Skoči na vsebino

• drive_banner.png

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

kaj nebi blo boljĹĄe Äe bi prej odpeljali par treningov z fbmw... za se malo navadit na formule in potem ĹĄli na f3000 :?:

da bi bil bol postopen prestop... ker te f3000 napram wtcc res letijo! :twisted:

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Mini je zakon!Ker maĹĄ fino Äasa gruntat kaj naredit, gledaĹĄ da si Äim bolj dolgo v zaveterje, ponavadi so tudi 3je v istem ovinku, res da so poaÄsni, je ap tako napeto,da glava boli, in vem Äe nas bi vozili ene 15kom, bi bili 15kom sigurno vsi v 1,5s in to je nooro!! 8)

PRIÄELO SE JE!!!

Ko zaĹženete igro se vam update naloĹži in dobite v Main Menu "World ranking" in tam not se pol prijavite na prvenstvo. Trenutni Äasi so 1:41.0. -js sem way off the pace :(

Ajde asi...zdej pa gasa ;)

Men pa glih zaradi poÄasnosti niso vĹĄeÄ....dejmo neki fino hitrega vozt.....veste kako je dobr filing pri taki hitrosti....skor kr Äutim da me lima na stol.

Sva pa mal probal vozit z Obidom in sva bila skor cel cajt skupaj.

Jutri probal malo kako gre s pomagali icon_twisted.gif -nevem - pomoje je laĹžje odpeljat perfect krog, Äeprav se mi zdi vÄasih mal nepraviÄno ko te lahko s pomagali ĹĄe na tipke prehiti folk - vem zase ko sem delal take Äase na prejĹĄnji igri Race na tipke da sem sam gledal :?

Sej s pomagali se ne da pomoje, ti čisto zamori avto na ovinkih... Tako da je brez pomagal way to go IMO smile.gif

Sem pa zaenkrat not za naslednjo dirko :P sam tle niti slučajno niso tahudi še vozil pomoje. Prejle sem se matral okol 42, pol pa sam en ovink zgruntal in dobil pol sekunde. Bomo probal še mal čez vikend, pa mogoče bom še mal setup povohal :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...