Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Tako visoka priÄakovanja, na koncu pa seveda dve nuli :(

R1: ĹĄtart nekoliko slabĹĄi kot sem priÄakoval, a vseeno prevzev vodstvo. DrĹžal do nekje 4-5 krogov in pol neumen spin po 1. splitu. Padu na 4. mesto do drugega spina v zadnjem krogu in konÄal nehvaleĹžnem 9. mestu.

R2: ĹĄtart kr ok, pred 90 bi lahko ĹĄe enga spalu sam sem ĹĄu previdno raje. Ker pa sem pametni Älovek js, sem med dirkami potrĹĄal gume (da bojo kao dlje zdrĹžale) in tako zgubil grip in na hitrih ovinkih sam ravno...boj je bil nekje za 7. mesto ko sem se (ne vem Äe s pomoÄjo TuĹĄarja) zavrtel in nehote povzroÄil zmedo ko so priĹĄli dirkaÄi za mano. Ker sem bil nizko sem sam esc dal da ne nardim ĹĄe kake pizdarije..

Zelo razoÄaran nad svojo voĹžnjo in nad csemi odloÄitvami (za prehitevanja, za gume....). MoÄno sem upal 1 zmago ali vsaj stopniÄke, a se je pokazala moja neizkuĹĄenost in nekonstantnost. :cry:

Äestitke vsem tekmovalcem, ĹĄe posebi pa GlavaÄu za skupno zmago in Apatu za drugo mesto in neverjetne voĹžnje (kar sem jih vidu) ;)

Kdaj je naslednja sezona :D

Jao :) Zarad svojga interneta sm se raje izmikav vsem zapletom...pozitivna točka je le boj z Zupanom :P

Čestitke Glavaču, Marku...za tretje pa še nevem :?

Črn dan tudi za 2mAx Sporting....saj nebo končnega tretjega mesta med ekipami :cry:

Čestitam Glavaču za osvojen naslov, ter Apatu za drugo mesto. Upamo, da bo nalsednje leto malo bolj razburljivo na tekmah ter tudi bolj napeto, do samega konca, da se bo prvak odločal na zadnjih dveh dirkah.

Hvala vsem za cestitke pa fajn sezono :) Cestitke tut marku za tole voznjo, tut blizu mu nebi mogu prit.

RACE1: Slab start, a vse tiste napake drugih so pomenile da dobim 2. mesto in osvojim naslov.

RACE2: Sm se prebijal naprej, a pol naredu fajn napako v hitrem 2. ovinku in letel 5m visoko po zraku... Dobr da me je vecina zgresila, sorry ce je kerga moj leteci chevy prevec ustrasu. Na konc bil 10. Ampak tko al tko ni nic pomenla mi 2. dirka. Je bla bl za fun.

Se enkat 10x za sezono upajmo da bo 2. se bolj razburliva.

Hja, mislim da sem v prednosti...za 1 točko :mrgreen:

Ampak!

Kvalifikacije odlične, 4. mesto in upal na dober štart.

R1: Štartal povprečno ampak itak zgubu prot BMW-jem ki so bili za mano. Ves zagret napadel že na klancu, itak me je en BMW povsem korektno zaprl, jest pa pol nism vidu štrlečega dela ograj in BUM, čelna direkt.:oops: Počena guma, naredu pizdarijo še zadaj, in dirka je šla po gobe, upanje pa sicer ne smile.gif

R2: Spet povprečen štart, potem pa psiho dirka do konca. Nekako sem se znajdu na 9. mestu za Slaparjem in takoj sem vedel da bo to krvavo :o Boj sem, boj tja, Slapar dobi zaradi neumnosti parih pred njim 2 mesti, kasneje celo 3, jaz pa nič. V tem se je pred mano znašel Matej Mejak, katerega sem resnično zadel - resnično se opravičujem tebi in posledično vsem ostalim zadaj, ni bilo namerno, celo dost nežno, sam BMW je tam lih takrat šel čez grbino pa je blo gotovo :? No, kot da ni bilo dovolj pretresov, me v zadnjem krogu nekako prehiti še Sever ampak mi ga je po nekem neverjetnem naključju uspelo prehitet nazaj v zadnjem(!) ovinku in ubrant tisto točko(saj ne da sem vedel da jo imam, pol sm kalkuliral kot zmešan :D )

Skratka, skor sem umru :lol:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...