Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

agressor bi se strinjal z senno. Prej pa probaj samo še (longshot) tam ko zberes igro v steamu daš nekak properties al kako (ni me za domačim rač) in das "check game intergrity" al neki cache integrity... nekaj takega piše.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Steam suport:

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello Kronaveter,

Thank you for contacting Steam Support.

Please exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).

Delete all of the files in this folder except:

The \Steamapps\ folder and Steam.exe (this file is listed as an application and features the black and white Steam logo)

Restart your computer.

Then, launch Steam.exe from within the Steam installation folder, and not from a pre-existing shortcut.

With Steam running, re-test the original issue.

Note: This process will not affect your currently installed games.

Sedaj sem na novo naložil winse in javim,da boso tudi drugi vedeli kako popravit,ker za omenjeno težavo 100% nisem jaz kriv [iz]

Še jaz imam par uprašanj.. Pri F Masters prvenstvu sem extractal slo racing skine v simbinrace07customskinsime ekipe, v igri jih pa ne vidim?

Posnel sem jih pomoje na pravo mesto, spisani so ok, če drugim delajo, kaj je lahko narobe? Zdaj a custom skini bi moral biti kjer zbiraš ekipo, dodani vsem originalnim?

Custom skinov sem se lotil, ker bo treba nekaj zrihtat za WTCC sezono, in imam isti problem z lanskimi skini Volvota C30, ki sem jih dobil nekje na forumu od Apata. V igri nič.

Ima kdo kakšno idejo kje ga polomim?

Kaj bi bila pa rešitev za moj problem?

Ker mislim da sem ga zamuštral z umestitvijo datotek, kaj bi moral dat datoteke za WTCC11 sezono, in kak naj bi imele te datoteke zapis? Mede me to ker majo datoteke 2011 sezone mal drugač pošlihtano to, kot je bilo lani pri WTCC prvenstvu, ko smo sami delal skine... :S

Prav nič, isto kot je original v špilu. Win7 x64 pomoje niso problem?

Je možno da sem pri inštalaciji izbral, da je kam drugam kaj shranilo? Race 07 imam v my documents, steam v program files, je še kje kaj?

možno da je v winsih problem

ker on išče v program filejih ti pa imaš špil instal v x64 program file

poglej če imaš tam v documents...............raceo7 inaš en ini file "GameInstallDir" pa poglej kam je destinacija napisana

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...