JeZn 120 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 Ne vem kje sm bil, sm pa fural z mojim imenom pa priimkom. Prvo dirko sm bil drugi, drugo dirko sm pa ven šel, ker sm na štartu stal z slick gumami, je bil pa dež A ti si pa kr s slicki odpelju Link to post
bremzy 0 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 A gremo danes 21:30 eno, jz postavim pa rain Link to post
play 502 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 -eno zdej,eno pol... :wink: Link to post
PEK 2 291 Napisano March 26, 2008 Share Napisano March 26, 2008 RAIN???? Suha mi je sla tko dobr.... no, saj mokra je ĹĄe bols EDIT: proga Link to post
Martom 0 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Pozdrav, Pred kratkim sem kupu igro WTCC. Samo ko sm ĹĄel na multiplayer zagledam vse prazno . Zato me zanima kako se lahko pri vas uveljavim kot dirkaÄ oz. da bi vsaj dirkal malo zvami kot sm vidu, trenning dirke... no....prosu bi za malo pomoÄi kako in kaj. Hvala in LP Link to post
PEK 2 291 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Martom verjetno bo dans kak trening (ki pa se ga js ne bom mogu udelezit... , jebemo zaklucni racuni:) pa bo pisal na forumu pod Dirke/Trening dirke kako je ime serverja in pa password. Äe boĹĄ do takrat usposobu race07 tako da serverje vidi (nevem zakaj jih v igri ne najde ) se verjetno lahk pridruzis, da mal spoznas tole naĹĄe pelajne po stezi . Na treningu je ponavad dost placa tut za dirkaÄe ki ĹĄe niso v prvenstvu. Link to post
Ale 472 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Pozdrav, Pred kratkim sem kupu igro WTCC. Samo ko sm ĹĄel na multiplayer zagledam vse prazno . Zato me zanima kako se lahko pri vas uveljavim kot dirkaÄ oz. da bi vsaj dirkal malo zvami kot sm vidu, trenning dirke... no....prosu bi za malo pomoÄi kako in kaj. Hvala in LP Pa si prijavljen na STEAM-u. Mislim da moraĹĄ bit, drugaÄ ne moreĹĄ igrat online. Link to post
Martom 0 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 ....seveda, prijavljen in vse dela tko kot more, vendar ko kliknem online multiplayer, mi dobi recimo 1 do 3 serverje pa ĹĄe vsi imajo ping nad 100 , tko da nevem, a vam se prikaĹže veÄ serverju ? LP Link to post
Mai 134 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 ....seveda, prijavljen in vse dela tko kot more, vendar ko kliknem online multiplayer, mi dobi recimo 1 do 3 serverje pa ĹĄe vsi imajo ping nad 100 , tko da nevem, a vam se prikaĹže veÄ serverju ? LP najde jih en mali kamijon razliÄnih servejev. preveri Äe imaĹĄ pod filters vse na "any" & da je tvoj firewall vsaj malo izklopljen... Äe ti dolgo Äasa ne najde nobenega serverja, potem je morda tud krivo to, da maĹĄ zasedeno linijo ... good luck.. se vidmo 2morow HF Link to post
Martom 0 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 hm...nevem meni je prej dobilo samo en server iz ÄeĹĄke :?. Sm celo izklopu firewall, tko da pomoje ni kriv, prav tko niti povezava....nevem Se pravi vam dobi vsakiÄ po enih 10serverju al kaj ? LP Link to post
Ale 472 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Ma kaj 10, tut po 50 serverjev mi najde. Se mi je pa glih vÄeraj zgodil da najprej sploh ni najdu nobenga, pol sem ĹĄel pa parkrat v main menu pol jih je pa najdu. Tko da se mi sploh ne sanja kaj je pri tebi problem :? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 29, 2008 Avtor Share Napisano March 29, 2008 Si pogledal če maš Race07 odkljukano na firewallu tud pot izjeme? Link to post
play 502 Napisano March 29, 2008 Share Napisano March 29, 2008 Spet ena teĹžavica, ko na namizju kliknem Race07 ali steam se niÄ ne zgodi,niÄ ne odpre,ne nalaga itd,kaj bi blo, Steam ne dela ali? Link to post
Recommended Posts