Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Q je blo vredu dobil pole.

RACE1:

Start bolj klavern, ampak je ĹĄlo vredu do parabolice, kjer sem bil na notranji, prepozno zaviral, probal nazaj na idealno sred ovinka, kamr je pa prpelal dost hitrejsi v tem delu ovinka Ma! in sva bla skp. Nekak me je dvignl in odneslo v pesek,... 15 mesto :( Potem zanimiva dirka polno akcije, priĹĄel nazaj na 5 mesto, s tem da sem v 5 krogu zgubu sprednji spojler (zavrten BMW po 2. lesmu katerga sm napiÄu kt raketa) in brez je blo res zajeban furat. Na konc zadovolen s tem kar sem pobral glede na to kar se je dogajal mi skoz dirko.

RACE2:

Dobr start, kot BMWji, nekak me je veÄina metkov v 1. ĹĄikani falila. Potem borba z enim od nDesign in dotik v parabolici v katero sva sla vstric. Komaj kaj dotika, ampak vec nism mogu zavit, njega odnese v pesek. Na sredini dirke fajn borba mislim da z Mejakom, kul borit se z nekom, ki ve kaj se dogaja okol :). Fajn borba in 1. mesto. Na koncu le se cruise mode do zmage.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Bravo vsem! Super dirka 8)

Kvalifikacije nekje po pričakovanjih oz. še celo malo boljši čas, a vendar le 10 pozicija.

R1 pa krasen štart, iz 10. na 6. mesto, prehitel Slaparja(kar mi je - poleg Novaka - prioriteta v teh zadnjih dirkah biggrin.gif), nato me je nekdo fejst pošlatal v rit - počez po travi skozi prvo šikano direkt na 2. mesto, dobim seveda opozorilo, nato pa se nekako v športnem duhu vrnem na 6. mesto. Tam sem nadaljeval nekoliko živčno, ker sem kar vedel da Vončina ne bo ravno estetsko se lotil prehitevat. No, srečo sem imel da me ob tem prehitevanju ni na pesek zagnalo. Potem pa le vožnja do konca, nekaj napak ostalih in glej ga zlomka, 3. mesto 8)

R2 še en super štart, nisem se pretirano trudil z Apatom, pazil le da ostanem na 5. mestu kjer me je pošteno ogrožal Laščak - no imela sva super boj, škoda da so ga kaznovali za ne vem kaj, očitno še malce bolj kot mene ki sem dobil samo opozorilo :P No, na koncu celo 4. mesto po napaki mislim da Mejaka. Nice.

Skratka, vedno bližje skupnemu 3. mestu, vendar se ravno zaradi tega prekleto bojim dirke v Macau :?

Pol bi pa še en komentar imel: Ozmec!? Preprosto ne razumem tvojih manevrov tako med kvalifikacijami kot na dirki. Policija bi rekla da ogrožaš vse ostale udeležence, hkrati pa še sebe :roll:

Vončina, vem da je fajn bit na stopničkah, ampak če to dosežeš po neki relativno legalni in čisti poti je veselje toliko bolj sladko!

No, zdej sm se pa izpihal :D

Q: Postavu svoj best time, sm zadovoln.. Bols pomoje nebi mogu odpelat.

R1: Sploh nevem zapomnil sem se samo to, da sem 1-2 kroga vozil za Tusarjem, ki sem ga mogoce na malo bolj grob nacin prehitel, a mogel sem tvegati, ker sem mel ze 2x cut zato sem potem samo se krizaril do konca.

R2: Start se kar uspel, nato pa me je nekdo zadel odzadaj in me je odneslo napocez v Obida, ki bi se mu rad opravicil. A nisem mogel nicesar narediti:( tle bi pa koncal moje pisanje.

hja... blo je pestro, sicer sm priÄakoval malo drugaÄen razplet...

ampak ok.. tud v redu :D

Qualy mi najprej ni ĹĄlo, potem celo postavim PB, katerega sta GlavaÄ in VonÄina z igro iz zaveterja potolkla...

zadnji hitri krog mi je pa PaÄnik pokvaril ko je pridrvel brez ustavlanja Äez prvo ĹĄikano in se zaÄel pred drugo vrtet... pob... bremzaj!!!!

P3 torej, ĹĄtartal dobro, vendar so me bmwji pohodli... a se nisem dal in uspel pred ascarijem prehitet ĹĄe zadnjega, pred mano samo ĹĄe glavaÄ, ki pa sem ga na Ĺžalost "skatapultiral" v parabolici, ko je bil prepozno na bremzi in sem smuknil ob njega, on pa hotu zapret... pa ni blo kej nardit.. Se enkrat sorry..

bil ĹĄe nekaj bojev z alfo, ki pa je zaradi preveÄ vroÄe krvi morala zadnji krog odsedeti Stop&Go.

R2 ĹĄtartal dobro, prehitel VonÄino, ko je ga je od zadaj zadel ĹĄe Mervar sem Ĺže mislil da bo cela panika.. no... za paniko je poskrbel Ozmec ki je popolnoma zamudil toÄko zaviranja in se odloÄil za koĹĄnjo trave po desni, ter naredil raztor v prvi ĹĄikani...

tu sem izgubil zopet 3-5 mest.. vendar sem se z konstantno voĹžno le prebil do P4 za GlavaÄa, Mejaka in VonÄino...

Slednji je bil zelo ĹživÄen, vÄasih se mi je zdelo kot da ne ve kaj se dogaja okrog njega, dokaj tudi agresiven,mala napakica... kar sem tudi izkoristil v prvi ĹĄikani in ga izbremzal, vendar mi ni ostal dolĹžen in skoraj bi se zavrtel... malo za tem sem pred ascari ugnal ĹĄe Mejaka, s katerim sma bila soliden boj (btw: zakaj ne izkoriĹĄÄaĹĄ zaveterja pred sabo vozeÄih), a dva in pol kroga nista bila dovolj, da bi ujel 2.5s pred mano vozeÄega GlavaÄa...

P1 in P2.. super izkopiÄek... upam pa, da jo bom v Macau bolje odnesel :)

.....wiiiii super na kvalifikacijah 2, potem pa cist zajebal štart namest da bi v 3.prešaltal,nazaj v 1.....jao,,,pol pa borba z novakom se mi zdi pa še z enim seatom, drgač pa sami bmw-ji okol mene;)

.....2.dirka polom, super štart prehitu za Chrevolejem se vozu k je tud dobr štartal, pol sm ga pa nasadu.....jao, sorry kdorkoli je že bil, no itak pol stop&go, pol le prilezel do 11 mesta

super dirka :D

Denis, vem da nisi ti kriv, sam ti si jo dobro odnesel, ker si se ustavil v meni.

Škoda, imel sem dobro hitrost na dirki, mogoče bi bla celo prva zmaga.

Prvo dirko sem pa preveč napak naredu.

Mark: Nisem bil nic zivcen, pa tisto ni blo napaka. Ampak sem samo pazil, da nebi zadel Mejaka. Zato si sel mimo, nakar sem te se butno ob izvozu a si sel naprej se dobr.

Tusar: Kaj mislis s tem?

Pohvale vsem prvim 3 obeh dirk, ĹĄe veÄje mojemu sovozniku-kapo dol, mene pa Ĺžal ni blo,sm bil zmuÄn kot ps treninga v soboto-minimoto, mi ej res Ĺžal,ker monza mi je bila noro dobra! :wink:

Očitno bo prišlo do diskvalifikacije(Monza)--Denis Vončina! Kljub številnim opozorilom in kaznim, še vedno ni blo napredka. Bomo dali možnost tistim, ki pridejo dirkat in ne pisat. Veliko si upaš za svoja leta... Al se boš zresnu pa spoštoval pravila al pa ne misli več dirkat...žalostno...klub temu, da smo mel probleme že na prejšnemu forumu in si vedno ti zraven, ne gre drugače! Vse ma svojo mejo...

Ajaj-jaj... rolleyes.gif. Kar zlo huda kazen, Äe je le za govorjenje tistih par besed v Q? 1 vrstica se mi zdi. Nevem pa ali ima veze se kaksno sumljivo dirkanje.

Za RACE nisem sigurn, nekdo vem da je napisal "jebi se ndesign" ali nekaj podobnega. Äe ni isti bi ga morala tut njega doletet orng kazen.

Denzy je ĹĄe mulc :) kaj Ämo heheh :) Puberteta ga daje pol je pa tkole, pa sj smo bli usi ucas taki, se bo ze naucil zakaj so pravila... ane denzy? :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...