Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Tut jaz s kilami nisem priĹĄel pod 1.39. (zaenkrat :) )

DrugaÄ pa sem bil s treningom kar zadovoljen.

Race 1 sem zmagal,

Race 2 sem bil 2. (po napaki AK Elektrodekleva laugh.gif)

Bom konec tedna ĹĄe kak trening organiziral.

MogoÄe bo udeleĹžba ĹĄe boljĹĄa :D

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Po koncu sezone, oziroma že prej bi lahko probali ša kaj drugega za čas preganjati :) Da nismo kupli original Race07 samo za wtcc :P Seveda neuradno....nato pa nadaljujemo z drugo sezono WTCC 8) In kdaj naj bi bile dirke?

Jaz imam tudi namen kupit Race 07 original in se vam pridužit.......tongue.gif.............Jaz sem zbral WTCC 87, pač ker mi je uno ql........Če pa že spraševaš kdaj bi bile dirke........moje mnenje ob četrtkih zvečir (kuker WTCC predsezona) :P

f3000 pomoji oceni en bo zanimiv,ker je zelo prehitr,ne reÄem za ene 8 dobrih voznikov,pa za moje pojme ni niti zanimivo prehitevanje,natanÄnost bolida itd....drugaÄe pa mi ej vseen ,sm da se neki ĹžÄge...

zakaj sm navijal za minije,ĹĄe enkrta povdarim,so zelo poÄasni in resniÄno neverjetno prehitevanje,lepo poÄasi na izi+++da niti v enem prvenstvu nikoli ne vidiĹĄ veÄ kot 3 avte na kupu, Äe so dobri vozniki so skupaj celo po 5 do 9 vozil,zadniÄ sm neke nemce raje gledal kako furajo in res bil mi je najboljĹĄi uĹžitek,6kom Äisto na kupu cca 6 krogov,pol so ga enki polomili,pa vseen sm so ga pa Ĺžgal na muÄ... :lol:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...