PEK 2 291 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 agressor bi se strinjal z senno. Prej pa probaj samo še (longshot) tam ko zberes igro v steamu daš nekak properties al kako (ni me za domačim rač) in das "check game intergrity" al neki cache integrity... nekaj takega piše. Link to post
Mai 134 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 race 07, properties in pod local files daj "verfiy integrity of game chace" :wink: Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 21, 2011 Share Napisano September 21, 2011 Steam suport: Hello, A staff member has replied to your question: Hello Kronaveter, Thank you for contacting Steam Support. Please exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it). Delete all of the files in this folder except: The \Steamapps\ folder and Steam.exe (this file is listed as an application and features the black and white Steam logo) Restart your computer. Then, launch Steam.exe from within the Steam installation folder, and not from a pre-existing shortcut. With Steam running, re-test the original issue. Note: This process will not affect your currently installed games. Sedaj sem na novo naložil winse in javim,da boso tudi drugi vedeli kako popravit,ker za omenjeno težavo 100% nisem jaz kriv Link to post
marko01 0 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 Imam en problem z usposabljanjem skina za Race 07, u Photoshopu sem ga naredu tak kot piše tukaj prileplejn vodič, pa ni delalo, pa sem poizkusu poimenovat datoteke tak kot so une originalne, sedaj mi pa meče ven: Hvala za pomoč Link to post
daks 193 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Še jaz imam par uprašanj.. Pri F Masters prvenstvu sem extractal slo racing skine v simbinrace07customskinsime ekipe, v igri jih pa ne vidim? Posnel sem jih pomoje na pravo mesto, spisani so ok, če drugim delajo, kaj je lahko narobe? Zdaj a custom skini bi moral biti kjer zbiraš ekipo, dodani vsem originalnim? Custom skinov sem se lotil, ker bo treba nekaj zrihtat za WTCC sezono, in imam isti problem z lanskimi skini Volvota C30, ki sem jih dobil nekje na forumu od Apata. V igri nič. Ima kdo kakšno idejo kje ga polomim? Link to post
zokid 772 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 tule noter jih moras prilepit C:\Users\ZokiD\Documents\SimBin\RACE 07\CustomSkins Link to post
daks 193 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Ja ni mi jasno kaj potem je**... Je lahko še kaj drugega narobe? Te skine bi jaz potem moral imeti če grem npr. vozit practice poleg originalnih? Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Če se ne motim, morajo biti v posebni mapi (npr. formula master)? Nisem ziher, a po moje je to to. Link to post
marko01 0 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Kaj bi bila pa rešitev za moj problem? Ker mislim da sem ga zamuštral z umestitvijo datotek, kaj bi moral dat datoteke za WTCC11 sezono, in kak naj bi imele te datoteke zapis? Mede me to ker majo datoteke 2011 sezone mal drugač pošlihtano to, kot je bilo lani pri WTCC prvenstvu, ko smo sami delal skine... Link to post
daks 193 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Če se ne motim, morajo biti v posebni mapi (npr. formula master)? Nisem ziher, a po moje je to to. Tudi to ne prime... Link to post
marko 36 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 a da mogoče kak fotošop mojster, al pa skinnning mojster mail, pa da ga vprašam kje bi znal bit problem? Link to post
zokid 772 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 ne rabi biti v mapah oz ne sme biti, nekje mora biti drugje napaka tudi imen voznikov ne vidiš v špilu?? Link to post
daks 193 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 Prav nič, isto kot je original v špilu. Win7 x64 pomoje niso problem? Je možno da sem pri inštalaciji izbral, da je kam drugam kaj shranilo? Race 07 imam v my documents, steam v program files, je še kje kaj? Link to post
zokid 772 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 možno da je v winsih problem ker on išče v program filejih ti pa imaš špil instal v x64 program file poglej če imaš tam v documents...............raceo7 inaš en ini file "GameInstallDir" pa poglej kam je destinacija napisana Link to post
marko 36 Napisano September 27, 2011 Share Napisano September 27, 2011 jst mam pa 32-bitne, pa mislim da mam podoben problem... Link to post
Recommended Posts