Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

....a bomo Ĺžal morali poÄasi razmiĹĄljati o omejitvah (zaenkrat do 24 limit serverja)

zaradi tega sem pa jaz predlagal, da se sproti obveĹĄÄa organizatorja o prisotnosti na dirki...

ker [ok, zdj nas je Äe prav vidim 18, to ni panike [Äe je server za 24]] Äe nas bo veÄ; npr 30, in od tega 8 ljudi sploh ne bo na doloÄeno tekmo, lahko ostali brez problema in omejitev vozijo...

IMO

:D

odloÄite se pa sami

se bo danes kej prej ob recimo 8.00 odpeljajo Äist izven kak trening? najbrĹĄ da ne :wink:

Proga je zelo zanimiva, dinamiÄna,problem pr meni je prva ĹĄikana, mi rata 2x od 10x da lepo zapeljem in 4 ovinek v levo, kateri je dolg nato se zapre, ta mi dela guĹĄta :wink: , se vidmo..

se bo danes kej prej ob recimo 8.00 odpeljajo čist izven kak trening? najbrš da ne :wink:

Proga je zelo zanimiva, dinamična,problem pr meni je prva šikana, mi rata 2x od 10x da lepo zapeljem in 4 ovinek v levo, kateri je dolg nato se zapre, ta mi dela gušta :wink: , se vidmo..

Čas pa?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...