Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

@play: Ĺžal se s tem predlogom ne strinjam. Nekateri mamo Ĺže skoraj vse "porihtano" za naslednjo sezono( skini etc. ) in potem bi to zdaj sam ĹĄe bolj zakompliciral. Brez zamere.

veĹĄ da mi na kraj pamet ni stopilo,ja res je ja....wink.gif:x

@play: Ĺžal se s tem predlogom ne strinjam. Nekateri mamo Ĺže skoraj vse "porihtano" za naslednjo sezono( skini etc. ) in potem bi to zdaj sam ĹĄe bolj zakompliciral. Brez zamere.

veĹĄ da mi na kraj pamet ni stopilo,ja res je ja....wink.gif:x

play, tudi jaz se ne strinjam s tvoijm predlogom, je pa res, da si denzy mal Äudn razlog navedu... avto je ĹĄe vedno lahko enak, in skini ostajajo enaki,... setup se ne spremeni bistveno... tako da to ni razlog ki bi bil tehten proti playevem predlogu da nareidmo tekmovanje bol izenaÄeno za vse...

ker sem pred to sezono tu vozil Ĺže na nekaj takih tekmovanjih, imajo drugje takĹĄno pravilo...

prvo vozijo brez obteĹžitev... na katere bomo priĹĄli malo kasneje...

prijavljenih je (za prihajajoÄo sezono) 222, (ps odprte prijave imajo, tako da se nam lahko tudi tam pridruĹžite(http://forum.racedepartment.com/forumdisplay.php?f=99)) za kar je potrebnih veÄ serverjev

imajo kvalifikacije od torka do Äetrtka, najhitrejĹĄi krog se upoĹĄteva (glej: kile)

v soboto ali nedeljo je tekma in prvih nekaj (20+) vozi na enem serverju itd...

kile: kar se kil tiÄe, mislim da bi lahko uporabili originalen provod od FIA WTCC in paÄ na zaĹžetku ali dali vsem +10 kg, ali pa 0, ter zaÄeli podobmo kot smo letos, vendar z drugaÄnimi pravili za dodajanje in odvzemanje (paÄ originalnimi od FIA; predlog)

kar se spektra avtomobilov tiÄe, vsekakor podpiram 2007 in 2006 letnik, Äe bo pa ĹĄe vektra v igri (morda, kaj pa veĹĄ) (ĹĄe kak tdi, Äe komu to paĹĄe) ĹĄe tulk veÄja izbira... tako da.. si bo vsak naĹĄel svojo igraÄko za prihajajoÄo sezono :)

vsekakor je razlika med 07 in 06 modeli.. ampak v pravi igri pa ne morem niÄ povedat kateri je dejansko hitrejĹĄi, vseeno pa mislim pa da je 07 hitrejĹĄi.

torej, kar se prog tiÄe - morda kako dodamo / odvzamemo...

vreme lahko spremenljivo (Äeprav havy rain odsvetujem)

dodatni kg kot napisano zgoraj

kvalifikacije mislim da tud lahko mal posnamemo, ali pa obdrĹžimo kot je sedaj, Äe nas bo samo za 1 server.. Äe nas je veÄ, bo boljĹĄa njihova taktika

race bi lahk bil malo daljĹĄi, 10+ krogov

mal veÄ kulture in kvalitetne voĹžnje...

pa smo tm :D

:mrgreen:

Odpelal 5 krogov v mokrem, cajt okol 1.42.xxx

Za kok sekund zaostajam za vami? Damn, tega BH nism mel časa nč vozit.

Js danes nimam časa za trening, bi pa z veseljem jutri odpeljal par krogov, če bo kdo za.

Sicer ni še zvečer :) Ampak pa nebom mogu zvečer napisat, tko da....

Vreme na dirki bo pričakovano angleško---RAIN

Tipično angleško :D

Aja, pa BTW včeraj sem vozil na enemu tujemu serverju na changable weather in je blo tko da smo prvo dirko peljali suho drugo pa po "rainu", tako da bi lahko tudi mi kdaj changable vozili.

Sicer ni ĹĄe zveÄer :) Ampak pa nebom mogu zveÄer napisat, tko da....

Vreme na dirki bo priÄakovano angleĹĄko---RAIN

TipiÄno angleĹĄko :D

Aja, pa BTW vÄeraj sem vozil na enemu tujemu serverju na changable weather in je blo tko da smo prvo dirko peljali suho drugo pa po "rainu", tako da bi lahko tudi mi kdaj changable vozili.

a ti si tud bil tm? 12 krogov?

js mislim da sm odpelu R2 (rain) kr z slick gumami, sam nism prepriÄan...

mislim da ene 1:44 je blo.. nism pa ĹĄure

kak ime si pa imel?

standings pred Brands Hatch :)

drivers

sloracingdrivers.jpg

teams

sloracingteams.jpg

se vidimo na treningu danes

Raining it is! :/

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...