Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

THE V-WTCC PADDOCK IS OPEN!

"For the first time in the history of racing the virtual and real world meet in a highly anticipated virtual championship, the V-WTCC. At six European FIA WTCC races SimBin and its partners organise this "Virtual World Touring Car Championship"

VWTCC.jpg

Jaz sem postavil 2.21.2xx z Leonom in mislilm, da bi lahko še nekoliko izbojšal (brez kil)! Z mojim najljubšim avtom BMW pa nikakor ne morem posaviti dobrega časa, nasplošno sem na vsaki progi počasnejši vsaj za sekundo :oops: Zgleda da bom moral še razmislit kaj bom vozil drugo leto...

Jaz sem postavil 2.21.2xx z Leonom in mislilm, da bi lahko ĹĄe nekoliko izbojĹĄal (brez kil)! Z mojim najljubĹĄim avtom BMW pa nikakor ne morem posaviti dobrega Äasa, nasploĹĄno sem na vsaki progi poÄasnejĹĄi vsaj za sekundo :oops: Zgleda da bom moral ĹĄe razmislit kaj bom vozil drugo leto...

uuu leppp, z H Acord pa 15krogov bencina ĹĄele 30.xxx, kje je ĹĄe to, pa ĹĄe neki kil..., jst kr Ĺže za 2 sezono prvo progo furam, mal za Ĺživce :lol::lol:

Jaz sem postavil 2.21.2xx z Leonom in mislilm, da bi lahko Å¡e nekoliko izbojÅ¡al (brez kil)! Z mojim najljubÅ¡im avtom BMW pa nikakor ne morem posaviti dobrega Äasa, nasploÅ¡no sem na vsaki progi poÄasnejÅ¡i vsaj za sekundo Zgleda da bom moral Å¡e razmislit kaj bom vozil drugo leto...

2.21.2xx :shock: ?, al 2.31.2xx?, no sej svaka ti čast če si tolk vozu ampak 10s razlike se mi zdi pa že mal velik.....

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...