PEK 2 291 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 Hm... sam to je pa res prevelka prednost za organizatorje... ali paÄ... Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 21, 2008 Avtor Share Napisano April 21, 2008 Če bi tko gledal...sploh nebi nardil teh dirk, pa bi obdržal nagrade Ne se bat...nebo nobene prednosti Link to post
McBajs 8 Napisano April 22, 2008 Share Napisano April 22, 2008 Povzetek je spisan, bo pa na strani objavljen zvečer, ko pride Killer_B iz službe Link to post
igor 0 Napisano April 22, 2008 Share Napisano April 22, 2008 Druga dirka je bila še bolj psiho, saj sem skozi gledal Tušarja v vzvratnem kako pridobiva mesta, dokler ni bil že čisto za mano. S taktiko iz prejšnje dirke sem vseeno uspel dat dva avta med naju, kar bi pomenilo da sva na koncu izenačena! Vendar, stvari niso šle tako kot bi lahko in Tušar je s pogumno potezo v zadnjem ovinku prehitel Severja (sem pogledal pol v replayu) in si zagotovil končne stopničke. Sever maš da se pritožiš za izrivanje :mrgreen: Z Tušarjem sva imela dober boj--predvsem zadnji krog. Prej sem ga jst enkrat močno butnu odzadej-sory-to je blo zato, ker sem premal poznal progo in ko sem vozu za tabo se kar naenkrat nisem več spomnil kateri ovinki sledijo ZADNJI KROG: Dobra borba--sem te mal na grobo prehitel v prvem ostrem ovinku ciljni črti ti pa si me še mal bolj na grobo prehitel v zadnjem ovinku ---če bi jst bil kej šoferja bi mal bolj naravnost zapelu v ovink in te zapru. Tko sem pa šel okroglo linijo in si smuknil(se prerinil) mimo. Ni kej--sam čestitam ti lohk. Vsem hvala za borbe--cajt me jebe pa nisem konkurenčen--tja okrog točke mi je kdaj vseeno ratalo---se vidmo drugo sezono---hvala organizatorjem za profesionalnost in odlično vzdušje. Link to post
Mark24 0 Napisano April 22, 2008 Share Napisano April 22, 2008 Tudi jaz se pridružujem čestitkam organizatorjem in ne nazadnje tudi vsem dirkačom. Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 22, 2008 Avtor Share Napisano April 22, 2008 Evo play eno sliko zate Link to post
KRUH 5 Napisano April 22, 2008 Share Napisano April 22, 2008 Zakon povzetek zadnje dirke Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 22, 2008 Avtor Share Napisano April 22, 2008 Zakon povzetek zadnje dirke +1...super "Denis začni prej bremzat :P" :mrgreen: (dobr si dodal te komentarje Killer_B ) Link to post
Killer_B 87 Napisano April 23, 2008 Share Napisano April 23, 2008 Äe povem po pravici se je tega spomnil Obid po tem, ko je (spet) popizdeval na Denisa Sva rekla da si bova na zadnji bumper dala ta napis Link to post
play 502 Napisano April 23, 2008 Share Napisano April 23, 2008 Evo play eno sliko zate huuu mrazi me, ajjj, noro huda, kaj bom navijal da so dobri,da je dobr, pa tudi Äe bos slab bo dobr, sm da ima H huda , tak skin si Ĺželim,Äeprav je un beli tudi zelo zelo lep!!! Link to post
play 502 Napisano April 23, 2008 Share Napisano April 23, 2008 McBajs & Killer_B uff lepo spisana zadna dirka,res zanimivo! zelo so mi vĹĄeÄ dobre slike+mali opis kaj in zakaj, le tako dalje, pa Äim prej res v novo sezono! Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 23, 2008 Avtor Share Napisano April 23, 2008 Kaj bomo začel kaj trenirat Valencijo ? Link to post
PEK 2 291 Napisano April 23, 2008 Share Napisano April 23, 2008 Res nevem kako se spomnete vse to spisat. Cestitke Tale pisanje mi pa nikol ni ĹĄel. Link to post
Killer_B 87 Napisano April 24, 2008 Share Napisano April 24, 2008 Jst sm probal mal F3000 vozt in stvar me je spet navduĹĄila....te formulce tako letijo, da skor ÄutiĹĄ g-force. Sem prec zato, da odpeljemo par dirk z njimi. Link to post
Recommended Posts