Martom 0 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Si pogledal Äe maĹĄ Race07 odkljukano na firewallu tud pot izjeme? Seveda, pa tudi Steam sm celo dal pod izjeme Res nevem kaj naj naredim Link to post
Mai 134 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Si pogledal Äe maĹĄ Race07 odkljukano na firewallu tud pot izjeme? Seveda, pa tudi Steam sm celo dal pod izjeme Res nevem kaj naj naredim ena ful bedna ideja.. mogoÄ pomaga... v nastavitvah mreĹžne kartice( tm ko maĹĄ ipje pa to) (mogoÄe mogoÄe) preveri Äe imaĹĄ vpisane ip ĹĄtevilke za DNS od tvojega ponudnika? drugaÄe pa... men jih vedno najde kot je Ĺže aleĹĄ reku 50+, se zgodi da kdaj niÄ, ampak dam refresh in dela... drugaÄe pa.. predlagam da greĹĄ gledat na uradno stran igre, kjer je FAQ in preveriĹĄ morda reĹĄitev za problem.. lp Link to post
Martom 0 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 ...sm preveru igra je updatena, DNS sm tudi nastavu prej sploh nisem mel ampak vseeno ne dobi serverju. Najbol mi je pa to Äudno, ker dobi zmeraj 0 do 3 serverje in to zmerj iste smi zdi. Druge igre mi delajo normalno oz. mi dobijo serverje. pa ĹĄe to a obstaja za to igro kakĹĄen iskalnik serverjev na netu ? Hvala in LP Link to post
Mai 134 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 .. pa ĹĄe to a obstaja za to igro kakĹĄen iskalnik serverjev na netu ? ne da bi vedu... greĹĄ v igro, multiplayer, internet (desno uglavnem) in daĹĄ refresh Äe ze sam ne najde... Äudno res... js mislim da maĹĄ ĹĄe vedno firewall nekak uklopljen... faq prever na uradni strani! druga nebi vedu svetovat... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 30, 2008 Avtor Share Napisano March 30, 2008 Jao...prov nič kaj optimistično se ne počutm danes Zaradi pomanjkanja časa je blo malo treninga Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 30, 2008 Avtor Share Napisano March 30, 2008 Pridruži se na Steamu sobi WTCC Slovenija...tam kaže kdo vozi online(zelena barva) in če se ne motim daš desni klik(lastnosti) in kllikneš da te poveže na isti server kot vozi tisti zeleni Link to post
igi 51 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Jaz tudi ne... zaradi nujnega dela grem šele pol ure pred dirko dež sprobavat Ne vem kok mate čase, po prvih dveh krogih 41.4. Kolr mam pa občutek mi pa še full manjka :? Link to post
JeZn 120 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 AAAAAAAAAAAA! Jezn sm.... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 30, 2008 Avtor Share Napisano March 30, 2008 Kvalifikacije: Odpeljem prvi res dobr krog in časa mi ne šteje Restarta steam...zadeva deluje Končam kvalifikacije na 10 mestu...soliden čas Dirka 1: Dokaj dobro uspela, spustim moštvenega naprej, nato nekaj vročih trenutkov z Deklevo, nakoncu je naredu napako in končal za mano...jast sedmi. Dirka 2: Katastrofa....4 moje napake, od tega 2 na začetku, ko avto ni imel nobenga gripa :? Sledita še dve....nakar padem na okol 11 mesta....v enem ovinku je Ale zaviral malo prej, kar me je malo zmedlo in posledično stisnem zavoro do pleha in itaq....maline ni melo več smisla nadaljevati Se vidmo v Italiji Link to post
Speedboy 0 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Ja race 2 totalna polomija,vse je štekalo,zaletaval smo se u nulo,tako da sem potem odstopil... Link to post
play 502 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Moja sanska dirka, Ĺže na kvali sm vedu Äe bom vsaj 8 sm kr dobr, super 4, race1 spet slab ĹĄtar, enako drugo...ti moji ĹĄptarti so polom,prva drirka pohavel Ma-ju ker je v zadnjem krogu predzadnji ovink ĹĄe enga prehitu-BMW, druga dirka napeta, ja mal smo se pobockal, napeta pa do zadnega kroga , se mi zdi TuĹĄar dobr je blo, lepo si zapiral,vozil itd, hudo res... :wink: Pohvale prvim 3, pa pohvale za hud kvali Äas, res hud! Link to post
McBajs 8 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Hja, pričakoval sem slabši rezultat, sploh glede na kvalifikacije, ampak izšlo se je pa kar dobro R1: super štart, malo gneče na začetku, potem pa krasno moštveno sodelovanje in na koncu prilezel s 13. mesta na šesto. R2: spet dober štart, prišel do drugega mesta, vmes mal driftanja, nato napaka moštvenega kolega -> prevzamem vodstvo za nekaj časa, sam mi avto ni dopuščal zadrževati Apata, Slaparja in Glavača in končal na četrtem kljub kar nekaj težavam Slaparja in napadom Šimenca. Krasno Moram pohvalit Deklevo za R1, zelo korekten boj, isto Slapar v R2. Nivo dirkanja se je strmo dvignil res Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 30, 2008 Share Napisano March 30, 2008 Moja prva udeleĹžba pa je potekala takole: Kvalifikacije: sem bil kar malo preseneÄen nad folkom kake Äase dela a kr zadovoljen z mestom Race1: Dober ĹĄtart, prĹĄu za brata in glavaÄa, celo dirko ok do zadnjih krogov, ko me je ujel apat. Ĺžal je ĹĄlo mesto in stopniÄke v predzadnjem ovinku Race2: ĹĄtart malo slabĹĄi pa pred mano so hitro zaprli pot tako da nism mogu mimo letet...pol pa jajc v 4. ovinku...nevem toÄno niti kaj je blo, mislim da sem dobu neki v tazadnjo in mislim da sem zadel tuĹĄarja. nova katastrofa v naslednjem ovinku ko je en kr prletu po notranji strani in sem ostal na pesku. (ne krivim nobenga - this is racing, right ) optimistiÄno se zapodim naprej in upam na toÄko, ki bi jo morebiti dobil Äe le ne bi v zadnjem krogu v prvem ovinku zavrtel in butnu... Vse skupi: razburljivo, lahko bi blo bolje, lahko bi blo slabĹĄe. do monze treniram bremzanje PS: glede na to da je prva dirka, se opraviÄujem, Äe sem kaj nekorektno kakal po progi Link to post
Recommended Posts