play 502 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Nivo dirkanja se je strmo dvignil res Mislim da smo dost lepĹĄe vozili,kot tole http://www.youtube.com/watch?v=unUHPSw2 ... re=related Sm bi vseen dodal, bol poÄas v boksih, eni ga piÄitee.. Link to post
McGoga 2 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Spet dež, voda na mlin sprednje pogoncem, za dirke pa brez komentarja, opravičujem se Berlicu za R1, ker sem moral blokirat zarad dveh seatov. Link to post
mm46 11 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 No pa da še jaz mal opišem mojo prvo dirko :mrgreen: Quali so šle nad pričakovanji...si nism mislu da bom tak visoko V R1 mi je uspel dober štart, tam do drugega splita sm še uspel zadrževat Glavača, sam je bil enostavno prehiter tako, da sm raj mal popustu in samo kontroliral prenost pred 3. (škoda matej, k te je na konc prehitu ) R2 štart bl slab, pol pa me je v 4. ovinku, kjer je blo mal kaosa en chevy mal u rito in končal sm v ograji :cry: all in all zadovoljen s prvim nastopom, škoda za R2, sam se zgodi Link to post
bremzy 0 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Najprej bi se rad opraviÄu Berlicu. Ampak sem mel cel Äas probleme z elektroniko(PC-jem). Vem, da to ni izgovor a kaj Ämo. R1: Na ĹĄtartu se mi vklopi ''Pit Speed Limiter'' in tako, da sem celo dirko vozil 59kmh. In to, da sploh nisem pritisnu gumba na volanu. R2: Slab ĹĄtart, prvi krog priĹĄel do 10 mesta. Pri tem bi malo pograjal, tudi Severja, ampak saj je prav, da si ''grob''. Celo dirko nisem mogel gledati kaj se dogaja za mano(gumb za nazaj ni bil na volanu, kjer je ponavadi). Zato sem tudi prav svinsko nabasal Berlica. Na koncu pa priĹĄel na 7 mesto. A se strinjam, da me lahko Berlic prijavi tako, da tisti ki ste konÄali za mano, lahko ĹĄe napredujete 1 mesto naprej. Lp, Denis Link to post
PEK 2 291 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 QUAL: Nisem mogu nardit niti enga dobrega kroga vse do zadnje minute, ko mi pa uspel super krog tko da sem zacel s 1. mesta. RACE1: Vedu sm da me bo BMW prehitu na startu, sva mela pa lep boj v uvodnem delu dirke. Fajn fer fight No, uspel sm ga obit pa se odpeljal do zmage. RACE2: Start soliden, a v guzvi se nisem znaĹĄu, dobil parkrat od zadaj, tak da sm kr sreÄen da se je razpletlo kot se je . Berlica sem prehitel neki sumlivo, z mal naslanjanja (bom zdj pogledu replay) upam da ni blo kej hujsga. Na koncu mi je do Ma!ja zmankal kaksen krog ali 2. Sem bil kar hiter v zakljuÄnem delu, ampak je bla razlika sredi dirke prevelka. Pohvale novincoma-bratoma, dobr ga furata, ni kej... kapo dol! Denzy ti pa nimas srece, bo pa next season bols, sicer pa its only a game Se vidmo v Monzi Tam ga bomo pa letel 260kmh Link to post
Mai 134 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 ...in Äe se ne motim daĹĄ desni klik(lastnosti) in kllikneĹĄ da te poveĹže na isti server kot vozi tisti zeleni motiĹĄ se ne dela. moraĹĄ roÄno piskati server... tako da ta varjanta odpade Link to post
Mai 134 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 kljub pomankan ju treninga sem mislil da mi bo bolje ĹĄlo na qualy, zasedel ĹĄele 10mesto, mi pa lahko prilezel tja do ene 5,6 ampak nisem sestavil kroga R1 malo guĹžve, dober ĹĄtart, prhitel kar nekaj in se boril vse do zadnjega ovinka P3 jejjjj R2 ĹĄe veÄja guĹžva ĹĄe boljĹĄi ĹĄtart... pred T4 smo bli pa Äez celo progo, 2 spredaj sta se malo zaletela, ĹĄe en seat pred njima, in nisem se mogu odmaknit bmwju ki se je verjetno tud zaradi mene zavrtel... pardon, ni blo namenoma... hm, prilezu na p3 in kmalu na p1 in obdrĹžal mesto do konca ĹĄe 4 dirke nas loÄijo od konca, bilo je pestro, Äez en tedn pa monza Äestitke sovozniku... sj ti gre vedno bolĹĄ :mrgreen: in vsem ostalim Link to post
McBajs 8 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 še 4 dirke nas ločijo od konca Misliš 2 :wink: Link to post
Martom 0 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 ...in Äe se ne motim daĹĄ desni klik(lastnosti) in kllikneĹĄ da te poveĹže na isti server kot vozi tisti zeleni motiĹĄ se ne dela. moraĹĄ roÄno piskati server... tako da ta varjanta odpade :cry: sm Ĺže mel upanje, ĹĄkoda Igro je updatana v verzijo 1.2.3.0, Steam pa ima update 15.oktober 2007, je to pravilno, imate tudi vi tako ? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2008 Avtor Share Napisano March 31, 2008 Berlic ma kar neki smole zadnje časa (včerjašna dirka ni videti izjema) Drugače pa sm pogrešav Osmića, Laščaka? Link to post
Mai 134 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Kdaj bodo rezultati :?: neuradno so bli Ĺže vÄeraj zveÄer Link to post
igi 51 Napisano March 31, 2008 Share Napisano March 31, 2008 Še jaz: Kvalifikacije so zame potekale presenetljivo dobro. Vseskozi sem imel v kolesih čas za končno drugo mesto, z malo sreče celo prvo, ampak nisem in nisem mogel sestavit sektorjev. Enkrat napaka v prvem sektorju, drugič v kakem drugem. Na koncu vseeno kar zadovoljen, ker sem začel trenirat dež šele pol ure pred dirko, tako da sem imel le kake štiri hitre mokre kroge Štart prve dirke po pričakovanjih (izgubil dve mesti), nato pa katastrofa za katastrofo: zaradi svojih napak padel na 11. mesto, prišel do 9., nato pa v želji da bi ujel pole za drugo dirko pretiraval in spet padel na končno 11. Bil sem tako razočaran, da sem že študiral, če čem sploh štartat v drugo V drugi dirki super start, mislim da nisem izgubil niti mesta, pomagal mu je pa tudi kaos v 3. in 4. ovinku, da sem bil na zadnji ravnici že 3.Še mali dvoboj z Tušarjem, moja napaka in končno 3. mesto je bilo moje. Končni občutek: sladko-grenki. S Tušarjem se bova izgleda pobila za skupno 3. mesto, z NDesignom se bomo pa tudi še pogovarjal Upam, da mi pride Tomažič pomagat kako dirko še Link to post
Recommended Posts