam, pa 1/8 krogov, pa itd. Pol sm se naveličal pa sm Jakata pogledal kako se je na drugo mesto prpelju D: ČESTITAM!!!! Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ehja,.... avto je mel tok podkrmarjenja za znort.... spredni del je letel ven ko zmesan... Race1 sm bil tretji menda, sori tisti ki je bil 2. bi te mogu ze prej naprej spustit ker itak dobim pribitek 1s, tolk pa ni blo mozno da bi bil pred tabo... Race2 prepozn bremzu v enga od unih neumnih nagnjenih ovinkov, naredu mal zmede, se opravicujem alfi rumeno-sivi... PriĹĄel nazaj do kaj pa vem katerega mesta, a za brezveze, ker tut v RACE2 dobim +1s pred tistim za mano pa sm bil le par stotink. Zato sm na koncu bremzal, da bi me Kurent prehitel, a sm bil mal prepozn. Link to post
bremzy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Hehe igor, si se mal zamislu tud nad svojo voznjo? Enkat sem te jst na ravnini k sm desno zapeljal.. Sam tud ti nisi angelÄek sam tko... Link to post
igor 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 nisem angelček--enga sem ruknu, kr je pred mano s trave zapeljal pa se mi sploh ni umaknu---tudi kšnega drugega sem ruknu, pa ni šel direkt na travo zarad tega---to pa da si me direkt na ravnini---jst bi te disvslificiral doživljensko---sej zgubi smisel vse skupi Link to post
McBajs 8 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 NE ME J...! Pa tolk sm pazil da ne bom debilno bremzal... In pol mi ti Murn na ciljni črti si še točko suneš! Svaka čast Svašta, sem rekel da bo vsaka točka zlata vredna P.S.: Dejte v pritožbe no pisat, bomo že vidl kaj je angelsko in kaj ne :wink: Link to post
bremzy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Igor, ti si mene enkat fajn nabasav nazacitk... In pol sm te jest enkat panesriÄ, da neb mislu da sm te zanalaĹĄ... Sicer pa itak morm pogledat race2, ker mam par prijav za spisat... Link to post
Speedboy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Jst sem spet Ma!-ja malo pipnil,sam te nisem prehitel,pa še vrnil si mi na race 2,tako,da upam,da je cool...::)pa čestitam za prvo mesto...dobro si peljal... Link to post
McBajs 8 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Zdej pa Slaparju čestitke za prvo zmago :wink: Link to post
Emilo 1 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Zopet polom, že kvalifikacije niso in niso šle, dirke pa itak brezveze. V prvi se mi je celo odpel volan Čestitke za zmago!! Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 se opraviÄujem za kvasanje med qualy, sm pisal v steam chat.. pa mi je vseen v chat v igri napisalo.. lahko manc potrdi bo drĹžalo. Je pa grdo, da goste takole kenslate. Pa ne vem kako, da ste okoli race07 zbrani, ne pa GTR2 npr., kjer online deluje much better. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2008 Avtor Share Napisano March 9, 2008 Če nisi prijavljen v prvenstvo, pač nemoreš sodelovati na dirki...preprosto? Kaj v GTR2 ligi si tud lahko gost Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 joj, spet sem apata na drugi dirki nasadu od zadej. zdej Ĺže tko izpade, kot da to nalaĹĄÄ delam. Eh sej sm js nastradal. Zletel s proge in pristal na 15. mestu. Sorry Ma! Prvo dirko sem pa samo dotaknu se enga seata. Niti v sanjah si nisem mislu, da ga bo tako odbilo (sem ĹĄel replay gledat). Sorry, nvem kdo si bil, sam priznam krivdo in si definitivno zasluĹžim kazen. Janko ne sekiraj se za prvo dirko, itak sm te komi prehitu pa Äeprovi si bil tok bolj obteĹžen. Slab sem Kar se pa druge dirke tiÄe je bila potem precej zanimiva, ko sem se prebijal iz 15. mesta do 5. V zadnjem krogu, na ciljni ravnini, sem TomaĹžiÄa prehitel za eno dolĹžino avta, hooray Äestitke ostalim... Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Manc www.race2play.com <- tukaj je dost GTR-a Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 mAxL ne pozab me v RACE2 prestavt na 4. mesto,... +1s Dekleva, TuĹĄar sori za RACE2, sem ĹĄel pogledat kdo je zgubil najvec zarad moje neumnosti Link to post
Recommended Posts