Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

A to se morĹĄ na stim nanovo rigistrerat, al je to isto ko si reg..za demo..

:lol:

ni potrebno na novo registrirat uporavniĹĄkega imena Äe ga Ĺže imaĹĄ. in glede na to da vozite demo, ste ga vrjetno prek steama dol potegnili... tak da... zaĹženeĹĄ steam da si prijavljen s svojim imeno vanj, gres na njihovo stran in klikneĹĄ "kupi"

:D

je slučajno kdo dal dol UPDATE SEAT LEON TDI, je čisto spodej, me zanima,če ma res tdi motor, pomoje da ne ,sm pač od tdi barva racing itd?

Jst mam dol zadevo, pa je vse TDI (motor se vrti zelo nizko) pa je full čudn občutek k skoz na limitatorju voziš laugh.gif

Bi se blo treba navadit.

opaa, sm zna met pa dobr navor spodej, do kuk rpm se pa obrne, pomoej en veÄ kot ene ,6.5000 obratov,dej mal javi,makra probej ĹĄe obiÄnga bencinarja in tdi na eni progi,Äe bi kej bolji Äas naredu,to me zanima, ker Äe je ĹĄpil realne, matr ugibam v 07 sezoni je zmagal s tdi-jem baje....Äe se ne motm... :twisted:

TDI

In public servers, anyone using this mod causes all other clients in the server to continously try to load this modded car (but fail) whenever they are in their garage!

When the race starts, if the TDI user is still present, the rest of the field experience micro-stutters.

torej? no go :(

bo mogu uradni prit vn pa bo ...

Jaz pa nevem ali bo jo kupu ali ne, ker itak pomojem nebi furu prvenstva, furu bi edino kej ko bi tak prjateljsko, ali pa da bi videote delav............

Fural pa enbi zate, ker nism dobr pa še v nedeljah zvečir nimam cajta................

Jaz pa nevem ali bo jo kupu ali ne, ker itak pomojem nebi furu prvenstva, furu bi edino kej ko bi tak prjateljsko, ali pa da bi videote delav............

Fural pa enbi zate, ker nism dobr pa ĹĄe v nedeljah zveÄir nimam cajta................

dej dej se bova pa midva dajala,sm nehi, sej je Äist uradno nedelja ob 9.00, ni ĹĄe to mal v dogovoru? lepo bi bilo da smo v ekipi tudi slabi ne sm dobri, oni furajo po svoje mi se pa matramo!!! :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...