play 502 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 za en x,sm sreÄi brisal le steam, Ma bom probal,Äe pa ne vem pa ???,hvala! :wink: Link to post
Jure Skraba 8 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 Ne morem kaj, da ne bi nekaj rekel o slogu dirkanja (glede na to, da se je po prvih dveh dirkah vsul plaz kritik na modro beli Seat z AC na zadnjem odbijaÄu). Ko sem gledal zadnji video dirke v Portu, se mi je kar smejalo ob vragolijah, ki jih je Dekleva poÄel (od stranskega, ritenskega in ĹĄe kakĹĄnega drugega zaletavanja). Zato, prosim, drugiÄ (pa upam, da ne bo veÄ treba - da smo si nabrali Ĺže dovolj izkuĹĄenj) obravnavajte vse voznike enako. Link to post
Mai 134 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 se strinjam se bo treba malo bol kontrolirano preganjat po progah, pa veliko bol potrudit res da je porto teĹžka dirka, ampak vseeno kaj smo mi poÄeli v nedeljo ni blo preveÄ podobno pravem dirkanju, vem da je spredaj laĹžje vozit, oz vozit brez pritiska drugaÄe, ampak tudi pritisk in pripravlanje nasprotnika da ga prehitimo je umetnost in ni kar tako na silo z "komolci"... ne leti to na nobenga specifiÄno ampak na vse zabavajte se, in pustite ĹĄe ostalim da uĹživajo v igri z vami doseÄi to je "ultimate goal" in vem da ste vsi tega zmoĹžni mal veÄ premiĹĄljenega ravnanja in mal manj ĹživÄnosti, in pa veliko manj tiste zaletavosti vsem skupaj :mrgreen: Link to post
Speedboy 0 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 b_sleepy,jst raje nebi o tebi...se bom raj zadržal...kar sem pa Ma!-ja ritemsko sem ga pa še premal,glede na to,da sem potem zaradi njega odstopu... Link to post
Killer_B 87 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 Ma! al niso vsi programerji Link to post
Mai 134 Napisano March 4, 2008 Share Napisano March 4, 2008 b_sleepy,jst raje nebi o tebi...se bom raj zadrĹžal...kar sem pa Ma!-ja ritemsko sem ga pa ĹĄe premal,glede na to,da sem potem zaradi njega odstopu... ti bom js ze dal "premal" ne vem kaj se maĹĄ sploh za dotikat avtov... sj ni to destruction derbi pa ce me nebi butal bi mogoce se oba koncala dirko... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 5, 2008 Avtor Share Napisano March 5, 2008 premal,glede na to,da sem potem zaradi njega odstopu... Čudne izjave maš Jaka ti, že zadnjič enkrat si me razočarav z onim: "sej men se je tud to zgodilo v Braziliji" Link to post
Speedboy 0 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Ma! tisto si ti zajebu,ne jst,tko da ni nobenga če-ja... Link to post
Mai 134 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Ma! tisto si ti zajebu,ne jst,tko da ni nobenga Äe-ja... za svoj odstop v drugi dirki ne krivim nikogar drugega kot sebe in samo sebe.. vender tako tvoje kot murnovo porivanje ni blagodejno, sploh pa ne pozitivno delovalo na moj avto (aerodinamika), niti na mojo koncentracijo... tist "Äe" je bil pa v smislu, Äe bi me mal manj porival v prvem krogu, bi lahko uspel prehitet zeleno alfo prej, ali pa si jo drugaÄe pripravu... itd... tak da ja.. poslediÄno si si tud sam kriv za svoj odstop, res pa da sm ga poslediÄno povzroÄil jaz, oz alfa ko je zmanjĹĄala hitrost na najhitrejĹĄem ovinku proge (kjer nisem moral storiti drugega kot zavirat, kar pa ni bilo dovolj)... Link to post
play 502 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Ma! al niso vsi programerji to s ejaz bojim,ma jaz te bom kr poklical,ko imam prvo minuto Äasa, da uredim steam... Link to post
Speedboy 0 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 O tem se bi še dalo razpravljat... Link to post
play 502 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Dejte na lepĹĄi naÄin spravit pogovor do kraja... moje mnenje je za v bodoÄe damage na ful 100%, kdor nekoga nabaĹĄe in da ostopita ali oba ali samo nekrivec, se da povzroÄitelju PREPOVED NASLEDNJE DIRKE, Ĺžal Ĺžal.....mislim tudi , da nas je dosti an tekmi recimo od 16 do 20 in bi si lahko to privoĹĄÄili,mislim da bi vozili 100% lepo! Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 5, 2008 Avtor Share Napisano March 5, 2008 Vremenske razmere na dirki v nedeljo: RAINING Link to post
KRUH 5 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Zdej je dirka že mimo, tako da ne se preveč jezit in pričkat.....Da ne bodo zamera in na next race narmeni crashi Edit: Sej ta dva zadnja videota sta sam narazen...ker jih nisem nanka skinl pa vprašm :?: Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Se mi je zdelo, me je prov v kosteh trgalo Link to post
Recommended Posts