B_U_R_I 3 290 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Naj najprej pojasnim, PaÄniku. Tisti, ki te je spravu iz proge nisem bil jaz. V tistem krogu te je en drug Lacetti. Js sm bil pred tabo takrat. Za prejĹĄnjiÄ sem se pa Ĺže opraviÄu. Kar se pa dirk tiÄe... KATASTROFA! Najprej me je Trstenjak v prvem krogu mal poĹĄlatal zadi, da sem ĹĄel mal s proge in tako zgubu 5 mest ter pristal na 13. V naslednjem ovinku sta bila Ĺže 2 na travi in tko sem poÄasi priĹĄel do rdeÄe alfe. Pol sva se pa par krogov dajala. V tretjem me je prehitu en Lacetti, ki pa je ĹĄel po obraÄunu s to rdeÄo alfico na travo in nato zbil PaÄnika. Ostala sva zopet mi2 z alfo. Po njegovi napaki sem ga prehitu, nato se je ĹĄe osmiÄ neki igral in sem konÄal na ĹĄestem ali sedmem mestu. In ravno pred ciljno ravnino se mi je roÄka za ĹĄaltat zlomila. AAAA Celo ravnino do blokade v peti - itak me je prehitu. Ko sem se spravu v niĹžjo ĹĄaltat pa mi je preĹĄaltalo v ĹĄesto. Sem se spravu kar v garaĹžo in nastavu druge tipke za ĹĄaltat. V drugi dirki pa je na ĹĄtartu Marko Ozmec ĹĄtartal - RIKVERC!!! In celo pred zaÄetkom ĹĄtarta. Zrinil me je z mesta in tko sm dobil ĹĄe stop&go. KonÄal pa itak Äist na koncu. Ni bil najboljĹĄi dan... P.S.: To ĹĄe niti ne bi blo tako hudo, Äe me ne bi zaneslo, ko sem ĹĄel na STOP&GO ter ĹĄel rikverc v bokse Pol je blo pa itak vse zgubljeno Link to post
PEK 2 291 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Evo tukaj moji dogodki v Race2... http://www.youtube.com/watch?v=Ei5e34aPj7Y <- sm probal embedat pa to ne gre na tem forumu? Emil aha zastopim, sam vseeno mislm da bi se lahko boril, so ble moje bume prej fuÄ Link to post
Emilo 1 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Videl sem, da boš hitrejši od mene, pa tudi točk sem si želele (bolje drugo mesto kot pa, da naredim napako). Se bom na naslednji dirki bolj potrudil Link to post
KRUH 5 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Čestitke vsem .............................Drugače pa lepo maxl, da si objavil rezultate, ker prejšnič jih je bilo treba čakat 2 dni...................... Link to post
Speedboy 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Ja ne...bo bolš. b_sleepy,naj ti bo,sam si me obe dirki katapultiral iz proge...tako,da sem mogu začet čisto od zadaj,tako,da mi je ratalo pridit,samo do sredine,drugače pa dobra dirka,samo gume sem imel totalno skurjene,tako,da sem komaj prišel do cilja. Link to post
Mai 134 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 up-to-date toÄkovanje Link to post
Speedboy 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 b_sleepy,sej nisi bil ti,bil je slapar(igi)kamikaza...zdraven njega se sploh ne upam vozit Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Avtor Share Napisano February 18, 2008 Slapar je pa ja dobr voznik :? Čudno...nebi reku da je on kaj ušpiču Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Avtor Share Napisano February 18, 2008 Špil mi je zaštekal. Saj si vido, da me je pol vun vrglo, da v drugi dirki pol sploh nisem vozo. Sn mogo comp resetirat, če sn htel normalno kaj delat na compu. Zbrisano/premaknjenoi v temi obvestila Link to post
play 502 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Slapar je pa ja dobr voznik :? Äudno...nebi reku da je on kaj uĹĄpiÄu se motĹĄ,poglej video mene in njega 3 krog se mi zdi 2 race, pa sm iguju Ĺže prejĹĄni trening zabiÄal, ma treba bol na izi, jaz sm pa paÄnika nabasal! Link to post
Speedboy 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 No,on me je obe dirki katapultiral iz proge...drgač se bi pa tudi jaz opravičil enmu alfistu,ne vem točno kdo je bil...sva se v ovinku zapela,s tem,da je za čuda on zletel s ceste,ponavadi to meni rata:) Link to post
PEK 2 291 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Na tej progi je velik razlicnih linij, zato lah pride do takih zaletavanj,... poznejse zaviranje za drugo linijo in sta ze skupej... Ne vrjamem da bi zanalaĹĄ zrival kdorkol ven koga, sploh pa igi... Je treba bit zlo previden, sm bil zlo presenecen z nekaterimi linijami v race2, ampak se je izslo kar vredu Link to post
igi 51 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 No tako bom rekel, vidim da je tu neka kampanija proti meni. Play tebi sem se že opravičil, čeprav se mi ne bi bilo treba, po mojem mnenju, pa bom tudi razložil zakaj. Samo v razmislek, zakaj se pa kadar vozim bolj v ospredju nikoli ne zaletim? Že zadnič sem opazil da se zadaj dogajajo čudne stvari. Nekonsistentna vožnja, bremzanje sredi ovinka, spreminjanje linije sredi ovinka... Play meni ni povsem jasno, kako ti uspe tako zmanjšat brzino sredi ovinka, samo sem vseeno prevzel krivdo nase. Že nekajkrat prej sem opazil, da se lepo peljeva z isto brzino, potem pa skoraj bum, sem bil že skoraj v tvojem odbijaču. Moral sem seveda bremzat, tako da me je prehitel še Berlic. No, borba z njim je bila edina svetla točka včerajšnje dirke, pa to pravim kljub temu, da me je prehitel Speedboy, ti pa sploh ne vem kdo si v igri, tako da... Link to post
JeZn 120 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Tisti k si ga dvakrat nabasal Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Avtor Share Napisano February 18, 2008 Tisti k si ga dvakrat nabasal Zupan....ti pa tud čivapčiče na piknik Drgač pa tud Dekleva...zlo zlo sumljiv štart druge dirke...najboljš je it po notranji (z zelo višjo hitrost) pa se naslont na zunanjega :wink: Lohk naredim tud posnetk kako je zgledal to iz mojga kokpita Link to post
Recommended Posts