Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Mah, meni se je potrdilo to da brez dela ni jela; če ne treniraš je brezveze kaj pričakovat. Startal sem 16 se mi zdi, pol sm v unem desnem na koncu tadolge ravnine nabasu v enga n-designa k je bil počez....

Če se ne bi z Maxljem dajala bi blo vse skup nezanimivo.

R2 sem pa štartal nekje iz sredine, po lepem gužvanju in z malo sreče da sem zgrešil vse NLPje prišel na 9 mesto. A vsega veselega je blo konc ko me je v hairpinu nasadil en od Seatov. Zgubil sem par mest, a mi je bil cilj da se pršlepam do Makslja in da odpeljeva eno tako lepo kot v R1. Pa sm po poti nabasal na enga BMWja, k je delal burn out da bi se obrnil v pravo stran. In pol je sledilo sam še DAMAGE IS NOT R..... , SORRY :(

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

najprej vsem prvim oz. prvemu velke pohvale in tako se dela, iz moje strani ĹĄe veÄje Marku, celo sezono si za moje pojme vozil na vrhuncu in hvala ĹĄe en x ker si mi res veliko pomagal v tej sezoni!

DrugaÄe pa ne vem, sicer kvali sm za svoje pojme lepo odpeljaj, Äeprav sm bil na 16 mestu se mi zdi, na dirki pa, ko je bilo sm ĹĄe 2s do dirke, mi ej pislao da dveh ni, nato je ĹĄtart prestavljen al kako se temu reÄe in mi v minus odĹĄteva oz. priĹĄteva sekunde, priĹĄlo je Ĺže na 7 minuto-vsaj zdi se mi, anto mi pa sm namizje na cel ekran nabije in skaÄe nazaj do avta, klik klak sm kr mal noru in Äakam, nato pa pritisnem al caps lok al tab ,da bi videl Äe se kej an steam menite, mi pa ni veÄ igre kazalo,sm prvo stran oz. namizje...

ste vi to vsi doĹživeli,Äakali 7+min nato ste ĹĄtartali al je to sm meni kazalo, res mi je hudo Ĺžal,da nism odpeljal zadne dirke!? :wink:

Juhuhuhu bruhuhu .... v karting dirki vam bom pa vse trke vrnil icon_twisted.gif.... seveda, Äe ne bom imel poln trebuh Äevapov in pira.

ma mi je hudo, ap ĹĄe en Äevap veÄ pojejte+en pirÄek pa bo,sej se kej vidmo,sej baje bomo mel ĹĄe en piknik al ni res???

Velke pohvale vsem vam mojstrom,ki ste skrbeli za vse serverje, za odliÄno sezono,za res malo min komplikacij in ostalega, pa vsem tistim velke Äestitke,ki ste vozili ustrajali in ĹĄe veÄje,se mi zdi da MCBajsu in MAxlu, mislim da sta vidva najveÄja krivca za taka tekmovanja,Äe imam prav!Zdej pa Äim prej novo sezono,pa sm gasaaa 8)8)

No...začeli bomo tko :) Nabralo se je nekaj praktičnih nagrad od sponzorjev...in med tednom bo kakšna dirka, na kateri jih bomo podelili.

Ampak...dirkališče in klaso(WTCC, Mini, Radical, F3000) bomo naključno izbrali organizatorji...le kaj po na sporedu boste vidli šele ko se boste prijavili na server(dirko)cool.gificon_twisted.gif Drkancija odpade :P Začnemo kmalu...

ste vi to vsi doĹživeli,Äakali 7+min nato ste ĹĄtartali al je to sm meni kazalo, res mi je hudo Ĺžal,da nism odpeljal zadne dirke!? :wink:

hvala hvala

ne, pred ĹĄtartom de je disconectalo ali je blo pa celo malo za ĹĄtartom in to je bilo to :(

ĹĄkoda...

pa drugo sezono, ko upreĹžeĹĄ svojo hondo :mrgreen:

hvala hvala

ne, pred ĹĄtartom de je disconectalo ali je blo pa celo malo za ĹĄtartom in to je bilo to :(

ĹĄkoda...

pa drugo sezono, ko upreĹžeĹĄ svojo hondo :mrgreen:

a hudiÄa, sm men je pol to naredilo, jaz pa Äakam in Äakam...da sluÄajn ne zamudim ĹĄtarta :lol: , ja pol po 5min+ sm bil pa Ĺže ĹživÄen in zamoÄu oz. sej ni bilo kaj za narediti.....

Ma ne vem , Äe bo pala H, je Laceti :shock: , bomo vidl, ĹĄe testiramo in palimo gume :lol:

Juhuhuhu bruhuhu .... v karting dirki vam bom pa vse trke vrnil icon_twisted.gif.... seveda, če ne bom imel poln trebuh čevapov in pira.

ma mi je hudo, ap še en čevap več pojejte+en pirček pa bo,sej se kej vidmo,sej baje bomo mel še en piknik al ni res???

Velke pohvale vsem vam mojstrom,ki ste skrbeli za vse serverje, za odlično sezono,za res malo min komplikacij in ostalega, pa vsem tistim velke čestitke,ki ste vozili ustrajali in še večje,se mi zdi da MCBajsu in MAxlu, mislim da sta vidva največja krivca za taka tekmovanja,če imam prav!Zdej pa čim prej novo sezono,pa sm gasaaa 8)8)

se pridružujem pohvalam :) svaka čast fantje. se vidmo v racelandu, če ne že prej na kakem serverju ;)

pi*** nism vedu kdaj je dirka mi ni delala stran pa lih na te bankine sm Äakav

Äe bi steam prĹžgal bi ti povedalo.. drgaÄ je pa ĹĄe vseh 11x bila ob 21 :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...