PEK 2 291 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ja... dost s tem dezjom, mori mi ze. Mislm da ga je blo prevec Link to post
Martom 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Pa sem ĹĄe mislil pred dnevi napisat, Äe nisi mogoÄe nabavil 06 verzije! ja ni kej....bom preko Steama kupu, ker v trgovinah je sploh ni Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Graf prve dirke pravi, da sem js, Matej Mejak (ne Metej kot je v toÄkovanju ), konÄal na 3. mestu Link to post
Killer_B 87 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 To da so BMWji v deĹžju malce na slabĹĄem je vsem jasno....to da sam ne znam narediti dobrega kroga na deĹžni dirki bo poÄasi tudi vsem jasno. Po kvalifikacijah sem bil 18. Supr ĹĄtartal in kar naenkrat pristal v riti VonÄine, ki se je peljal po progi kot da nabira jurÄke Sem Ĺža mislil, da sm neki fajn zajebal in da bom dobil 100 kazni. Na koncu pristal na 12. mestu. Rad bi samo malo pograjal Mervarja novinca, ki me je prav grdo spravil s proge s svojim boÄnim manevrom. Druga dirka spet dober ĹĄtart, lahko bi ga sicr ĹĄe malce bolj izkoristil ampak v redu. Ko se malce zasidram na 11. mestu, me Ozmec (nism Äist zihr) butne v rit na polno, da me 10 krat zavrti....naredi se gneÄa in mnoĹžiÄno trÄenje. Zaradi totalno razbitega avtomobila nisem veÄ priĹĄel do konca. PaÄ ĹĄe ena deĹževna dirka....prav na vsaki se najde nekdo, ki me spravi iz dirke Se pa ne mislim predati...boj za tretjo mesto bo ĹĄe hud. MogoÄe mi celo rata izvesti Kimija Link to post
Killer_B 87 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 DeĹž je kurba....kurba z aidsom Link to post
justmrw 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ....hm....a je blo to mogoče na zadnjem ovinku?sorry na začetku ovinka je še kr šlo pol me je pa začel bočnu odnasat iz ovinka ven sm probal naredti vse kar je blo možn sm ni blo več pomoči....no sej drugač se trudim da se izogibam trčenjem sm pač se mi tokrat ni izplo in nažalost sm še tebe zraven odnesu ven..... Link to post
jossty 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ojoj to pa je smola čuj B_U_R_I, pa teb se mi zdi da sm js ZS poslu, k sm zasledil da si za enga tut nabavu prek steama.....sej veš, če ni dnarja je zlata mastercard brezpotrebna Link to post
McBajs 8 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Letos je zenkrat razmerje dež:suho = 3:9 Pomojm vam bo drugo leto slabo ratalo Link to post
McBajs 8 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Graf prve dirke pravi, da sem js, Matej Mejak (ne Metej kot je v točkovanju ), končal na 3. mestu Ja, ta graf se mi zdi da ga je mal posral tokrat, mene tud kaže kot da nisem nikoli vodil v drugi dirki, ampak sem se vozil na 2. mestu Link to post
justmrw 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ......drugače pa še moje misli na prvo dirko, kvalifikacije super 8.mesto , R1: slab štart padel na 12-13, potem pa ven odletel s proge , sm upal da se bo saj lahko boril za 8-10mesto, R2:štart uspel, sm preveč napak na progi, zgubljal mesta zaradi tega.....no drgač se pa ne pritožujem za prvič je šlo, vidim da mi tudi dež odgovarja.....no upam da se bom v monzi lahko boril za kakšno točko Link to post
Ale 472 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ja ni kej....bom preko Steama kupu, ker v trgovinah je sploh ni Je, je - v BTC-ju v DM trgovini, sam je 45 EUR tko da se ti splaÄa prek STEAM-a Link to post
Killer_B 87 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Apat: Kaj to s kilami? Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 1, 2008 Avtor Share Napisano April 1, 2008 Prva šikana na štartu zna biti znova zanimiva Link to post
Emilo 1 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Nekaj mene zanima, zadnjič ko ni blo neta skoraj cel dan, sem hotel igrati SP, a ker se ni povezalo na Steam enostavno ni hotelo iti v igro! Če bi imel škateljno verzijo pa bi po vsej verjetnosti delalo tudi brez neta? Link to post
Mai 134 Napisano April 1, 2008 Share Napisano April 1, 2008 Apat: Kaj to s kilami? na-a brez Link to post
Recommended Posts