Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Za RACE nisem sigurn, nekdo vem da je napisal "jebi se ndesign" ali nekaj podobnega. Če ni isti bi ga morala tut njega doletet orng kazen.

Je tud njega doletela kazen....

Denzyitu sm pa tud že povedal 100x in očitno ne zaleže! Nevem a jast pišem hebrejščino al on ne zastopi...mislim da nisem edini ki mi gre to pisanje na živce.... Bo pa za drugič vedu... Ob prijavi v prvenstvo si je prebral "Z prijavo v prvenstvo se avtomatsko strinjate, da ste pravilnik prebrali in da se znjim strinjate!" kar je napisano prav za take fante :) Če se nemore sprijaznit z kaznijo in potem še žali je kazen primerna

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Je tud njega doletela kazen....

A to je tisti pol povedal ki je dobil le +5kg penalty? :) Druic naj se upoĹĄteva ĹĄe kar kdo pove hehe,... k to res ne paĹĄe v slovar kakĹĄne lige... Vem da je uÄas zajeban ko te kdo zrine ven, ampak to je dirkanje... ;)

A denzy pa potem ĹĄe Ĺžali... hehe joj bo ga treba mal u roke uzet... Bo Ross Brown ekipe blink.si poskrbel za to :P

Izjave za javnost:

Po veÄ urnih pogovorih z FIA, se je predsednik le-te mAxL Mosley odloÄil, da dirkaÄ Denis VonÄina ne bo diskvalificiran, a ima poseben dogovor z Mosley-om, ki ga Ĺžal nemoremo razkriti.

Ekipa Blink.si

........no to je že boljš :D,.....no pač to se zgodi da koga nabašeš, men se je pa že smejal k sm dober štart naredu pol pa zagledam rit od denzya jao......no v glavnem sm mislim sem da si prej s tem mal pretiraval vedno sm in vedno bom......verjemi da se hočem izogibat nesrečam ker nočem nobenemu pokvarit uvsrtitet ker se borijo za mesta na koncu sezone....

<-- a zdj morm pa ĹĄe na Macau pridt... mam obÄutek da bi ble 2x0 premal za obdrzat vodstvo, Ma! je neki on fire zadne Äase. ;) Oblubm pa da bom treniral vec kot 1h za tole. :P

2 x 0? kdaj si pa Ĺže ti mel 2 x 0 (razn Porto)

dj dj... kulkr sm te "spoznal" boĹĄ eno zihr zmagal . sicer pa vse kar rabiĹĄ je eno 6 mesto (2 toÄki) in si prvak

maĹĄ prav...

1h 5min bo dost treninga, ja

kej veÄ je pa Ĺže greh!!!

tako da.. nÄ veÄ trenirat...pa ubogat me moreĹĄ.. vsaj ta 2 tedna (oz 1 tedn, 6dni) !!!!

kapiĹĄ?!?

Sj bojim se 2x0 tako kot v portu, da raÄ. kej zaĹĄtrika, pol ti je pa use na stezaj odprto. :P Bom treniral 1 dan pred dirko. ;)

Za RACE nisem sigurn, nekdo vem da je napisal "jebi se ndesign" ali nekaj podobnega. Äe ni isti bi ga morala tut njega doletet orng kazen.

Jes sm to napisav ker ni blo druzga za narest on poÄez jes direkt u njega in maĹĄinkaput tu je tu lohk daste tud kazn za naslidna sezona Äebaste bel sriÄni

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...