Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Pozdrav!

Sem kupu igrco prek steama. Še prej sem se seveda pozanimal glede minimalnih zahtev:

Minimum System Requirements

System: Intel Pentium IV 1.7 GHz or equivalent

RAM: 512 MB

Video Memory: 128 MB

Jaz imam athlon 3000, 512 rama in ati radeon 9600 256 ampak meni igrica neigralno šteka- v glavnem je neuporabna. Zanima me, če ima kdo kej pojma zakaj.

LP Igor

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

zazeni: Race 07 Video and Language Options in preveri ali imaĹĄ 32bitne barve...

zmanjĹĄaj najprej resolucijo potem detaile... (Äe ne bo pomagalo, preĹĄaltej na 16bitne barve)

moglo bi ti delat... sicer pa tudi odvisno od teka katera proga ti "ĹĄteka"... mestne (pau, porto, macau, vara raceway) zahtevajo veÄ kot npr ostale proge...

zmanjĹĄaj ĹĄtevilo detailov v sami igri... in poskusi ĹĄe enkrat...

prepriÄan sem, da bi ti moglo delat normalno..

osebno nimam drastiÄno boljĹĄega raÄunala... pa mi vseeno dela v redu...

(ps: preveri ostale procese.. da jih ne boĹĄ poganjal preveÄ skupaj z igro...)

Good luck

Kera trening dirka...:D

Polovica jih sploh ni priĹĄla do konca....ĹĄikance so jih vzele. Bi pa moral dobiti naslov kralja izmikanja, saj sem prvo dirko z boĹžjimi refleksi dobil vsaj 4 mesta, medtem ko so se vozniki za menoj raztreĹĄÄili v vozilo, ki se je obrnilo pred mano.

Kvalifikacije so me Äist potrle saj sm bil skoraj dve sekundi pred prvim Apatom. Dirka je bila pa Äisto druga zgodba...v prvi dirki 2. mesto v drugi dirki 1. mesto in na tretji (priĹĄlo je do ponovitve) 4. mesto.

Ĺ e enkrat se opraviÄujem Apatu ker sm ga v prvi ĹĄikani prve dirke zbombandiral.

Se opravičujem zaradi druge in tretje dirke...

Po prvi dirki sem bil tako vesel zaradi zmage, da sem ponesreči butnu pedale in mi potem več zavora ni delala. Sem si nastavu tipko in zarad tega že v prvem ovinku druge dirke šel že ven. Isto je blo pa potem na tretji dirki, kjer sm Novaka najprej nabasal, potem pa še eno alfo. Iskreno se opravičujem in obljubim, da se ne bo več ponovilo - doma me čaka že nov volan!

Drugače pa dirka je bla super, živčen sm bil pa tok, da sm se po dirki še ves tresu :roll:

Jest se pa opravičujem najprej Igiju(ker sem ga neposredno kar 2x sesu), pol pa še vsem ostalim ker sem zarad tega k sm igita sesu cesto zaprl :oops: Pomojm sm bil danes največji debil na cesti :? Mislim pa, da je to dobr pokazatelj kolk koncentracije bo treba na dirki :!:

P.S.: a damo damage na 100%icon_twisted.gif :mrgreen:

Tud jaz se vam opraviÄujem Äisto zadnjo dirko, ko me je zjebalo v ĹĄikani in sem se hotel umaknit, a sem se zaĹĄaltal v rikverc in sledila je katastrofa.sad.gif.

DrugaÄe je pa zelo zanimiva proga. Moramo ĹĄe kakĹĄen trening nardit, da se ĹĄe bolj navadimo in mogoÄe prepreÄimo kakĹĄen veÄji karambol na pravi dirki. Saj jih danes ni manjkalo.

To pa bo dirka :D

Ne mcBajs, čist nič nisem jezen, sej mogoče bi ti celo uspel zvozit šikano če bi mel ogrete gume. Sem pa sam gledal kok pozno bremzašsmile.gif

Tukaj bo najbolj pomembno da se izogneš drami, pa si že na pol zmagal. Na drugi dirki sem štartal iz 15. mesta, po dveh ovinkih sem bil 10., po prvi šikani pa že 5. :P

Aja, po dirki sem še mal probal, zamenjal setup in prilezel do 2:05:5. Se pa ne slepim da bom prilezel med prvih 8 po tok mal vožnje v nedeljo.

=)

ja... tud jaz sem mnjenja da bo v nedeljo zelo pestro, ĹĄe posebaj Äe bo kdo hotu na hitro mimo koga... tam kjer to ni moĹžno...

voĹžnja ÄeĹž ĹĄikano je itak poglavje zase (tako Äez prvo, kot Äez drugo =D)

@novak: ni panike... sj je samo trening ... pazi v nedeljo ;)

@tusar: sm mislu da bos spustil v ĹĄikani... pa se nisi dal... ti igi ni dal mira :) pol je pa sledilo neizogibno..

@berlic: ko si se zavrtel si bil na izhodu ĹĄikane.. js sm se Ĺže vidu v tvojem zadnjem levem kolesu.. pa si zadn trenutek pospeĹĄil (v steno, oz stran iz linije) in mi je ratalo prlezt mimo

hja, 2.vozili vzporedno pred ĹĄikano.. more en spustit ... sicer smo vsi nastradali ...

ja, velik discipline bo potrebne v nedeljo, res ogromno...

ugotavljam, da Äe se bo kdo zavrtel,... da bo potrebno enostavno upoĹĄtevat rumeno zastavo in zmanjĹĄat.. ne pa na polno tiĹĄÄat mimo kot smo to poÄeli vÄeraj... in do sedaj na ostalih dirkah [ampak, to je samo moje mnenje]

fajn trenirajte do nedelje [pa ne preveÄ]... js mam pavzo..

CU @ sunday

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...