Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

O lej ga Damjan moj sosed no skor hehe;) se bi lahk na kakšni kavi kdaj dobila;), evo computer formatiran steam sm dol snel sm upam da mam kej keša na kreditni lol;), pol pa akcija;).....vko gledam videa iz dirk sm kr živčen k nisem zraven hehe;), dobra akcija fantje;)

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

O lej ga Damjan moj sosed no skor hehe;) se bi lahk na kakĹĄni kavi kdaj dobila;), evo computer formatiran steam sm dol snel sm upam da mam kej keĹĄa na kreditni lol;), pol pa akcija;).....vko gledam videa iz dirk sm kr ĹživÄen k nisem zraven hehe;), dobra akcija fantje;)

sluÄajn Rok, ajjj to bo noro, ja dej pokliÄ gremo na kafe,pa kako debato o wtcc vĹžgemo,kako bomo tele pobe mal zaustavl da ne bodo tako dobri,haa

kmal bomo mel svoje klane, primorksa, dolenska haaa :wink: :twisted:

Lahko bi eno peticijo podpisali, da nam malo teh peskovnikov asfltirajo. Mene fajn jebejo :D

sm je res proga na akteri morĹĄ bit 100% 8 krogov zelo zbran, ĹĄe posebej po 6 krogu+ ko so gume bolj take, in tiste mal dalĹĄe ravnine in dva dens hitra ovinka,mala napaka si Ĺže na bankini ali celo v ograji...

Ma res vsak ovinek ma mal svoje teĹžave od prvega do zadnjega je napeto, bo ĹĄe velik akcije na tej progi!

....ja a maĹĄ telefonsko gor na playgame, ja bomo fantom pokazal kako se vozi k spijeĹĄ 1dc cviÄka pred tekmo :twisted:

ahh no,jst ga 8deci pol ĹĄele trening,pa pred dirko ĹĄe 4deci pol gre pa Äist poÄezz, haa

031-434-225 moj gsm

sm kaj mam tudi sam sreÄo, ma ama zmer za dirko, mam vsaj 2 bmw-ja za sabo, pa zmer mislim bom potegnu se malo anstavu, ma kje men ĹĄalta glih v 2, pa vsi bmw-ji mimo.... :?

:) ja leon je res najbol vodljiv od vseh,sam bmw je tud full hiter,edino deĹž ga zjebe...

Ja kaj pa Alfa :?: Sej ni spet tok zaniÄ :?

(sej vem, avto je dober sam voznika je treba zamenjat :lol: )

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...