Mai 134 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 za vas? nas, ki smo Ĺže odpeljali 2,3 dirke na tej progi (tudi tebe, vrjetno ) ....evo moj trenutn najboljĹĄi Äas trenutno v Monzi 2.02.245, z malo prerihtanim camberjem in pritiskom v gumah,.....upam da bo ĹĄlo pod 2min brez zamere.. ampak mislim da ga ti pod 2 min ne boĹĄ spravil... to prepusti raje za nas :mrgreen: ti ĹžaliĹĄ mojga soseda Äe bo Rok znoru bo......mislim da je na svoji prvi dirki pokazal svoje adute ,enako na kvalifikacijah ej bil nesramno dobr, se pravi da je ĹĄoferÄina za WTCC , moje mnenje!! nisem ga Ĺžalil, sploh ne ... ampak priti pod 2 min, kot rookie... now way! Jst pa nekako dvomim, da ga bo kdorkoli s kilami spravu pod 2 minuti. toÄno to sm mislu... ker Ĺže brez kil je cela umetnost priti do pod 2 min ( mi ĹĄe ni ratalo ) osebno vem da ne bom priĹĄu pod 2 min, misli da mi niti ne bo ratalo pod 2:01.000 prit.. sicer pa.. good luck maxl: nisi povedal da bo vreme DRY Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 3, 2008 Avtor Share Napisano April 3, 2008 maxl: nisi povedal da bo vreme DRY U jebemti Kam je šla pa sreda Skratka...naj potrdim... Dirka bo potekala v suhih razmerah - DRY Link to post
McBajs 8 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Hja, zame je manjša umetnost že pod 2:03 spravt :? Link to post
Mai 134 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Hja, zame je manjĹĄa umetnost Ĺže pod 2:03 spravt :? lesmo 1 in 2 sta ful pomembna ĹĄe bol pa parabolice GL Link to post
Killer_B 87 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Mislim, da bo za nekatere na tej progi najveÄji problem toÄka in moÄ zaviranja. Ĺ e posebaj bo priĹĄlo do izraza, ko ti bo nekdo dihal za ovratnik in boĹĄ hotel Äim kasneje zavirati. Äe nimaĹĄ prilagojen setup, te lahko hitro okoli obrne ali pa zgreĹĄiĹĄ ĹĄikano. Link to post
Mai 134 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 pestro bo ja... iz zavetrja pa na bremze... joj upam da ne bom doĹživel kake ponovitve Zandvoorta in pa koga v rit... zapomnte si iz zavetrja si hitrejĹĄi vendar z manj downforce-a tak da... hitro sfaliĹĄ ĹĄikano/ovinek/nasprotnika si pa lahko pojete: daj ne mi dihat za ovratnik k... nora.. [naprej pa ne vem iz glave] al kk Ĺže gre on komad Link to post
justmrw 0 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 .....hehe, rekel sm da upam da ga bom spravil pod 2min, nisem pa rekel da ga bom, glede na deafult nastavitve sm že zboljšal ćas več kot 1s, sm z igranjem temperatur gum in camberjem, mislim pa da lahko še glede na moj trenutn čas vozim še 1s do 1,5s hitrej......no bomo videl na dirki..... In Ma!, zakaj ga glih jst ne morem pod 2 min prpeljat, ta tvoj komentar mi je dal še boljšo spodbuto da se potrudim Link to post
Mai 134 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 In Ma!, zakaj ga glih jst ne morem pod 2 min prpeljat, ta tvoj komentar mi je dal ĹĄe boljĹĄo spodbuto da se potrudim zato, ker po niÄkoliko krogih (brez obteĹžitve) in voĹžnje gor in dol... nisem uspel priti pod 2min (pa sam menim, da nism ravno slab voznik Race07) glih ti (kot novi voznik) in ne ti (kot nekdo, ki te sploh ne poznam) nova proga, nov setup, seat (velik upor)... ti se le potrudi... samo da ti je dalo vzpodbudo [vÄasih tud to pomaga] kr tko naprej... vaja dela mojstra :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Polno govorjenja... me prov rajcate da ze dans zazenem RACE07. Sam kaj ko sem tko len Ze vidm spet bo 10 krogov treninga pol pa Qual Link to post
Mai 134 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Polno govorjenja... me prov rajcate da ze dans zazenem RACE07. Sam kaj ko sem tko len Ze vidm spet bo 10 krogov treninga pol pa Qual pa to je dobr... zame :mrgreen: sj morm dobit zdj 30pik v 4dirkah Link to post
Killer_B 87 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Ma! nisi edini. Jst Ĺže kr zaostajam za TuĹĄarjem pa Slaparjem....Äe ne bo veÄ deĹžja, bom probal kaj ukrent Äe ne drugega, bom Obidu naroÄu, da jih vn spravi Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 3, 2008 Avtor Share Napisano April 3, 2008 Če ne drugega, bom Obidu naroču, da jih vn spravi McBajs tudi že ima potencjalnega kandidata (Joke) Link to post
Speedboy 0 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 Ja rad bi vidu junaka, ki bo na qual peljal pod 2 min. Če pa že bo kdo pa svaka čast...jst sem naredu vsega ene 7 krogov v Zupanom z default nastavitvami...kar zajebano. Če bo moj moštveni kolega shekal kak setup bo cool,drugače pa tako kot vedno...bom peljal z default. Najboljši krog sem pa imel 2:01.600,sam tudi z dobrim setupom nebi prišel pod 2 min,ker vem kolk je to...too much za vse tiste ki ne veste kako težko je 1 sec.zbit. Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 3, 2008 Avtor Share Napisano April 3, 2008 Veliko dobrih slik iz iger :arrow: http://simscreens.blogspot.com/2006_09_01_archive.html Link to post
nikica23 1 Napisano April 3, 2008 Share Napisano April 3, 2008 ima že kdo kake setupe, da bi lahko malo primerjal z default setupi in pravimi setupi za določeno dirko! Link to post
Recommended Posts