igi 51 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Steam je meni updatalo par dni nazaj, tako da tist ne bo ravno prav Link to post
Mai 134 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Steam je meni updatalo par dni nazaj, tako da tist ne bo ravno prav ja bo prav, sam ne piĹĄe v steamu, ampak samo v igri... tako da... Äe ne druga.. ti ga itak samo updejta.. in lahko pa roÄno updejtaĹĄ v steam, pa mislim da je file, in check for updates tko nekak... drgaÄ pa.. mislim da maĹĄ nek drug problem.. hm.. a vse ostalo ti dela BP? Link to post
obes 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Berlic ma kar neki smole zadnje Äasa (vÄerjaĹĄna dirka ni videti izjema) DrugaÄe pa sm pogreĹĄav OsmiÄa, LaĹĄÄaka? Ja zadnjih par dirk imam prebleme bit doma v nedeljo do 21... kdaj mi ne rata! mislim pa da nebi blo dosti dobiÄka po deĹžju, Ĺže tako imam vedno probleme z zadnjim koncem ob zaviranju! PS: A bi mi kdo poslal replay da se danes malo pozabavam ob vaĹĄi dirki!? Link to post
igor 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Pri tem bi malo pograjal, tudi Severja, ampak saj je prav, da si ''grob''. Lp, Denis To misliš drugi ovink po štartu. Ja za to se ti opravičujem, ker sem bil nepazljiv. Sem pa počakal da ga uloviš in te nisem takrat prehitu. Oprosti še enkrat. Link to post
Martom 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 ok, hvala za pomoÄ ampak sm zgreĹĄil igro sm nabavu oz. dobil igro WTCC 06 ne pa 07 Link to post
KRUH 5 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Tako je zadnjič en igralec kupil narobe in kasneje odnehal in nebo vozil...........Upam, da boš porihtal (menjal/kupil) 07 in da boš vozil Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2008 Avtor Share Napisano March 31, 2008 Denzy...a te je mal igra tepla...preden si mel te tvoje probleme si napisal enga smeškota ()...pa si ponesreč pritisnu še speed limiter in potem si pritiskal(iskal) tipko katera ga izklopi, revež si mel vklopljen pa še chat :wink: ..je blo tko a? Mogoče te pa bo izočilo počasi Link to post
Martom 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Kaj takega da kupim napaÄno igro pa se mi ni ĹĄe zgodilo Samo je pa res vse podobno in naslov in vse skupi, hja premalo sm se pozanimal A misliĹĄ da bi kdo kupu Race 06 nebi reku Dirkal pa bom ĹĄe naprej ! No.....ali mislite da bi preko Steama kupu kar ker v trovinah nisem niÄ opazu da bi meli. LP Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2008 Avtor Share Napisano March 31, 2008 Kupi preko steama...je še ceneje Link to post
play 502 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Kaj takega da kupim napaÄno igro pa se mi ni ĹĄe zgodilo Samo je pa res vse podobno in naslov in vse skupi, hja premalo sm se pozanimal A misliĹĄ da bi kdo kupu Race 06 nebi reku Dirkal pa bom ĹĄe naprej ! No.....ali mislite da bi preko Steama kupu kar ker v trovinah nisem niÄ opazu da bi meli. LP 06 boĹĄ prodal,jaz sm jo v 3 dneh... :wink: Link to post
bremzy 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 mAxL samo Zupanu sem na steam napisal, Good luck. A to je tudi v igri pisalo? DrugaÄe speed limiter mam na levi tipki na volanu. Lp, Denis Link to post
jossty 0 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Tako je zadnjič en igralec kupil narobe in kasneje odnehal in nebo vozil...........Upam, da boš porihtal (menjal/kupil) 07 in da boš vozil aha, tos sm biu js.....še kr nimam Race 07, mam pa to tastaro 06....pa sm tam mal vozu, pa sm spet neke lušte dobu, tak da...zdle gledam variante da jo kupim prek steama... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2008 Avtor Share Napisano March 31, 2008 V igri je bil smajli...pa 20 črk, ko si verjetn še kaj iskal Link to post
Recommended Posts