Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Steam je meni updatalo par dni nazaj, tako da tist ne bo ravno prav

ja bo prav, sam ne piĹĄe v steamu, ampak samo v igri... tako da...

Äe ne druga.. ti ga itak samo updejta.. in lahko pa roÄno updejtaĹĄ v steam, pa mislim da je file, in check for updates

tko nekak...

drgaÄ pa.. mislim da maĹĄ nek drug problem.. hm.. a vse ostalo ti dela BP?

Berlic ma kar neki smole zadnje Äasa (vÄerjaĹĄna dirka ni videti izjema)biggrin.gif DrugaÄe pa sm pogreĹĄav OsmiÄa, LaĹĄÄaka?

Ja zadnjih par dirk imam prebleme bit doma v nedeljo do 21...sad.gif

kdaj mi ne rata! mislim pa da nebi blo dosti dobiÄka po deĹžju, Ĺže tako imam vedno probleme z zadnjim koncem ob zaviranju!wacko.gif

PS: A bi mi kdo poslal replay da se danes malo pozabavam ob vaĹĄi dirki!?

Pri tem bi malo pograjal, tudi Severja, ampak saj je prav, da si ''grob''.

Lp, Denis

To misliš drugi ovink po štartu. Ja za to se ti opravičujem, ker sem bil nepazljiv. Sem pa počakal da ga uloviš in te nisem takrat prehitu. Oprosti še enkrat.

Denzy...a te je mal igra tepla...preden si mel te tvoje probleme si napisal enga smeškota (smile.gif)...pa si ponesreč pritisnu še speed limiter :D in potem si pritiskal(iskal) tipko katera ga izklopi, revež si mel vklopljen pa še chat :wink: ..je blo tko a? Mogoče te pa bo izočilo počasi

Kaj takega da kupim napaÄno igro pa se mi ni ĹĄe zgodilo laugh.gif

Samo je pa res vse podobno in naslov in vse skupi, hja premalo sm se pozanimal blush.gifrolleyes.gif

A misliĹĄ da bi kdo kupu Race 06 laugh.gif nebi reku :roll:

Dirkal pa bom ĹĄe naprej !icon_twisted.gif

No.....ali mislite da bi preko Steama kupu kar ker v trovinah nisem niÄ opazu da bi meli.

LP :lol:

Kaj takega da kupim napaÄno igro pa se mi ni ĹĄe zgodilo laugh.gif

Samo je pa res vse podobno in naslov in vse skupi, hja premalo sm se pozanimal blush.gifrolleyes.gif

A misliĹĄ da bi kdo kupu Race 06 laugh.gif nebi reku :roll:

Dirkal pa bom ĹĄe naprej !icon_twisted.gif

No.....ali mislite da bi preko Steama kupu kar ker v trovinah nisem niÄ opazu da bi meli.

LP :lol:

06 boĹĄ prodal,jaz sm jo v 3 dneh... :wink:

Tako je zadnjič en igralec kupil narobe in kasneje odnehal in nebo vozil...........Upam, da boš porihtal (menjal/kupil) 07 in da boš vozil :D

aha, tos sm biu js.....še kr nimam Race 07, mam pa to tastaro 06....pa sm tam mal vozu, pa sm spet neke lušte dobu, tak da...zdle gledam variante da jo kupim prek steama...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...