JeZn 120 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 mAxL ni panike ker je tudi meni isto štekalo. Zato sm naredu celo štalo u prvi dirki na konc ciljne Ma! pa še en, mislim da Vončina - sory. Meu tudi jst iste probleme, en cajt je bil folk še dalč (avto dolžine) pol sm pa vidu kako kosi letijo po zraku, pa kako se vrtijo. Sm si pa v drugi privozu stopničke pred mister Ma! jem. Sm mu zadnja dva kroga zaprl linijo v zadnjem ovinku A je blo po propisima? Ma! kaj rečeš? Link to post
McBajs 8 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 @JeZn: Vončina je u prvi dirki sam zaj..., sicer čist po nesreči ampak vseen - pr vsaki mežlariji mora biti zraven Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 13, 2007 Avtor Share Napisano December 13, 2007 Dons smo sm sprobal rezervni server...v primeru, da se bo pri mcbajsu kej zalomilo....kako je drugim delalo? Link to post
bremzy 0 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 @JeZn: VonÄina je u prvi dirki sam zaj..., sicer Äist po nesreÄi ampak vseen - pr vsaki meĹžlariji mora biti zraven Ja res je volan mi je cist zmrkal nazacitk:D Link to post
igi 51 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 Hočem videt razultate čimprej Firbec pač Link to post
bremzy 0 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 Dons smo sm sprobal rezervni server...v primeru, da se bo pri mcbajsu kej zalomilo....kako je drugim delalo? Tudi mene to zanima:) Link to post
Mai 134 Napisano December 13, 2007 Share Napisano December 13, 2007 no comment today Race1: igi berlic domen ma! zzzare tusar zupanj voncina joze stablovnik Race2: voncina berlic domen zupanj ma! zzzare tusar joze stablovnik pacnik @maxl: men je delal server v redu, edino zupanj mi je stekal... ostalih tezavic nism imel... vsak kolikor se spomnim ne... tak da 2thumbs up Link to post
KRUH 5 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 Zdej nevem, al bi anredu kak vidoe te dirke ani nič............. Link to post
play 502 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 najboljĹĄaa http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=7317 enako jo imam gor, tako nora proga, Ĺže od zmer mi je najboljĹĄa+da je tadolga f1 nato na stari del..... me pa matra avto ne znam dodat, ga potegnem dol,odprem mapo, in tm pod avte dam paÄ avto,pa ga v igri ni, za progo se mi je celo odrpra nova shema in zgleda da bodo tm vse dol potegnjene proge, kdo ve Äe je enako za avte, al ti ga doda pod firmo, oz. Äe kdo zna povedat, kam daĹĄ priponko kopijo avta, ..hvala fino!!! Link to post
Mai 134 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 ... me pa matra avto ne znam dodat,... probj tukj prebrat, je sicer za barvane karoserije, ampak je napisano tudi kako ga dodaĹĄ http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=298279 lp Link to post
igi 51 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 Ja, fino bi že bilo kruh, seveda če imaš kaj časa. Akcije je bila kar nekaj. Sem pa na svoje presenečenje celo povečal vodstvo v skupnem, Pa še ekipno sva z vončino spet spredi. Še je upanje, da zdržim, k zadnjič v Brands hatchu sem že malo obupal Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 14, 2007 Avtor Share Napisano December 14, 2007 Malo osiromašen povzetek je tokrat ....petek je V pravi sezoni bodo bolj "tapravi" P.S. Točkovanje je tudi....upam da je prav....sej baje da se Vončina javi za drugič, da bo sešteval(preveč časa) :idea: :?: Link to post
KRUH 5 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 Mah..........sej je dobr : Mogoče spet nebom mogu furat naslednje dirke...............imamo spet nastop Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 14, 2007 Avtor Share Napisano December 14, 2007 Ja tko je zej...zej nam boš lahko ušel sm z opravičilom zdravnika al pa gasilcev Link to post
KRUH 5 Napisano December 14, 2007 Share Napisano December 14, 2007 Mogoče pridem mogoče ne. Če končamo predo 21.00 pridem Link to post
Recommended Posts