mm46 11 Napisano April 20, 2008 Share Napisano April 20, 2008 No da še jaz neki napišem R1: štart ni uspel, sm ostal na 3. mestu, ki sem ga držal do bedne napake, ko sm se zavrtel na izhodu iz hairpina (preveč zahodu). Uspelo mi je prehitet Slaparja, v zadnjem krogu pa sm na bremzanju zadel notranjo ograjo in me je odbilo v Berlica (sorry ), ki sm ga zaradi tega prehitu, mene pa je Slapar. R2: štart mal bolši, v prvi polovici dirke mal zaostaju za Berlicem, kasneje sem ga spet ujel in z zadnjem krogu tudi prehitel (tokrat čisto:) ) in dosegu prvo zmago :mrgreen: Link to post
igi 51 Napisano April 20, 2008 Share Napisano April 20, 2008 Jaz bom moral pa zgleda aktivno iskati moštvenega kolega... Če se seveda Simon ne vrne :!: Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 20, 2008 Avtor Share Napisano April 20, 2008 Rezultati Race1 :arrow: http://www.slo-racing.com/Rezultati/slo ... index.html Race2 :arrow: http://shrani.si/f/3W/VD/2IaunJHe/day11r2.jpg Link to post
Mai 134 Napisano April 20, 2008 Share Napisano April 20, 2008 hja.. ni se izĹĄlo ampak bilo je pa vseeno super dosegu drugi pole position letos s kar krepko 0.6+ s prednosti ĹĄtart prve mi je dobro uspel in bil se zelo preseneÄen da se je naprej zrihil samo en mejak, drugi pa je ostal za mano bila sma boje in jasno sem bil na zaprtem delu hitrejĹĄi, in se kar nekajkrat pokazal tako vzporedno, kot tudi z blindanjem da naj me Ĺže spusti Matej mimo... no, sledila je njegova napaka in odpeljal sem do zmage brez problema ĹĄtart druge mi je uspel srednje (mislim da bo treba nabavit skloplo, ali pa si jo sam naredit) vendar me je zapru GlavaÄ pred mani, in en Mejak iz leve, nekomu iz nDesign teama sem se prilepil na rit in bil zelo tesno za njim, sorry Äe sm te dotaknil, in se prebil naprej do konca ravnine... sledili so boji z mislim da kurentom in kasneje z lascakom mimo katerega sem res komaj priĹĄel brez da bi ga zavrtel na tej ozki progi (bil sem res hitrejĹĄi) in zaÄel se je lov za berlicem in mejakom, berlic je popuĹĄÄal v zadnjih krogih ali pa je imal teĹžave z avtom in mejak ga je prehitel jaz pa dohitel. v zadnjem krogu klanc navzgor sem bil skoraj vzporedno a se ni izĹĄlo in da se nebi zaletel vanj sm se zavrtel jaz ... no p3 na koncu tudi ni slabo na tako tehniÄno zahtevni progi torej, Äestitke GlavaÄu za Championship in pa TuĹĄarju za P3 vsem ostalim pa hvala za boje boljĹĄe in ĹĄe malo boljĹĄe pa se vidimo v naslednji sezoni final standings [imate barvno in navadno verzijo-> glej zavihke] GL & HF Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 20, 2008 Avtor Share Napisano April 20, 2008 Tako...sezona je končana....eni veseli , eni malo manj. Jast upam da je blo zanimivo...zahvale vsem, ki ste pomagali pri organizaciji in vsem ki ste vozili Glede na to, da ima WTCC v Sloveniji manjšo preproznavnost(F1, WRC, MotoGP,...) in da za igranje potrebujemo original...se nas je nabralo kar lepo število Nekaj smo se naučili letos...in upajmo še na boljšo drugo sezono. Hvala...žur&podelitev še pride Link to post
McBajs 8 Napisano April 20, 2008 Share Napisano April 20, 2008 Jaz tudi moram čestitati Glavaču, Apatu, predvsem pa Slaparju(ki bi si definitivno tudi zaslužil to 3. mesto :wink: )! Škoda Novaka, ki se je zgubil nekje proti koncu, pa Berlica, pa Laščaka, pa Obida, pa še vseh ostalih, ki ste pokazali veliko mero znanja, predvsem pa hitrega učenja! Naslednja sezona bo ubijalska Link to post
igi 51 Napisano April 20, 2008 Share Napisano April 20, 2008 Jaz sem vedel, da bo ta dirka kalvarija. Že v dveh trening dirkah sem bil povsem razglašen, delal neumne napake in zaostajal tudi po 3 (!) sekunde za Tušarjem, ki sem ga imela za primerjavo. Tako se mi je v začetku kvalifikacij, ko sem nekaj časa držal 4. mesto porajalo nekaj upanja, mogoče pa nekaj le bo. Ampak seveda, kot vedno sem jaz postavil svoj čas že na začetku, ostali pa izboljševali. Na koncu 8., kar 4 mesta in kar je še bolj pomembno, 1s za Tušarjem. 1. dirka zame dober štart, pa vseeno izgubil 3 mesta, tako da sem v prvi 90 stopinjski ovinek šel kot 11. Zatem pa - Tušar! , ki vozi povsem počasi in z očitno predrto gumo. Saj ga ni smajlija, ki bi takrat ponazarjal kako mi je, ampak najboljši je še tale Po tem sem vseskozi pazil, da ne zaidem v težave, očitno mi je manjkalo hitrosti, zato sem se vseskozi skušal držati blizu onih spredaj, če se njim kaj sfiži. Taktika je bila prava, saj sem počasi prilezel do 6., čisto na kobcu dirke po dvoboju Berlica in Mejaka ki sta se zapletla, še njiju. Druga dirka je bila še bolj psiho, saj sem skozi gledal Tušarja v vzvratnem kako pridobiva mesta, dokler ni bil že čisto za mano. S taktiko iz prejšnje dirke sem vseeno uspel dat dva avta med naju, kar bi pomenilo da sva na koncu izenačena! Vendar, stvari niso šle tako kot bi lahko in Tušar je s pogumno potezo v zadnjem ovinku prehitel Severja (sem pogledal pol v replayu) in si zagotovil končne stopničke. Sever maš da se pritožiš za izrivanje :mrgreen: S sezono na splošno zelo zadovoljen, saj sem kljub mnogo odličnim motačem vseskozi znal kosat z vami. Ponagajala mi je le internetna (mislim da 2x) in crash to desktop (tudi mislim 2x), prez tega bi bilo pa mogoče še bolje. Se vidimo na kašnem vmesnem neuradnem prvenstvu Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 20, 2008 Avtor Share Napisano April 20, 2008 Zatem pa - Tušar! , ki vozi povsem počasi in z očitno predrto gumo. Saj ga ni smajlija, ki bi takrat ponazarjal kako mi je, ampak najboljši je še tale :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 Juhuhuhu bruhuhu .... v karting dirki vam bom pa vse trke vrnil .... seveda, Äe ne bom imel poln trebuh Äevapov in pira. Link to post
Killer_B 87 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 Kvalifikacije: Totalno porazne....se mi zdi, da sem bil predzadnji ali celo zadnji. V zadnjih sekundah pa sem s pomoÄjo ograje dosegel 10. Äas. Race1: Super ĹĄtart, prehitel dva ali tri....nakar me nekdo rukne v prvem tesnem zavoju in me zavrti....se mi zdi, da sem pristal na 13. ali 14. mestu. Do konca pridobil nekaj mest na raÄun napak drugih in konÄal na 10. mestu. Race2: Super ĹĄtart, pridobil 3 mesta in naredil obrat za 1080 stopinj na glavni ravnici. Seveda sem konÄal obrnjen v napaÄno smer (torej obrat za 1280 stopinj . Ko sem spet zaĹĄtartal sem bil Ĺže zadnji. Spet napake drugih in priĹĄel sem na 13. mesto. Äestitke GlavaÄu, Apatu in ĹĄe posebaj TuĹĄarju za stopniÄke. Mislil sem, da se bom na koncu boril za 3. mesto, ampak se je na koncu izkazalo, da tega le ne bo. Prav tako je ĹĄlo po vodi 3. ekipno mesto. Se mi zdi, da na raÄun premilih kazni in neodvzemanja kilogramov. Naslednjo sezono pa.... Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 21, 2008 Avtor Share Napisano April 21, 2008 Prvak je J.Glavač Drgač pa s te dirke me morate Disq, ker to ni blo pa nič danes. Dolgočasno za po P Vsaj oba ndesigna si onemogočil, si dobil plačano? Čudno da ni zanikal Ponavad je tko, pol pa pokažeš slike/video...pol pa "uuu pa res" Ratam kar živčn ko je denzy okol mene Upam da bo drugo sezono kaj boljš... Link to post
Berlic Domen 0 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 VÄeraj sem se pa res spet spotil za volanom. Dirka se je predvsem po katastrofalnih zdnjih treh dirkah, zame poslediÄno konÄala nad priÄakovanji. Lahko bi bilo ĹĄe malo bolje, Äe bi znal bolje krotiti svoje Ĺživce, ko mi nekdo vozi za ritjo. Saj takrat delam preveÄ napak. Tako kot skoraj vedno pa sem imel tudi tokrat nekaj smole, ko me je v zadnjem krogu prve dirke Marko Mejak zrinil v ograjo, kar me je stalo 4. mesta. Po pregledu replaya sem se odloÄil, da te ne prijavim. Menim da trk ni bil nameren in tudi ne moÄan. Vendar ko voziĹĄ na meji je vsak dotik lahko usoden. Äe potegnem Ärto sem s sezono zelo zadovoljen. Äestitam vsem tekmovalcem, ĹĄe posebej prvim trem. Pohvala pa tudi organizatorjem za odliÄno organizirano prvenstvo! LP, Domen Link to post
Ale 472 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 No pa ĹĄe moj povzetek. Na kvalifikacijah sem bil ĹĄe 1 min. pred koncem na 18 :!: mestu. Sem si Ĺže mislu, da bo ta dirka en velik polom, pol pa mi je uspel dober zadnji krog tako da sem konÄal na 9. mestu. R1 ĹĄtartu ne preveÄ dobro in do prvega ovinka po ravnini zgubu nekaj mest, ki sem jih spet pridobil takoj po zapletu po prvem ovinku. Po napaki enega od Mejakov pa sem pristal na konÄnem 8. mestu. R2 ĹĄtartal s Pole Positiona in Ĺže takoj po ĹĄtartu zgubu 3 mesta, in sicer trem BMW-jem (kaj pa drugega ). Kmalu za tem sem v ogledalu zagledal Apata, pa sem se rajĹĄ umaknu, da nebi oviral tistih ki so se boril za najviĹĄja mesta v prvenstvu. R2 sem nato konÄal na 6. mestu. TuĹĄar tolk k sem pa tebe preklel, k si se vozil s prazno gumo in me nisi mimo spustil, pa Ĺže dolgo nisem nobenga Sej ne vem a si se tolk slabo umikov, al si me tolk dobr zapirav Bo treba en protest vloĹžit ... neeee sej se hecam S samo sezono sem zadovoljen glede na to, da sem zamudil prve 4 dirke in konÄal na skupnem 10. mestu. Se vidmo v novi sezoni, pa tudi ĹĄe kej kej prej. No, pa seveda na pikniku Link to post
Emilo 1 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 Čestitam zmagovalcu in pa seveda vsem ostalim! Žal včeraj spet nisem mogel dirkati, čeprav bi brez napak bil kar konkurenčen Link to post
McBajs 8 Napisano April 21, 2008 Share Napisano April 21, 2008 Jao sej pravm da sm naredil pizdarijo zarad tiste gume takrat Kot prvo mi najprej ni blo niti jasno kaj se dogaja, pa ko sm pršu ven iz kakšnega ovinka s pol manjšo hitrostjo kot vsi k so za mano prnorel je bil itak polom, umaknt se kam je pa v tisatih ožinah cela umetnost :cry: Link to post
Recommended Posts