Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Jst najbrž ne bom vozil. Je v nedeljo ob 21h dirka MotoGP, prva v zgodovini pod žarometi; tako da ne bom manjkal za TVjem.

Pa sej boš dobu posnetke na netu :)

Sej smo tko al tko vsi eni otroci :)

Danes sm s5 treniral pa sm pripeljal do 1:44.87x, to brez KG. Če še to dodam pol tko al tko ne bom konkurenčen, pa se bom zadej dajal za drobtinice dokler me ne bo en nabasal.

Zato bom raj si pogledal MotoGP, u ponedeljek bom pa vozu dirko italjanskega prvenstva.

Vi me pa tudi ne boste pretirano poglešali, sploh če bo tudi tu tak naval kot je bil u Portu :)

To bo polomija zame....zdej sem probal odpelat par krogov....in ne morm spravt pod 1:46:8xx. Pa ĹĄe ta Äas mi je samo enkrat ratal.

Ta proga je Äist zjebana za bmwje. Ĺ tartal bom zihr v ozadju....potem bomo pa videli kako bo. Upam na napake drugih pa da me ne bo kdo vn spravil.

mene zgleda da ne bo,ker zgleda da sm Äist 7uniÄil ĹĄpil,sm zahteval novo koto cd-ja, dobim,jo vstavim in mi javi da je Ĺže uporabljena, imam nov steam ime, novo geslo,vseen ne dela,zgleda da bo najlaĹžje da nabavim nov ĹĄpil, res Ĺžal ne vem kaj naj sploh ĹĄe naredim, pa vem da me je Ĺže 06 toÄno na isti naÄin mal zajebal, mi je pa zanimivo,da me je tole naredil samo steam, se ni hotel priĹžgati,sm ga zbrisal ,kot je pisalo,zdej pa tako...mi je rk Ĺže mal ĹĄkoda keĹĄa,da mi bo spet laufalo max 1mesec...al sm pa jaz res Äisti anti talent,ta vspostavim igro,povezavo steam itd,Ĺžal..

Pizdarija...mi že tri dni dela net za popizdit počasi, tko da že malce dvomim da bi mi zvečer delalo dobro :evil: Očitno bo to že četrta nula zaradi povezave :roll:

Nas je 30 v mreži preko T2....cela idrija :D (WLAN).....sm zdej ni delav FTP in se je nabralo na serverju veliko šare (filmi,lost,...) in so vsi navalili...posledično pol zabiva cela mreža

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...