Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

.....ja moj je brez kil, sm mislm da velke razlike z 10kilami ko jih bom mel niti ne bo, se pa morm zdele posvetit še drugim nastavitvam upam da mi ga bo do nedelje uspel skup sestavit;....hehe;) sm upam da ne bo kakšen rezerven del ostal :shock:

Včeri mi nelav net, pa da bom šel naredit kakšn krog...in WTF...pri istih nastavitvah kot prej mi je grafika čist zabivala :shock:wacko.gif (pa kaj je kriv offline steam :o )

....evo moj trenutn najboljĹĄi Äas trenutno v Monzi 2.02.245, z malo prerihtanim camberjem in pritiskom v gumah,.....upam da bo ĹĄlo pod 2min :twisted:

brez zamere.. ampak mislim da ga ti pod 2 min ne boĹĄ spravil...

to prepusti raje za nas ;)

:mrgreen:

....evo moj trenutn najboljši čas trenutno v Monzi 2.02.245, z malo prerihtanim camberjem in pritiskom v gumah,.....upam da bo šlo pod 2min :twisted:

brez zamere.. ampak mislim da ga ti pod 2 min ne boš spravil...

Zakaj pa on nebi mogel :P

....evo moj trenutn najboljĹĄi Äas trenutno v Monzi 2.02.245, z malo prerihtanim camberjem in pritiskom v gumah,.....upam da bo ĹĄlo pod 2min :twisted:

brez zamere.. ampak mislim da ga ti pod 2 min ne boĹĄ spravil...

ti ĹžaliĹĄ mojga soseda :oops: Äe bo Rok znoru bo......mislim da je na svoji prvi dirki pokazal svoje adute ,enako na kvalifikacijah ej bil nesramno dobr, se pravi da je ĹĄoferÄina za WTCC , moje mnenje!! :twisted:

TeĹĄko pod 2min,... morda Q, ampak ĹĄe to s perfect krogom, pa ne prevec teĹžkim autom ;)

No sicer pa nevem lih, ĹĄe niti enga kroga nisem odpeljal da bi vedu kak pa kako. :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...