Mai 134 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Nekaj mene zanima, zadnjiÄ ko ni blo neta skoraj cel dan, sem hotel igrati SP, a ker se ni povezalo na Steam enostavno ni hotelo iti v igro! Äe bi imel ĹĄkateljno verzijo pa bi po vsej verjetnosti delalo tudi brez neta? na-a Äe nimaĹĄ povezave do neta zaĹženeĹĄ steam v offline mode in igra delueje normalno kot Äe bi bil na netu edino na multiplayer ne mores meni dela BP Link to post
play 502 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Ah kako vam lahko tale klasika ni vĹĄeÄ. Lepotica od proge. to je to, zakon od proge, hitra nora,dobra krvava, sicer problem je edini ki se mi poraja in vem da je vsaj zame malo problematiÄen,je Äas zaviranja, tukaj morm zadeve dopilit, sm madonca ne vem Äe bom na dirki, v kopru imamo prvo mimoto tekmo in bom zjeban ku ps...se potrudim,da sm ob 8.00 doma... ... deĹžja je bilo za to sezono dovolj) se strinjam :mrgreen: jaz molim ko bi bil, deĹž je fenomenalen... Link to post
play 502 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 ja fantje ne mi reÄt, da se z BMW-jem ne da hudo po deĹžju furat, semi zdi da Mejak poglejte neka nor ĹĄofer, lepo mu gre po deĹžju itd, KAPO DOL! Link to post
Killer_B 87 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Sm napisal, da jst ne znam po deĹžju pelat....ĹĄe posebej, Äe te nekdo vedno vun spravi. Pol se pa sploh ne da Link to post
play 502 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Sm napisal, da jst ne znam po deĹžju pelat....ĹĄe posebej, Äe te nekdo vedno vun spravi. Pol se pa sploh ne da to pa itak, v deĹžju sm mal Bmw-ja rukneĹĄ pa je Ĺže konc....BH pa je itak proga,ki je za bmw-ja +deĹž pomoje zelo teĹžka.....pohvale Ĺže,da z bmw-jem bh do konca prideĹĄ... sej boste pa na monzi Äist prevladovali, Ĺže zdje vidm ravnine in ciljno,kako boste ĹĄli mimo...sm zarohnelo bo... Link to post
KRUH 5 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Sem slišal do bo dirko prišel geldat Kimi in Schumi! Link to post
igi 51 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Mogu bi imet dizla, pa ga nočejo še dostavit Link to post
Martom 0 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 ...zdej, Äe jst igro prodam, kako pa za Steam nardim, se da zbrisat account al tistemu k prodam mu dam ĹĄe moj acc. in pass ? Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 1, 2008 Avtor Share Napisano April 1, 2008 Danes bi lahko malo radirali Link to post
play 502 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 jp jp sm za takoj, dejmo ob 9.00, ste za?? Link to post
Speedboy 0 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Eko,z kilami na serverju 1:59.900 Link to post
Speedboy 0 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 No, da ne boste preveč trenirali...tisti čas je drugače prvo Aprilska šala... Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 1, 2008 Avtor Share Napisano April 1, 2008 Bravo McBajs & Killer_B Link to post
Recommended Posts