Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

ma na celi progi,skor ni niti malo varnega prehitevanja, vsaj jaz en najdem lukne,da bi res reku da se lepo da..

+3 tudi jaz sm za,doloÄeni oivnki so taki,da sploh en veĹĄ kaj bo za ovinkom, jaz Ĺže zdej napovedujem,Äe se bo vozilo nekej 18vozil,jih sreÄno do konca pride max 12kom-po moji oceni....

Pa ĹĄe to: kazen za krĹĄitev rumene zastave(predvsem prehitevanje in pridobivanje mest v tem Äasu) bi bila kar diskvalifikacija(Äe ne ni ravno poĹĄteno do prehitenega) :?:

Äakej a,Äe se eden zavrti kaj to pomeni, da se ustavimo pa on lepo naprej spelje. Ali lohk gremo mimo samo nesmemo tisti cas benega prehiteti oz. oni nas, ki so zadej?

Nee, mimo njega lahko greš; sam ti ne smeš prehitevat, pa tebe tudi ne sme noben prehitet.

Zanimiva ideja, sam ne vem kateri bo vse to pregledal; ali se bo tudi to prijavljalo?

Hvala za odgovore. naredil sem sledeče- naložil sem en program"tune up" z katerim sem porihtal mal moj računalnik--(še defragmentacija poteka). Zadeva bolje deluje ampak še vedno ne dovolj za normalno igranje. Sploh mestne proge. Ali obstaja še kakšen programček ali način da še optimiziram moj sistem?

Nee, mimo njega lahko greĹĄ; sam ti ne smeĹĄ prehitevat, pa tebe tudi ne sme noben prehitet.

Zanimiva ideja, sam ne vem kateri bo vse to pregledal; ali se bo tudi to prijavljalo?

Glede na to, da to poÄnem v "real life", imam namreÄ licenco ĹĄportnega funkcionarja za kroĹžne dirke, gorske dirke in rally, mam kar velik izkuĹĄen s pravili in zastavami, bi lahko take dogodke pregledal jaz.

Problem je le v tem da jaz tut tekmujem v tem prvenstvu, pa vem da komu nebi bilo vĹĄeÄ, da take dogodke pregleduje en izmed tekmovalcev.wink.gif

Aja, pa Äe bi se zmenil da bi to delal jaz, bi mi mogu nekdo mal razloĹžit

kako se dela s temi replay-i (ja vsega pa ne znam :oops: )

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...