Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Jah grd stavek gor ali dol, ne moreš pa reči da nimam prav. Simulacije po vsebini in prezentaciji dirkanja stagnirajo že od GPL-ja. Nobenega novega modusa igranja, vseskozi le trojček prvenstvo - dirka - trening. Nekaj upanja, da se razvijalci trudijo najti nove smeri prinašajo le določene arkade, naj omenim le Test drive unlimited, ki me je navdušila in jo še sedaj občasno prižgem.

Saj sem povedal, igra ni slaba (zato jo pa igram :) ), moti le ostarelost pogona in prežvečenost vsebine.

Kar se pa dolžine članka tiče jo imam pa dodeljeno. Le pomembnejši špili dobijo dve strani ali izjemoma celo več :wink:

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Jah grd stavek gor ali dol, ne moreĹĄ pa reÄi da nimam prav. Simulacije po vsebini in prezentaciji dirkanja stagnirajo Ĺže od GPL-ja. Nobenega novega modusa igranja, vseskozi le trojÄek prvenstvo - dirka - trening. Nekaj upanja, da se razvijalci trudijo najti nove smeri prinaĹĄajo le doloÄene arkade, naj omenim le Test drive unlimited, ki me je navduĹĄila in jo ĹĄe sedaj obÄasno priĹžgem.

Saj sem povedal, igra ni slaba (zato jo pa igram :) ), moti le ostarelost pogona in preĹžveÄenost vsebine.

Kar se pa dolĹžine Älanka tiÄe jo imam pa dodeljeno. Le pomembnejĹĄi ĹĄpili dobijo dve strani ali izjemoma celo veÄ :wink:

po drugi strani je vse skup Äisto res,sm vseen hudiÄa sam na roko naĹĄtevam simulacije-v tem smslu sm mislil,ne sploh kot kritiko,je pa res da imam mal drugaÄni pogled do igre,ker prviÄ ĹĄpilam (paÄ na pc-na kratk povedan),sej kej veÄ ve od recimo GTR3, me zanima kaj bo ratalo.

MA huud fide ful, ja sm je pa res taka proga,da ko gledaĹĄ dva skupaj je Ĺže vse skup zelo ozko,ste se pa kr dobr tolkli rit na rit....paÄ taka proga!

Pohvale vsem,kdor je do konca prĹĄu!wink.gif:twisted:

Men je pa Steam ĹĄteknu,mi je napisalo,da ga naj pobriĹĄem,sm ga zbrisal,sm zdej en vem al morm ponovno celo igro inĹĄtalirat?dam igro not in inĹĄtaliram al se sm kako steam inĹĄtalira?

hvala za nasvet! :wink:

Men je pa Steam ĹĄteknu,mi je napisalo,da ga naj pobriĹĄem,sm ga zbrisal,sm zdej en vem al morm ponovno celo igro inĹĄtalirat?dam igro not in inĹĄtaliram al se sm kako steam inĹĄtalira?

hvala za nasvet! :wink:

ni treba na novo igre inĹĄtalirat

steam je samostojen program, ki ti deluje neodvisno od iger ki jih imaĹĄ inĹĄtalirane...

Äe ponovno inĹĄtaliraĹĄ steam je potrebno samo paziti, da zadevo inĹĄtaliraĹĄ tja, kjer si jo imel prej, ker sicer boĹĄ moral "prestavljati" datoteke iz stare lokacije na novo ali pa znova "downloadat in inĹĄtalirat" igre.

torej, samo steam uninstal, in instal na novo Äez in je to to...

if (help==needed)

then

send PM(ma!)

or

use phone

else

do it yourself

endif

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...