Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Pa sej če vse te podatke ki jih ti gledaš v telemetriji, dobiš vse v Race-u. Zakaj bi pol preklapljal med programi?

Imaš vklopljen Race 07, startaš s setupom default, narediš 5 krogov pa štelaš, in pol spet 5 krogov, in tako u nedogled :mrgreen: Dokler ne narediš popolnega.

Tale motec je zame ze cist prevec komplicirana stvarca :D

U gtr2 dost uporabljam GTR2-XD kul programčič, ki pokaze podatke o gumah, bremzah, olju, vodi... pa še kaže ti kok za tabo zaostajajo ne samo tisti cisto za tabo ampak usi na progi... pred in za tabo ;)

Nasledn teden enkrat naj bi to prslo tut za GTR-EVO (race07) zgleda pa tkole --> http://www.vitumo.de/

Lol... v teh špilih ne rabiš nobene telemetrije, je itak neuporabna in Pika

Brez heca, sem tudi jaz to probaval v gtr in gtr2 pa kr neki. Večina folka se je s tem tudi strinjala (no vsaj najboljši), pač nastaviš neki in voziš.

Lol... v teh špilih ne rabiš nobene telemetrije, je itak neuporabna in Pika

Brez heca, sem tudi jaz to probaval v gtr in gtr2 pa kr neki. Večina folka se je s tem tudi strinjala (no vsaj najboljši), pač nastaviš neki in voziš.

Hja, moraš vedet, da eni pač ne znamo setupa nastaviti od prve, default setup pa tudi ni bogvekaj.

• 2 weeks later...

In zraven prinese še nekaj stroškov, ki pa jih nekateri niso(nismo) pripravljeni kriti. Dost nas je študentov, ki smo za volan in za igro komi napraskal. Ne vidim potrebe v dedicated serverju, ker po tistih porodnih težavah ni blo več kakih podobni problemov. Zdej je (vsaj meni) delalo čist ok.

Ja stvar je učer delovalo perfektno, ping lep skos, nobenga laga... Dalo se je furat na 1cm od tistega spredaj/levo/desno brez usakih problemov, tut ce smo se dotaknil.

Fajn je delu server [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...