bremzy 0 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Go Mark, Go Mark aha aha hvala :wink: Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2008 Avtor Share Napisano March 1, 2008 Nice Kvaliteta posnetkov mi je všeč Link to post
Killer_B 87 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Hehe...super video. Sam je pa blo enga zaletavanja. Äudno da je sploh kdo do konca prĹĄu glede na to kakĹĄne zamaĹĄke s(m)o delali po stezi. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Hehe zakon filmÄek Tam na koncu k sm se podil za VonÄino, bi mogu, dat moj posnetek iz cocpita, k je VonÄina kar naenkrat odvil, pred mano se je pa avto prkazal Mi ni blo nÄ jasno DrugaÄ je blo pa res velik enga zaletavanja. PreveÄ! Na ĹĄvedskem menda ne bo tko. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Ja sej je z novim Skinpackom notri ... Ker sem dal tisti skinpack gor, nisem kaj posebej poudarjal, da je zdej tut moj not DrugaÄe se pa niÄ sekiraj, tut Äe ni slike gor. Link to post
Speedboy 0 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Bravo,res hud video...Ma! Sorry ker sem te od zadaj:),sam smo pa kamikaze,jst sem mislil,da me bo pobralo od smeha,sami crashi... Link to post
igi 51 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Fak ej, ker hud video. Najboljši do sedaj. Bravoooo Ma! Kako vse te situacije najdeš? Pa tudi iz ozadja! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Vzame si cajt pa vse pregleda Ej kko lahk daĹĄ free camero ... da ne zasleduje skos avta, da jo ti postaviĹĄ nekam? Link to post
Killer_B 87 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Dejte prosm mal napisat kakĹĄne Äase mate kej s kilami. Men ta proga daje neke Äudne feelinge tko da sploh ne vem, Äe sm hitr al ne. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2008 Avtor Share Napisano March 1, 2008 Sej bomo nardil jutri zvečer en uradni trening....pa se bo vidlo, razen če ne bodo skrivali svojih kart Link to post
bremzy 0 Napisano March 1, 2008 Share Napisano March 1, 2008 Hehe zakon filmÄek Tam na koncu k sm se podil za VonÄino, bi mogu, dat moj posnetek iz cocpita, k je VonÄina kar naenkrat odvil, pred mano se je pa avto prkazal Mi ni blo nÄ jasno DrugaÄ je blo pa res velik enga zaletavanja. PreveÄ! Na ĹĄvedskem menda ne bo tko. TaktiÄno:) Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 2, 2008 Avtor Share Napisano March 2, 2008 Ma kdo možnost da danes postavi server zvečer? (pa da je en tolk dobr server) Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 2, 2008 Avtor Share Napisano March 2, 2008 Jest bi dal ta komad kot uvod za vsak video ki bi se naredil za naše Res je šminkersko besedilo Problem je sam ker nikjer ne staknem izvajalca al pa naslova... Se pa vrti v podlagi ene reklame na discovery-ju Mal sm se poigral Download Link to post
Recommended Posts