Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Bom jest nagnetu skupi ti skine

pa ne datotek preimenovat ali devat notr kakih Äudnih stvari...

sj vem da ne boĹĄ.. sam vseen ĹĄe enkrat povem :P

grem se... umirit na pisto... l8r

ps: blink.si, alfa power, ndesign, stf racing skini so kot so,.. in upam da boste izbrali te ki so navedeni zgoraj, in NE tistih ki so v pack-u...

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Patcha ni treba dajat notri, imejte kar hocete. Mene ne moti in se nebom joku ne pizdu. :!:

Samo povem Meni vse deluje prov v offline verziji, tako da ce vam ne deluje je mozno zato ker steam pregleduje......maxl reku da mendet steam pregleduje sumnike

PATCHA NE IMET!!!!!!

Od next race bo imel Ma! to cez

Kaj pa ce bi imeli "manual formation lap" za rolling start, kjerkol le ta ni mogoc zarad bugov.

Pac dirka se zacne kot navaden start, ampak prvi krog odpeljemo en za drugim, start pa se zacne na zadnjem ovinku. Pred startno ciljno crto se ne prehiteva... ;)

to bo sama zmeda...

skladnost za vse...

osebno odsvetujem rolling start... ampak.. sem samo eden... in ni samo na meni da se zadeva odloÄi tako ali drugaÄe :D

> trening... here i come

Ja ce bo pa folk to zmedel, da more 1. krog furat za tistim pred sabo (z znizanim tempom) ,.. pol pa res nvem.. :) V eni ligi mamo dost tega, res da GTR2 pa se prav dobro izkaĹže.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...