Killer_B 87 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Sej Äe pogledaĹĄ replaye vidĹĄ da ni nekih dvomljivih situacij. Izgovori kot so: joj si kar naenkrat na ravnini zabremzal pa nism mel kej nardit so brezveze. V realnem Ĺživljenju je vedno kriv voznik zadaj (lastne izkuĹĄnje) PritoĹžit se pa nekateri noÄejo, da ne bi izpadli "ĹĄpeckahle". Je pa to Äist njihov problem. Äe se ti zdi, da se je zgodila krivica se pritoĹži, Äe ne si pa tiho. Link to post
KRUH 5 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Upejmo, da nebodo tam padle temperature pod 0 in da bo začelo snežit...............Ker če prinas, potem mogoče tud tam.... Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 A ti veš da so u formuli 1 preverjali tudi telemetrijo zaradi trkov? In ni bil vedno kriv voznik zadaj! Ker če voznik spredaj enkrat bremza na 100m, drugič na istem ovinku, 70m, pol 50m, 60m, 70m, pol pa kr naenkrat 120m pred ovinkom je to samo zaradi tega da bi zbegal voznika za sabo. Da ne govorimo o lumparijah ki se dogajajo na izhodih iz ovinkov.... Za drugi del se pa strinjam, če se ti je zgodila krivica prijavi, če ne pa bodi tiho; pa tudi na naslednji dirki ti ni treba vračat.... Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Če pri nas sneži kaj je šele na Švedskem Cvekarce s sabo.... Link to post
Ale 472 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Mislim da imam jaz dovolj kompetenc, Glede na to da sem "ta prau" ĹĄportni funkcionar - sodnik. Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Dokler bojo slovenski sodniki take zadeve dopuščali niso kompetentni.... Malo je manjkalo da bi bla katastrofa.... Mislim na Bužgo. Sploh pa sodnik nima kompetenc za razsojanje. Ampak žirija! Link to post
igor 0 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Jst mislim, da je treba samo to dosežt, da ne bo prihajalo do prehitevanja---"z glavo skozi zid"- torej, ko si za nekom in malo hitrejši hočeš magar sred dolgega ovinka mimo in rukneš itd---to sem jst naredu na zadnjem treningu, čeprav nisem niti vedel da sem ga ruknil Ko si zadej ne smeš stalno ofenzive špilat---seveda to gre dokler so vsi dokaj izenačeni in žlajfajo na približno istih mestih----seveda je možno tudi malo provocirat z žlajfanjem ampak tuki odpade žlajfanje na mrtvo sred ravnine---tekrat je kriv un odspredaj? To se najbrž vidi na replayu---v glavnem---vsi bi se morali malo naučiti držati varnostno razdaljo, in se odločati za prehitevanje na primernih mestih--in to so na švedskem? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 5, 2008 Avtor Share Napisano March 5, 2008 Jop...za WTCC prvenstvo rabiš original igro. Link to post
Ale 472 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Se pa strinjam z JeZn-im, da ni vedno kriv tisti ki je zadaj. Äe je tisti ki prehiteva z zaÄetkom avta mimo polovice avta (stebriÄek vrat) prehitevanega ga mora le ta spustiti mimo. Res je tudi to, da Äe sem jaz vpleten v nesreÄo ne morem sodelovati v Ĺžiriji. Link to post
Ale 472 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Ĺ e predno sem vidu posnetek sem vedu kateri dogodek maĹĄ v mislih. Na tej dirki sem bil pomoÄnik direktorja dirke, vem pa da se je tuki narobe odloÄil sam jest sem bil sam njegov pomoÄnik. Direktor je bil o nesreÄi obveĹĄÄen takoj ko se je zgodila (sem slisal po radio vezi), koker pa lahko vidiĹĄ v 2.10 minuti sodnik maha z DVEMA RUMENIMA ZASTAVAMA, tko da se ga BuĹžga sploh nebi smel tko pripelat. No pa pustmo zdej to, PEJMO RAJE DIRKAT Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Predlagam, da si vsi vsaj eno pravo dirko WTCC pogledate pa boste vidli kaj se to pravi previdna voĹžnja. Sej vem, da se tut js velik preveÄ dotikam, samo se trudim trkom izognit, a vÄasih je res neizogibno. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Se strinjam z igorjem. Vsi bomo morali malce bolj z glavo vozit. Tudi jaz podpiram idejo o bolj strogih kaznih. Za vse voznike. Imam pa obÄutek, da nesreÄe povzroÄamo predvsem mi, manj izkuĹĄeni vozniki, izkuĹĄenejĹĄi le redko. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 5, 2008 Avtor Share Napisano March 5, 2008 Nadaljujte tukaj http://www.slo-racing.com/forum/viewtop ... =4086#4086 Link to post
Recommended Posts