Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

No sam da vam je uĹĄeÄ!

Tista dirka na SC se mi je pa cist zjebala :) Ze takoj po startu pristal na zadnem mestu, ko je bil nekdo mal prevec optimist... No usaj borba nazaj je bila vredu ;)

Prijaviš se lahko....trenutno je tako, da če boš dirkal v nedeljo in da bo na 10min treningu več kot 22 dirkačev, bodo morali zapustiti server tisti, ki so se prijavili med zadnjimi---nebi bilo pošteno do tistih ki vozjo celo sezono. Drugače ni panike...prostora ja za 25 tekmovalcev, je pa odvisno...enkrat jih je 20, drugič 24.

Treningi potekajo tekom tedna, tam si seveda dobrodošel, saj je tekmovalcev manj, pa še jezni so manj, če jih zrineš ven ponesreči :) (zmenmo se na forumu)

Po koncu sezone, bomo naredili eno prvenstvo(neuradno), da se bo še vedno dirkalo(da nekaj dogaja), hkrati pa bomo sprobali novosti za naslednjo sezono.

Ker pa je med poletnim časom računalnišvo manj aktivno, se bo nova sezona začela septembra....ker je večina tekmovalcev takrat na počitnicah(potovanja) Bomo pa seveda naredili nekaj neuradnega

Äim prej ĹĄpil dobit, pa Äim prej furat, trening ti ne bo ĹĄkodu, 2 sezono pa napolno!cool.gif

Emilo, sej je prou, morĹĄ mal odnehat......preveÄ tiĹĄÄiĹĄ Seata,pa je Ĺže neki hp zgubu :twisted:

No, končno pogruntal kaj za vraga je to za en komad na discoveryju, zraven pa še to, da je bila ta verzija, ki je v reklami, narejena posebej samo za reklamo. Če koga zanima je to Mason vs. Daft Punk - Technologic

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...