bremzy 0 Napisano January 4, 2008 Share Napisano January 4, 2008 Kdo pa je ta k ma to Äez? NaĹžalost nemore veÄ kupovat! Ker je Ĺži prevÄkrat kupu igro tako je! Link to post
bremzy 0 Napisano January 4, 2008 Share Napisano January 4, 2008 mater je lep! Pa slikan je na dunaju, dvorec od unih cesarjeu k so bli prva svetovna vojna pa to. Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Buljše bi bilo, da bi slikali pred mojo bajto, potem pa da bi še pr meni ostal za vedno Link to post
obes 0 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Ni iz igre....sm oranĹžni BMW evo Äe bi ga rad imel v igri :wink: http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=6081 Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rh5jkBDjcfc Link to post
bremzy 0 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Moti me ker ni imen! Sploh nevem kdo je kdo krneki! DrugaÄe pa vredu. Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Moti me ker ni imen! Sploh nevem kdo je kdo krneki! Drugače pa vredu. Sej to si me že 100X reku, itak zakaj bi daju zdej, k bo pogledal 1 človek, itak je dirka še iz lanskega leta........ Link to post
Mai 134 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Moti me ker ni imen! Sploh nevem kdo je kdo krneki! DrugaÄe pa vredu. nared si trakove, pa kr na random menjaj imena [tko pod monitor si jih lepi in prestavlaj].. sj vaĹžno da ti veĹĄ kdo je kdo (al pa tud Äe ne...) sicer pa.. zdj ko bomo imeli vsak svoj skin, se bo pa tko razlikovalo in bo laĹžje razloÄno Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 5, 2008 Avtor Share Napisano January 5, 2008 Dokončna opredelitev dodeljevanja uteži: 1: Pred kvalifikacijami bomo začeli z 10min practice vožnjo, zato da bo lahko host določil kilograme. Kdor se bo pridružil šele med kvalifikacijami bo avtomatsko dobil 10kg kazni(ne glede na to če že ima maksimalno dovoljeno količino dodatnih kilogramov). Deloma smo se za to odločili tudi zaradi bolj tekočega poteka kvalifikacij. 2: Prvi event(2 dirki) v Braziliji bomo vsi imeli 0 kg ker se sezona s tem eventom šele začenja, naslednji event pa bomo že upoštevali dodajanje kilogramov: tako bo imel prvi iz prvega eventa v igri nastavljeno +30kg, drugi +25kg, 3., 4. in 5. po +20kg, 6., 7. in 8. po +15kg, 9. bo imel +5kg, deseti in vsi nadaljnji pa 0kg. 3: V igri ni opcije odštevanja kilogramov, zato smo preprosto izenačili ničlo z +10 in prilagajali dodajanje in odvzemanje temu, kar pa je nepomembno za prvi event za katerega je vseeno, saj bomo imeli vsi enako) 4: Dodajo se tudi točke za posamezno zmago v eventu. Primer: če tekmovalec zmaga denimo eno dirko v prvem eventu, se mu na drugem eventu prišteje poleg zbranih kilogramov glede na končno uvrstitev še 5kg zaradi zmage. Če zmaga obe dirki v eventu se mu prišteje na naslednjem eventu 10kg. Vendar pozor: to je prehodna "kazen" in se kg ne seštevajo iz eventa v event. Torej če na drugem eventu ne zmaga nobene dirke se mu te "kazni" brišejo. Če spet zmaga eno dirko pač obdrži 5kg, če spet zmaga obe obdrži 10kg. 5: V vsakem primeru je največja možna količina dodatnih kilogramov nastavljena na +70kg, najmanjša na 0kg. Mislim da je dost nazorno napisano, če je pa slučajno še kako vprašanje le vprašajte. Sredi sezone se NE bomo več pregovarjali! Avtor: McBajs Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Jaz se strinjam, samo me nezanimajo tudi preveč obtežitve, ker nebom vozil Link to post
Mai 134 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 jao jao jao... to bo Ĺže pestro s temi obteĹžitvami... Ĺže vidim kk ne bodo avti ĹĄlo nikamor a to pomeni da Äe bo denzy zmagal obe ju3 bo imel +40kg v zandvoortu Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 5, 2008 Avtor Share Napisano January 5, 2008 Pa še iz predsezone se prenesejo iz zadnje dirke Kg Link to post
Mai 134 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Pa ĹĄe iz predsezone se prenesejo iz zadnje dirke Kg tisto je moj brat vozu,... nism bil js tak da nÄ men... men raj -30 napiĹĄi... da mi bo laĹžje.. k nism glih izveĹžban na tej progi Link to post
KRUH 5 Napisano January 5, 2008 Share Napisano January 5, 2008 Prosim, da McGoga, josta domen berlic poveste, katere stevilke boste imel. Danes objavimo slike se od drugih ekip. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 5, 2008 Avtor Share Napisano January 5, 2008 Prijave se jutri ob 17 uri zaprejo za prvo dirko. Po koncu dirke se lahko prijavite naprej....a bomo žal morali počasi razmišljati o omejitvah (zaenkrat do 24 limit serverja) Link to post
Recommended Posts