Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Še ena težava, kje se Še nastavi stopinje volana, razen od programa volana , v Race je sploh kje ta možnost?

Nikakor ne morem nastavit na recimo 270, 280 stopinj, nastavim v Fanatec programu, v Race pa se vrti za cel krog in pol.

Noče nikakor, ne vem, še mal pa ga stolčem...., v iRacing je delal normalno, danes lepo naložim BTCC mod, pol grem ven, nastavim v fanatec nastavitvah na 280stopinj, grem nazaj v špil, vse enako, še vedno če hočem na polno obrnit volan vozila v igri ko vozim, moram volan obrnit skor za cel krog.Tako res ne morem vozit.

še večji šok nato, ko grem še enkrat ven iz igre in nazaj, FF dela, ampak volan je ko ne vozim, ko sem v igri čist mehak, ni trd, ne dela FF.

Pobrišem fanatec program, naložim na novo, vgasnem pc, spet na novo vse enako, stopinje so le ene, volan je meheak, FF pomoje ne dela glih pravilno, vse skupaj zelo čudno.Tudi v iracing sedaj FF ne dela niti približno tko kot je, volan je čisto drugačen.

V iracing mi normalno delajo stopinje, tudi na volanu lahko naštimam stopinje, v race nemorem, niti v programu.Prou jezen sem, kako me ta volan heca...nimam besed.

Sicer imam pa na volanu usb kabel, ki gre spod, kjer je volan in stojalo pršraufano, je ta usb kr dost postrani, stlačen, ker ni placa, zokid če se spominiš, tko smo mogl tudi v LJ nardit, da je kabel šel not v volan, sm močno dvomim, da je to to, bom dal dol volan, pa drug kabel, pa probal, sm ni to to.Matr..

Hvala TI, dela zdej vse, končno!!

Ko neki ne dela, prec jezn ratam, pa sm zato, ker je tako drag volan, če bi bil ne vem 50e vredn, bi pomoje prej zrihtal, tako sm pa samo živčen in živčen, kaj čem...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...