Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Hehe :) zakon filmček :) Tam na koncu k sm se podil za Vončino, bi mogu, dat moj posnetek iz cocpita, k je Vončina kar naenkrat odvil, pred mano se je pa avto prkazal :) Mi ni blo nč jasno :D

Drugač je blo pa res velik enga zaletavanja. Preveč! Na švedskem menda ne bo tko.

Ja sej je z novim Skinpackom notri ... Ker sem dal tisti skinpack gor, nisem kaj posebej poudarjal, da je zdej tut moj not :) Drugače se pa nič sekiraj, tut če ni slike gor.

Hehe :) zakon filmÄek :) Tam na koncu k sm se podil za VonÄino, bi mogu, dat moj posnetek iz cocpita, k je VonÄina kar naenkrat odvil, pred mano se je pa avto prkazal :) Mi ni blo nÄ jasno :D

DrugaÄ je blo pa res velik enga zaletavanja. PreveÄ! Na ĹĄvedskem menda ne bo tko.

TaktiÄno:)

Jest bi dal ta komad kot uvod za vsak video ki bi se naredil za naše

Res je šminkersko besedilo :D Problem je sam ker nikjer ne staknem izvajalca al pa naslova...wacko.gif Se pa vrti v podlagi ene reklame na discovery-ju

Mal sm se poigral :)Download

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...