Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

25 April â 02 May Valecija...smile.gif

Majo pa kr dobr porihtan da gres na server pa postavis cas, res pa je da se da mal gulfat z zavetrjem ce ti kdo pomaga... Zaenkat 8. od Chevroletov, naredu pa nisem skup 10 krogov, tko da se da popravt. ;)

Na kolk časa se pa to updata? Oz. a morš kej nardit potem, ko odvoziš tiste kroge? Ker sm odvozu dans en krog 1.42.3xxx s chevyjem ... pa se ne najdem na leaderbordu nikjer :oops:

Ja registriraĹĄ se v ĹĄpilu ... te vrĹže ven, odpre eno okno, tisto izpolneĹĄ. Pol greĹĄ notr in maĹĄ ranking servers. OdpeljeĹĄ krog in to je to?

Ker to sm Ĺže dopoldne odpelal enih 10 - 15 krogov. In najboljĹĄi je bil 1.42.3xx tam nekje. Vozil sem s chevyjem a me ni nikjer na leaderboardu (na spletni strani).

A je to kak drug leaderboard mogoče?

Hm...sam res....jst sm danes malce izboljĹĄal svoj Äas pri hondi pa mi ga sploh ni ĹĄtelo.

Verjetno se je pojavil kakĹĄen bug....ali pa bodo dodani naknadno. Ĺ koda bi bilo postaviti najboljĹĄi Äas pa da ga ne ĹĄteje. Jst bom danes kar nehal, da vidim, Äe bo kdo kaj pogruntal zakaj Äasov ne ĹĄteje.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...