mAxL 1 106 Napisano September 30, 2008 Avtor Share Napisano September 30, 2008 Gledam pa gledam po teh nastavitvah...pa ne najdem opcije za premikanje kilogramov. Brez tega nam prav nič ne pomaga dedicated server pri dirkah Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 30, 2008 Share Napisano September 30, 2008 FAQ Q: Is the weight penalty system supported by the dedicated server? A: No, the dedicated server does not support the use of weight penalties. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Kaj pa tole (za obtežitev)? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 1, 2008 Share Napisano October 1, 2008 Zgleda kul. Treba sprobat. Sploh tisto avtomatsko. Link to post
justmrw 0 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 .....sm se mal pozanimal za serverče koga zanima se pravi 100Mb cirka 100eur mesečno?sam bi blo fajn če bi mel tak server pa bi to skoz laufalo pa bi lahka practice skoz mel oziroma tist k bi hotu bi gor pršu pa treniral! Link to post
McBajs 8 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 Fajn že fajn, sam ker nismo lih profitna organizacija bi bla edina varianta sponzorska dodelitev serverja... Ampak itak bi mogu pol dirke nekdo osebno delat zarad dodatne obtežitve in to. Sej za trening ni panike, napišeš na forum in se brž najde par komadov :wink: Link to post
Mai 134 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 .....sm se mal pozanimal za serverče koga zanima se pravi 100Mb cirka 100eur mesečno?sam bi blo fajn če bi mel tak server pa bi to skoz laufalo pa bi lahka practice skoz mel oziroma tist k bi hotu bi gor pršu pa treniral! kakih 100Mb?!?! kaj se pa rabi taka linija?!? že 20 je dovolj, tudi 10 bi šlo, tu se gre samo za zanesljivost linije in konstantnost... vse ostalo je irelevantno (kar se linije tiče) tukj je en od ponudnikov za nas aktualne igre Race 07 in GTR evolution http://www.i3d.net/gamehosting-pricing.php (predn kdo vpraša kakšna je razlike public/private, razlika je v passwordiranem serverju(privat), in brez passworda za public) Link to post
MirO 67 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 no nekaj moraš vedet Ma! da na serverjih ni nikoli dosti mb,zelo je važno kje je server lociran zaradi pinga in kar je pomembno da so dedicated serverji 24/7.vem iz lastnih izkušenj z upravljanjem ded serverja pa sploh ni problem ,smo ga že mel enkrat za rfactor. pametno je zakupit en ded serverin kot sem že enkrat umenu bi prišlo na igralca 5 € za 3 mesece takšne je kalkulacija na linku kot si ga ti poslal. v razmislek lp Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 Fantje mirno. Lejte tale vikend si bom probal spucat komp pa zrihtat router, da mi (končno!!!!) pravilno porte forwardira. In ko to nardim, probam zrihtat še tist dodatek za obtežitve. In pol lahk na mojem kompu dedicated server laufa NONSTOP. Za server poganjat kišta niti ni tok slaba. Je pa to na T-2 optiki 10/10, kar bi definitivno moglo zadostovat za 20-25 igralcev (razen če ma ta race07 res v pizdo matrno zjebano net kodo. Za CSS: Source (kjer je sigurn več dogajanja in posledično večji pretok podatkov) sem mel postavljen server za 20 ljudi in ni blo nobenih problemov. Tko da mislm, da tut tuki ne bi smelo bit. Sam potrpite, da si spucam komp, ker je zdej čist zasran z raznimi nepotrebnimi pizdarijami. V nedeljo popoldne bomo lahko testiral, če bo mel kdo cajt (pred dirko, seveda). Link to post
MirO 67 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 B_U_R_I glej jaz imam t-2 optiko 20/20 in statični IP pa nč routera in podobnih reči pa vem da to ni to, ker glavno je da ded server dela 24 ur na dan in lahko vozjo fantje kadar se jim zahoče,če je pa problem 5 € na 3 mesece in ko vidim kako imate nekateri porihtane prostore z oh in sploh volani in opremo, pol pa res nevem in še nekaj je tu bi se tudi selekcija naredila glede voznikov ( ker kdor ne plača pač ne vozi ) jasno in glasno lp Link to post
MirO 67 Napisano October 3, 2008 Share Napisano October 3, 2008 jaz navijam za pridobitev ded serverja > večina pa odloča . lp Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 6, 2008 Share Napisano October 6, 2008 A nisem to jst v belem bmw-ju? lep drift, ni kaj reči. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Živjo, od kar RACE PD ne dela (za zadnjo verzijo RACE 07), me zanima, kaj uporabljate za spremljanje podatkov o telemetriji - verjetno jih uporabljate pri izdelavi setupov? Igral sem se s SimView in SimAdapter, pa mi zadeva ne špila prek mreže. Je kdo to že poskusil uporabljati? Link to post
JeZn 120 Napisano October 10, 2008 Share Napisano October 10, 2008 Zdej mi pa povej kaj lahko razbreš iz telemetrije??? Ker vem da se da sigurno dobit veliko informacij, ampak kaj vse tej programi podpirajo? Link to post
Recommended Posts