KRUH 5 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 Video je v izdelavi(trega je samo še skupi zložit). Na koliko % damage ste pa vozil????........ugibam, da ste na 100% Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 14, 2007 Avtor Share Napisano December 14, 2007 Mislim da je blo na 80% Link to post
igi 51 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 No, pa mamo še eno legendo med nami Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 15, 2007 Avtor Share Napisano December 15, 2007 Pobrano iz superspeciala Tiago Monteiro: "Razlika med Formulo 1 in tesnimi boji med avtomobili v WTCC je velikanska. To je najbolj zabavno in agresivno dirkanje do sedaj," je dejal. "Dirkal sem s Porscheji, kar pa ni bilo niti približno tako tekmovalno kot WTCC. Edino kar se lahko primerja s tem je Cham Car. To je najbolj agresivno prvenstvo v katerem sem tekmoval, na katero se je potrebno hitro navaditi." Link to post
play 502 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 ... me pa matra avto ne znam dodat,... probj tukj prebrat, je sicer za barvane karoserije, ampak je napisano tudi kako ga dodaĹĄ http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=298279 lp aha hvala ti, probam pa javim... ja sama proga Raceking Nordschleife je pa zanimiva, sicer najprej nism sploh ĹĄe priĹĄel do strega dela proge, paÄ org f1 proga ej lepo modelirana solidno, ko pa greĹĄ na stari del pa je res, ĹĄe vse skup nedokonÄano, ni lep gozd, pa ĹĄe sama proga mi ej an doloÄenih odsekih mal Äudna, ok vozil sm to progo el sm v gran turismo 4, pa tle je kr mal drugaÄna, kdo ej bolj rpogo modeliral niti sam ne vem, je pa kr neki usponov in padcev oz. klancev mal drugaÄe kto v gt4, kdo ma bolj prav, en vem, ko gledam org kak replay te proge pravi avto gor,se mi zdi sve skup mal drugaÄno, ma je pa res zakon toliko ovinkov da glava boli, pomoej rk rabiĹĄ ene 30krogov da jo enkak obvladaĹĄ,pa vseen jaz veÄina ovinkov poznam,sm je Äist druga pesm voĹžnje wtcc bolida, kto nekega avta v gt4, kaj ej bolej eĹĄ sam ne vem,naj sm progo mal polepĹĄajo,da en bo ĹĄtekalo in bo rpoga za norenje ob enem me zanima: -Äe imaĹĄ svoj nek avto pobarvan, ali kopiran, z njim ne morĹĄ furat v on line,Äe imam prav,sm vsa avta v on line,katera so itak znana!? Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 15, 2007 Avtor Share Napisano December 15, 2007 Lahko maš...z McBajsom mava u predsezoni Yaccotove barve leona....sm morva met oba notr tist avto...tko da pri nama maste vsi rumeni leone, le midva sva druge barve...de veva koga torpedirat ven Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 15, 2007 Avtor Share Napisano December 15, 2007 Qul video ...sm škoda ka ni imen zraven :wink: Link to post
KRUH 5 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 Qul video ...sm škoda ka ni imen zraven :wink: To je že puno ljudi rekel.............Imen pa nisem dal, ker se mi nilč dal delat..............Bo pa v naslednjem......... Link to post
play 502 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 sej to je, zadniÄ sm bil Äist anmeden ko smo fural probno dirkico, edin ko sm korg naredu sem bral, sej vemd a se da vidte kdo fura, gor piĹĄe,sm mene hudo tisti mali napis mot,pa en vem zakaj....skus gledam pa sm rahlo vzburjeno ĹživÄn... ma kaj bova midva mela,sej vem jaz nism ĹĄe nÄ naredu,pa sm ĹĄe dve dirke so, prav velik en bom pomagal,bol me Ĺžre da sluÄajn tebe kje nasadim,pa vseen vem da tudi druge ne smem... Link to post
play 502 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 UFFF DEKLETA, moĹžn da bi mal bolj lepo vozile, se hecam malo, sm vseen kaj je meni res najgrĹĄ,pa brez zamere fantje 8niti ĹĄe sam en vem kaj bom vsega poÄel,sm to ap ne bi), prekomerno mi ni vĹĄeÄ, kako eni hodite nazaj na progo, Äe te odnese ali kej drugega, sej vem je Älovek ĹživÄn Äe te en nekak en fer mal zrini,odletiĹĄ,greĹĄ na progo nazaj,sm ne tako, na ravnost Äez cesto, direkt, nÄ pogledat pa sm na progo, al pa da ĹĄe koga nasadiĹĄ...tle bi jst sm mal pravila doreku, pa enako na dirka je kr najgrĹĄa kar se tiÄe dotikanja, pomoje si eni mal preveÄ dotikanja prvoĹĄÄte... ..proism en me razumet narobe,sm nekak se mi zdi fer do vseh, ki Äakajo 1 tedn an dirko, pa da marisko to en ceni, piÄi na polno, pomoje sm mal reĹĄpekta pa bo....upam da em razmete, sej Äe so taka pravila, pol tole branej sploh ni pobeno,ali pa si sam jaz mal preveÄ srcu Ĺženm, mislim nekak lepĹĄi naÄin voĹžnje,manj grdih dotikov, itd povdarjam sam pa jaz nism vozil in vem da se mi ugodi lahko enako,da bom koga po krivdi zrinil,sm vseen nazaj na ceto pa grem zmerej z velikim reĹĄpektom... drgaÄ pa paĹĄa za oÄi!!! Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 15, 2007 Avtor Share Napisano December 15, 2007 Ti je padlo v oči, prihod Leona na štartu? Kdo se javi, da je bil Link to post
bremzy 0 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 Tisti leon, ki gre na startu takoj desno, pa se potem vrne sem bil jaz, me je volan zajebaval! Link to post
KRUH 5 Napisano December 15, 2007 Share Napisano December 15, 2007 Tisti leon, ki gre na startu takoj desno, pa se potem vrne sem bil jaz, me je volan zajebaval! Ko sem delu je blo prov smešno to vidt Link to post
Recommended Posts