Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Druga dirka je bila še bolj psiho, saj sem skozi gledal Tušarja v vzvratnem kako pridobiva mesta, dokler ni bil že čisto za mano. S taktiko iz prejšnje dirke sem vseeno uspel dat dva avta med naju, kar bi pomenilo da sva na koncu izenačena! Vendar, stvari niso šle tako kot bi lahko in Tušar je s pogumno potezo v zadnjem ovinku prehitel Severja (sem pogledal pol v replayu) in si zagotovil končne stopničke. Sever maš da se pritožiš za izrivanje :mrgreen:

biggrin.gif Z Tušarjem sva imela dober boj--predvsem zadnji krog. Prej sem ga jst enkrat močno butnu odzadej-sory-to je blo zato, ker sem premal poznal progo in ko sem vozu za tabo se kar naenkrat nisem več spomnil kateri ovinki sledijo :P

ZADNJI KROG: Dobra borba--sem te mal na grobo prehitel v prvem ostrem ovinku ciljni črti ti pa si me še mal bolj na grobo prehitel v zadnjem ovinku biggrin.gif---če bi jst bil kej šoferja bi mal bolj naravnost zapelu v ovink in te zapru. Tko sem pa šel okroglo linijo in si smuknil(se prerinil) mimo. Ni kej--sam čestitam ti lohk. cool.gif

Vsem hvala za borbe--cajt me jebe pa nisem konkurenčen--tja okrog točke mi je kdaj vseeno ratalo---se vidmo drugo sezono---hvala organizatorjem za profesionalnost in odlično vzdušje.

Evo play eno sliko zate 8)smile.gif

honda.jpg

huuu mrazi me, ajjj, noro huda, kaj bom navijal da so dobri,da je dobr, pa tudi Äe bos slab bo dobr, sm da ima H :lol:laugh.gif

huda , tak skin si Ĺželim,Äeprav je un beli tudi zelo zelo lep!!!cool.gif8)

McBajs & Killer_B uff lepo spisana zadna dirka,res zanimivo!cool.gif

zelo so mi vĹĄeÄ dobre slike+mali opis kaj in zakaj, le tako dalje, pa Äim prej res v novo sezono!wink.gif:twisted:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...