play 502 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 jaz sm ĹĄel raj ven iz dirke,kot da delam ĹĄtale,ma kej as mam 12.xxx groza, treba trenirat,pa an dirki res lepo lepo mirne Ĺživce vozt,pa bo.. Link to post
Speedboy 0 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Ja jaz sem probal peljat samo na time attack in sem prisel pod 2:05, sam moram probat še tko,da vidim kolikšna je razlika... Link to post
McBajs 8 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Jest predlagam da se za to dirko strogo upošteva rumena zastava, mal umirit gas, brez prehitevanja, počakat da izgine in pol spet tiščat Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 22, 2008 Avtor Share Napisano February 22, 2008 Jest predlagam da se za to dirko strogo upošteva rumena zastava, mal umirit gas, brez prehitevanja, počakat da izgine in pol spet tiščat +1 Link to post
bremzy 0 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Jest predlagam da se za to dirko strogo upoĹĄteva rumena zastava, mal umirit gas, brez prehitevanja, poÄakat da izgine in pol spet tiĹĄÄat +1 +2 Aja konÄno sm cajt ĹĄe kr pabulĹĄeu Link to post
play 502 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 ma na celi progi,skor ni niti malo varnega prehitevanja, vsaj jaz en najdem lukne,da bi res reku da se lepo da.. +3 tudi jaz sm za,doloÄeni oivnki so taki,da sploh en veĹĄ kaj bo za ovinkom, jaz Ĺže zdej napovedujem,Äe se bo vozilo nekej 18vozil,jih sreÄno do konca pride max 12kom-po moji oceni.... Link to post
Killer_B 87 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Na treningu nas je bilo 16 in se mi zdi da jih je okoli 8 ali 9 priĹĄlo do konca. Link to post
McBajs 8 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Pa še to: kazen za kršitev rumene zastave(predvsem prehitevanje in pridobivanje mest v tem času) bi bila kar diskvalifikacija(če ne ni ravno pošteno do prehitenega) :?: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Na prvi dirki nas je od 16ih priĹĄlo do cilja 7 ... 8. je bil supspended pa je vseeno toÄke dobil Link to post
Killer_B 87 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Jst sm vidu kakĹĄnih 6 al 7 v rdeÄem napisane in namesto Äasa je pisalo Suspension al nek tazga. Link to post
bremzy 0 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Pa ĹĄe to: kazen za krĹĄitev rumene zastave(predvsem prehitevanje in pridobivanje mest v tem Äasu) bi bila kar diskvalifikacija(Äe ne ni ravno poĹĄteno do prehitenega) :?: Äakej a,Äe se eden zavrti kaj to pomeni, da se ustavimo pa on lepo naprej spelje. Ali lohk gremo mimo samo nesmemo tisti cas benega prehiteti oz. oni nas, ki so zadej? Link to post
JeZn 120 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Nee, mimo njega lahko greš; sam ti ne smeš prehitevat, pa tebe tudi ne sme noben prehitet. Zanimiva ideja, sam ne vem kateri bo vse to pregledal; ali se bo tudi to prijavljalo? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 22, 2008 Avtor Share Napisano February 22, 2008 Sej včerajšnji štart prve dirke je bil kr soliden....potem do prve šikane Link to post
igor 0 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Hvala za odgovore. naredil sem sledeče- naložil sem en program"tune up" z katerim sem porihtal mal moj računalnik--(še defragmentacija poteka). Zadeva bolje deluje ampak še vedno ne dovolj za normalno igranje. Sploh mestne proge. Ali obstaja še kakšen programček ali način da še optimiziram moj sistem? Link to post
Ale 472 Napisano February 22, 2008 Share Napisano February 22, 2008 Nee, mimo njega lahko greĹĄ; sam ti ne smeĹĄ prehitevat, pa tebe tudi ne sme noben prehitet. Zanimiva ideja, sam ne vem kateri bo vse to pregledal; ali se bo tudi to prijavljalo? Glede na to, da to poÄnem v "real life", imam namreÄ licenco ĹĄportnega funkcionarja za kroĹžne dirke, gorske dirke in rally, mam kar velik izkuĹĄen s pravili in zastavami, bi lahko take dogodke pregledal jaz. Problem je le v tem da jaz tut tekmujem v tem prvenstvu, pa vem da komu nebi bilo vĹĄeÄ, da take dogodke pregleduje en izmed tekmovalcev. Aja, pa Äe bi se zmenil da bi to delal jaz, bi mi mogu nekdo mal razloĹžit kako se dela s temi replay-i (ja vsega pa ne znam ) Link to post
Recommended Posts