Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

aja zakaj sploh to sprašujem?

Evo mi dela slabše kot race, pa tudi race07 ko dirkamo on line, mi kdaj pa kdaj na zadnje tako zašteka, da prec koga mal nabijem, in res nebi rad tega, rad bi da mi dokaj tekoče laufa špil.

tuki je pa link, vseh grafičnih, kaj bi si vi kupili, mislim eno normalno ceno:

http://www.pc-shop.si/search/results.ht ... c_subcat=1

Recommended

Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*

Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible

Memory 2 GB RAM

Hard Drive 2.5 GB free space

3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory, Shader 2.0 support, Nvidia 6800 or better

Sound Card DirectX 9 compatible

Input DirectX 9 compatible force feedback steering wheel

DirectX Version 9

.....ja glede na to da kle piše bi mogel, itk pa ne rabš met vse na full, pač tolk stvari mej vklopljenih da ti normaln dela, jst mam zdej 128MB grafično pa mi je vse normaln delal na 640x480 sm na vsake tolk čase mi je frizlno, tako da s to zdej bi pa moral vse normaln delat brez problema [ok] ....pa še full je znižana [owje]

OK, kolkr jest vem ta race07 ni tok prekleto zahteven. Da ti zasteka ni nujno kriva glih kartica, mogoce prej povezava... Pa se to je, da kukr sm jest informiran znajo graficne s 512MB spomina pocasneje delovat kot ena druga z 256MB. Ful je odvisno od ostale konfiguracije racunalnika. Baje, ne me za besedo prijemat ker nism glih informatik :P Vem pa to, da imam GF9600GT 256MB na AMD X2 5200MHz in 2GB spomina, vse skupaj ze kr lep cas v moji lasti pa laufa kot sus [dance]

Pri meni se je zelo poznalo, ko mi je crknla palčka rama in sm vozu samo z 1gb, takrat je začelo ful štekat vse če nism bil lih sam na progi. Z 2gb nisem mel nikoli teh problemov (grafična prej 7800gt, zdej hd4870).

jest bi pa samo nekaj vprašal.

a mogoče kdo ve kje se da kupit ORIGINAL DVD Race 07?

ne iz steama-DVD

al pa če res kupiš prek steama, in maš GTR Evolution Complete pack, in te pride 30$ +davek (cca 6$) in je manj k 30€... in maš up to date špil ki je res vrhunski in ne samo Race 07...ampak tud še neke vrste GTR3 varjanto :) kar je ful ful zabavno in ne bo tko hitr kej bolšega na trgu

škatla ti bo pa itak prah nabirala na polici.. v skrajnem primeru pa.. kupiš prek steama, podownloadaš, narediš backup, sprintaš naslovnico & maš skor identično zadevo na polici :mrgreen:

ampak to je samo moje skromno mišlenje..

thats how i would do it ;)

now you do you own math...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...