PEK 2 291 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 No zdj lah povem da je Brno men najljubĹĄa proga ze od GTR naprej... Zmer sm tukej najdu tiste stotinke prot ostalim... tut tokrat mislm da je uspel. Race1 ĹĄtartal iz 1. startnega mesta in se nisem vec oziral nazaj. Sm vedu da bo race2 bolj zanimiv z 8. pozicije. Startal dobr, prdobu 2 mesta ze v 1. ovinku, potem pa prehiteval tiste pred mano kar v parih... 2 na ovinek Res se mi je vse posreÄlo tokrat. Emilo nevem zakaj si mi kar pustu 1. pozicijo? vsaj men se je zdel da bi mogu met ti mal bols izhod iz tistga ovinka? Se vidmo v.... kje je ze nasledna? Mihalj s kerga dela kamnika pa si? Link to post
play 502 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Proga nora, dirka enako,dobri boji, (PaÄnik)-oprosti,-mislimda si jaz zasluĹžim kazen,drgaÄ pa Igig,en x sm ti Ĺže reku zakaj me maĹĄ tako rad,sm nism si pa mislu da bo na dirki enako,pejt replay pogledat,sm mislu da ni res ,pa je.....res Äist lepo ,prou veĹĄ kej treba udart ,zame prviÄ,da sm mal viĹĄje prĹĄu(boji med 8,9,19,11),kvali pa Äist poraz,saam drika pa res napeta.. Link to post
Ale 472 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 No prva dirka je za mano ( Aja jest sem en od teh novih Alf ) in moram priznat, da sem zelo zadovoljen. prvo dirko konÄal na 8. mestu v drugi pa sem 8. mesto zgubu 2 ovinka pred ciljem :cry: . Tako da - 1. dirka 1. toÄka. DrugaÄ pa lepa, fer dirka (vsaj po mojem mnenju :wink: ), sam po parih krogih sem se sam ĹĄe drsal in upal da ne bom izgubil preveÄ mest. Ja, bo treba na nastavitvah ĹĄe delat. Se vidmo na naslednji dirki - al pa Ĺže kej prej :wink: Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 17, 2008 Avtor Share Napisano February 17, 2008 Slike BRNO Češka Link to post
Emilo 1 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Čestitam za zmago! V prvi dirki smo se nekaj časa borili z Apatom, Voncino in Zupanom, tako da sem že na začetku totalno skuril gume, in sem že v tretjem četrtem krogu plesal po stezi... Zupan pa me je dvakrat prav grdo zbil od zadaj, tako da sem prvič komaj ostal na stezi, drugič pa sem se znašel v ograji (dobro saj je igra in mi je vseeno, a malo bolj le pazi!) in ostal na sedmem mestu do konca dirke. V drugi dirki sem dokaj dobro štartal in prišel na prvo mesto a je bil Glavač kaj hitro za mano in sem se raje hitro vdal in na ta način malo prišparal gume, da sem lahko ostal do konca dirke na drugem mestu. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Matr vola. Danes Äisti poraz. Hardverski. Ĺ˝e v QUAL mi je Steam/Race stalno neki prekinjal in po uvrstitvi na 13 ali 14 mesto popolnoma zmrznil (edino End Process je ĹĄe delal), na RACE pa prav tako. Ne vem, ali bo treba na novo sistem postavit in Steam/Race ĹĄe enkrat inĹĄtalirat, ali kaj? V glavnem, Trstenjak, Dekleva in Ĺ imenc, se vam oproĹĄÄam za nekontrolirane zavoje in zaviranja, ampak med stalnim "ĹĄtekanjem na 3 sekunde" mi ni uspelo bolj precizno krmarit avta. Na koncu, v R2 pa spet. Zmrznila slika, ĹĄpil oÄitno delal naprej, seveda v ograjo pri veliki hitrosti in spet Zmrz raÄunalnika. Äe sem koga zadel ali oviral pri tem se oproĹĄÄam, ampak nisem mogel niÄ. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Dirka se mi je zdela supr. Na kvalifikacijah 3. mesto -> BMW -> takoj drugi, Ĺže pred prvim ovinkom. GlavaÄa si nism upal izivat Potem pa nekaj neverjetnega......spet me je fuknlo v POFUKANE WINDOWSE!!!!!!!!!!! Ni mi sploh jasno kako mi je ratalo na cesti ostat. No prehitel me je Obid, ki me je po krogu ali dveh "odstopil" 2. mesto, saj je videl, da je bilo z mojo igro nekaj narobe. Poleg tega pa ni hotel tvegati, da oba zletiva vn To ti je moĹĄtveni kolega! Druga dirka pa s 7. mesta takoj na 3. in potem "cruisanje" do konca. Prou lepa dirka in popolnoma zadovoljen z uvrstitvami. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 17, 2008 Avtor Share Napisano February 17, 2008 Dirke2 nimam :? Link to post
JeZn 120 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Čestitam za zmago! V prvi dirki smo se nekaj časa borili z Apatom, Voncino in Zupanom, tako da sem že na začetku totalno skuril gume, in sem že v tretjem četrtem krogu plesal po stezi... Zupan pa me je dvakrat prav grdo zbil od zadaj, tako da sem prvič komaj ostal na stezi, drugič pa sem se znašel v ograji (dobro saj je igra in mi je vseeno, a malo bolj le pazi!) in ostal na sedmem mestu do konca dirke. V drugi dirki sem dokaj dobro štartal in prišel na prvo mesto a je bil Glavač kaj hitro za mano in sem se raje hitro vdal in na ta način malo prišparal gume, da sem lahko ostal do konca dirke na drugem mestu. Najprej sm se lepo vozil zadaj in pazil nate in na Ma!-ja da se vas nisem dotikal. Pol ko sm pa videl kako se vidva dajeta in tolčeta en drugega, pa ko sm jih tudi jst parkrat dobil, sem pa tudi jst malo bolj grobo začel... Link to post
igi 51 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Play se ti iskreno oproščam, nisem mislil da te bom butnil takrat, je bilo drugač še dost placa. Drugač pa dirka je bla katastrofa. Na kvalifikacijah še kar - 5. Sem jih pa fasal v drugem ovinku prve dirke, pa potem še enkrat. Vseskozi sva se nato dajala z Berlicem, je bilo kr zanimivo. Se mi zdi, da je imel kontakt z istim dirkačem kot jaz. Na koncu 14. Druga dirka pa nič bolje, na koncu sem prilezel do 7. mesta, zadnji krog mi pa vrže v namizje Pojma nimam zakaj. Preden sem igro prižgal nazaj, sem bil že daleč, daleč... Link to post
Emilo 1 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Pa dobro midva sva se božala (vsaj po mojem mnenju, upam da ni kaj jezen) in takšno dirkanje je meni celo všeč! Ti si se pa prav zabil od zadaj in ne samo v mene! Pa dobro sej nisem jezen ali pa kaj, itak bi me po vsej verejtnosti slej ali prej prehitel, tako da se ne sekiram! Problem je bil edino ker sem skoraj odstopil zaradi tega... Link to post
play 502 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 Problem je bil edino ker sem skoraj odstopil zaradi tega... ..sej tle je problem,Igi ni sile,sm hudo mi je pol vas norce iz garaĹže gledat,sej mogoÄe Äe bi gledal nazaj,bi ti rt naslonu,pa bi blo,me je pa sm v ograjo nabilo,tisti zdravi dotiki,bok na bok sploh niso tako problematiÄni,bol sm da res fino trÄĹĄ koga direkt(kot jaz,ma jaz sm mislu da je drugi dolg ovinek,bil je pa prvi-pa dirket v Seata,je pa ĹĄe med boji pol tisto glih za glih trk,mal hinavsko,pa tu vas-nas kr velik dela....pomoje bi blo dobr ĹĄe bolj na izi,al pa v bodoÄe damage dvignt.. Link to post
fastmarcus 0 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 ja super, kdo bo pa zdej gledu na bremzanje v 1 ovinku ane denis v. mal po trav pol pa v prvi ovinek, 4 mesta sem zgubu!!!! ali pa martin k. v drugi dirki!! Skoraj na isti naÄin!!! mater sm hud Link to post
bremzy 0 Napisano February 17, 2008 Share Napisano February 17, 2008 To pa prznam fastmarcus sem zajebal... Vendar sem napaÄno oceno kako naj pridem v ovinek. Äe bi bremzu bi pa vse ostale zbil. A to sm te zadel? Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 17, 2008 Avtor Share Napisano February 17, 2008 A to sm te zadel? Kej misleš? Link to post
Recommended Posts