Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

a zna kdo tocno povedat kaj rabite za ta server.... a se je kdo pozanimal na domenca.com ?

Mogoče lahko kaj zrihtam...sam prej prosim tocen opis kaj nucate...

viewtopic.php?p=9013#p9013

na domenca.com imajo gostovanje web strežnikov, mail strežnikov in podobno, ne pa za igre..

rabi se gameserver, z dedicated igro na strežniku in dostop do njega...

vse kar sm js naču oz vem je napisano v zgornjem postu :)

racedepartment.com imajo dobre izkušnje z njimi... tako da priporočajo zadevo

• 2 weeks later...

Dost dela boš mel, da tole spraviš v kišto :P Morš met 2xPCI-e režo, dost močn napajalc, plac v kišti :D Sam tole je res zelo drago ... Kupi si raje grafično za 150-200€ pa ti bojo trenutne dirkačine vse delale brez problemov (seveda pod pogojem, da imaš preostalo konfigoracijo solidno)

zgleda super.. takoj zamenjam za mojo 6600gt ;)

kej več lahko tu pogledaš na linku iz mojega prejšnjega posta

drgače pa.. mislim da še zaenkrat ni igre, ki bi porabila 2gb pomnilnika na grafični :)

8800gt še vedno dobra za svoj denar... če komu kej bolšega k 6600gt doma leži..

PM me :)

Jst sm pred enim tednom kupil ATI radeon 4870.

Dal sm 250 eur in morm rečt da dela supr. Vse špile razen Crysis špilam na maksimalni resoluciji z vsemi detajli (1680x1050).

Sm pa malce raziskal te grafične preden sem kupil in ima ta kartica najboljše razmerje cene/zmogljivosti. Atijeve kartice so zdej zelo pocen.....pa da ne bo kdo mislu da sm pristaš ATi...prej sm mel geforca.

pozna kdo tole grafično

Radeon hd 4850 x2

http://www.bolha.com/oglas3832856/grafi ... 0x2-2048mb

dobim jo lahko po dosti dobri ceni, sm pomoje bi mogel cel pc poštimat?

Ja grafična je sicer dobra ampak če ti nimaš še zraven procesorja pa rame pa ploščo podobnih karakteristih nisi potem skoraj nič naredil.

Jaz mam grafo 8800gt in mam ostalo slabo je to isto kot da bi spustil vodo po cevi premera 3 metra na koncu je pa premer 1 meter in mi zavira delovanje optimalnosti.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...