Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

mAxL ni panike ker je tudi meni isto štekalo. Zato sm naredu celo štalo u prvi dirki na konc ciljne Ma! pa še en, mislim da Vončina - sory.

Meu tudi jst iste probleme, en cajt je bil folk še dalč (avto dolžine) pol sm pa vidu kako kosi letijo po zraku, pa kako se vrtijo. :(

Sm si pa v drugi privozu stopničke pred mister Ma! jem. Sm mu zadnja dva kroga zaprl linijo v zadnjem ovinku :) A je blo po propisima? :) Ma! kaj rečeš?

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

no comment today :(

Race1:

igi

berlic domen

ma!

zzzare

tusar

zupanj

voncina

joze stablovnik

Race2:

voncina

berlic domen

zupanj

ma!

zzzare

tusar

joze stablovnik

pacnik

@maxl: men je delal server v redu, edino zupanj mi je stekal... ostalih tezavic nism imel... vsak kolikor se spomnim ne... tak da

2thumbs up

enako jo imam gor, tako nora proga, Ĺže od zmer mi je najboljĹĄa+da je tadolga f1 nato na stari del.....

me pa matra avto ne znam dodat, ga potegnem dol,odprem mapo, in tm pod avte dam paÄ avto,pa ga v igri ni, za progo se mi je celo odrpra nova shema in zgleda da bodo tm vse dol potegnjene proge, kdo ve Äe je enako za avte, al ti ga doda pod firmo, oz. Äe kdo zna povedat, kam daĹĄ priponko kopijo avta, ..hvala fino!!!

Ja, fino bi že bilo kruh, seveda če imaš kaj časa. Akcije je bila kar nekaj.

Sem pa na svoje presenečenje celo povečal vodstvo v skupnem, Pa še ekipno sva z vončino spet spredi. Še je upanje, da zdržim, k zadnjič v Brands hatchu sem že malo obupal :)

Malo osiromašen povzetek je tokrat :P ....petek je :D V pravi sezoni bodo bolj "tapravi" :P

P.S. Točkovanje je tudi....upam da je prav....sej baje da se Vončina javi za drugič, da bo sešteval(preveč časa) :idea: :?: :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...